ממי?זה לא גזל?
לא כל מה שהחוק אומר מותר לקחת.
מה הטל שלו?נשמע מוזר לגמרי? אני יודעת אבל ככה בדיוק זה עבד אצלי....
זה התחיל בטיול נחמד שבעלי ארגן לכבוד יום נישואין והסתיים בתאונת דרכים קלה..(מישהו עצר לפנינו בפתאומיות, בעלי בלם מידית וזה שאחרינו לא הספיק ונכנס בנו...) למזלנו בדיוק קודם לכן בעלי שמע מחבר שבמקרה של תאונת דרכים כל שהיא ולא משנה מה רמת החומרה כדאי לפנות מייד לעורך דין לעניני נזיקין וניתן להרוויח מזה הרבה כסף, אז ניסינו גם כן את מזלנו עצרנו בצד הכביש ובעלי התקשר לעורך דין שהמליצו לו עליו שנתן לו הנחיות מדויקות מה לעשות.. עשינו מה שאמר (הגשת תלונה במשטרה, פניה למיון ,פיזיותרפיות וכו') ולאחר מס' חודשים קיבלנו כמה עשרות אלפים לחשבון....
כמה חברים של בעלי ששמעו על הסיפור ואף הם עברו תאונות דרכים קלות פנו אליו גם כן ואחד מהם הצליח להשיג סכום מרשים של 100,000 שח! אמיתי לגמרי!
נוכחתי לראות שאנשים לא מודעים בכלל לאפשרות הזאת וחבל! במעט טרחה ניתן להרוויח סכומי כסף גדולים! מי שמעוניין בפרטי העורך דין, שאגב הוא באמת תותח רציני, יכול לפנות אלי באישי ואתן בשמחה..
א. לחפש מצלמות מחנויות באיזור וכד', שבועיים זה הרבה זמן יתכן שכבר נמחק.שלום , אשמח לעזרה מעל פורום זה
כיון שאינני יודעת בדיוק את ההתנהלות הדברים
עברתי תאונת דרכים לפני שבועיים ע"י רוכב קטנוע (שאין לו ביטוח על הרכב )
אני כרגע עם שברים בצלעות . מפסידה ימי עבודה
מעבר לכאבים , לצער ולחוסר יכולת לתפקד מטבע הדברים
זמן החלמה משבר בצלעות בד"כ חודש - חודש וחצי . אין כ"כ מה לעשות - כי אין אפשרות לעשות גבס . זה רק מנוחה .
אשמח לכל עזרה כלשהי בענין ממי שמבין
כגון : מה הזכויות שלי ? מי אמור לשלם לי כשלנהג אין ביטוח
כמה אני אמורה לקבל ? ( לפחות כדי לכסות את הצער והנזק )
איני רוצה לתבוע מעבר למה שמגיע לי . ולא רוצה לסבך את הנהג הפוגע
( גם לצערי לא לקחתי מספר של העדים שנכחו במקום )
איך אני מתנהלת במקרה כזה ?
עם מי כדאי לדבר ? אבל שיהיה כשר גם מבחינת חוקי התורה
וכמה זמן לוקח כל התהליך ??
אשמח לכל מידע בענין !!!
תודה רבה !!!!
אפשר לפנות אלי גם באישי . (r.f.briut58אסור לכתוב כתובת מייל )
[SIZE=4]SHB[/SIZE] אשמח אם תוכלו ליצור איתי קשר. תודה רבה!נשמע מוזר לגמרי? אני יודעת אבל ככה בדיוק זה עבד אצלי....
זה התחיל בטיול נחמד שבעלי ארגן לכבוד יום נישואין והסתיים בתאונת דרכים קלה..(מישהו עצר לפנינו בפתאומיות, בעלי בלם מידית וזה שאחרינו לא הספיק ונכנס בנו...) למזלנו בדיוק קודם לכן בעלי שמע מחבר שבמקרה של תאונת דרכים כל שהיא ולא משנה מה רמת החומרה כדאי לפנות מייד לעורך דין לעניני נזיקין וניתן להרוויח מזה הרבה כסף, אז ניסינו גם כן את מזלנו עצרנו בצד הכביש ובעלי התקשר לעורך דין שהמליצו לו עליו שנתן לו הנחיות מדויקות מה לעשות.. עשינו מה שאמר (הגשת תלונה במשטרה, פניה למיון ,פיזיותרפיות וכו') ולאחר מס' חודשים קיבלנו כמה עשרות אלפים לחשבון....
כמה חברים של בעלי ששמעו על הסיפור ואף הם עברו תאונות דרכים קלות פנו אליו גם כן ואחד מהם הצליח להשיג סכום מרשים של 100,000 שח! אמיתי לגמרי!
נוכחתי לראות שאנשים לא מודעים בכלל לאפשרות הזאת וחבל! במעט טרחה ניתן להרוויח סכומי כסף גדולים! מי שמעוניין בפרטי העורך דין, שאגב הוא באמת תותח רציני, יכול לפנות אלי באישי ואתן בשמחה..
לא היה לנהג ביטוח חובה?שלום , אשמח לעזרה מעל פורום זה
כיון שאינני יודעת בדיוק את ההתנהלות הדברים
עברתי תאונת דרכים לפני שבועיים ע"י רוכב קטנוע (שאין לו ביטוח על הרכב )
אני כרגע עם שברים בצלעות . מפסידה ימי עבודה
מעבר לכאבים , לצער ולחוסר יכולת לתפקד מטבע הדברים
זמן החלמה משבר בצלעות בד"כ חודש - חודש וחצי . אין כ"כ מה לעשות - כי אין אפשרות לעשות גבס . זה רק מנוחה .
אשמח לכל עזרה כלשהי בענין ממי שמבין
כגון : מה הזכויות שלי ? מי אמור לשלם לי כשלנהג אין ביטוח
כמה אני אמורה לקבל ? ( לפחות כדי לכסות את הצער והנזק )
איני רוצה לתבוע מעבר למה שמגיע לי . ולא רוצה לסבך את הנהג הפוגע
( גם לצערי לא לקחתי מספר של העדים שנכחו במקום )
איך אני מתנהלת במקרה כזה ?
עם מי כדאי לדבר ? אבל שיהיה כשר גם מבחינת חוקי התורה
וכמה זמן לוקח כל התהליך ??
אשמח לכל מידע בענין !!!
תודה רבה !!!!
אפשר לפנות אלי גם באישי . (r.f.briut58אסור לכתוב כתובת מייל )
אשמח לשמוע מידע,נשמע מוזר לגמרי? אני יודעת אבל ככה בדיוק זה עבד אצלי....
מה פתאום?!אשמח לשמוע מידע,
אפשרי גם אם אני עשיתי את התאונה? נתקעתי ברברס במישהו שניסה בשניה האחרונה להידחף..
עדיין אפשר לקבל את הכסף ? זה היה לפני שבוע וחצי
אפשר את פרטי העוד?עדכון חשוב!
אחת מפרוג שראתה את השירשור הזה יצרה איתי קשר באישי ובקשה את מספר העורך דין. (אגב, קיבלתי באישי מעל 60 פניות בנושא! בלי גוזמא!) העברתי לה את המספר כמובן. לאחר מספר ימים קיבלתי ממנה מייל שלדעתי יכול לעזור להרבה, אני מעתיקה לכם קטע מתוכו ככתבו וכלשונו..
עברתי לפני שנתיים תאונת דרכים לא קלה, היינו ברכב אני בעלי ושתי ילדים יצאנו עם פציעות קלות. לצערי הרב לא ידעתי שיש אופציה לתביעה כמו שאת מספרת, פנינו לחדר אחיות חבשנו את הפצעים והמשכנו הלאה. בעקבות מה שכתבת פניתי לעורך הדין ששמע את הסיפור ואמר שלצערו אינו יכול לעזור לי כי אין לי שום מסמכים והוכחות למה שהיה. לא הלכנו למיון לא שמרנו מסמכים וכו' . חבל לי מאד כי באמת היו נזקים ויכולתי להרוויח מהסיפור הזה סכום יפה שהיה עוזר לי מאד!
בכל אופן חשבתי לכתוב לך שתעדכני שם בפרוג את מה שעורך הדין אמר לי: אם עברתם תאונה כל שהיא, בין אם יצאתם בנזק ובין אם לא (כי יש נזקים סמויים שלא רואים מיד) פנו מיידית לקבלת טיפול רפואי!
זאת חברה שעל פי הסכם עם המדינה חייבת לשלם פיצוי לכל נפגעי גוף (בלבד) גם אם לא היה ביטוח לנהג הפוגע ואח"כ הם תובעים את הנהג הפוגע מצ"ב קישור https://www.karnit.co.il/מי זאת קרנית ?
היי רוצה ליצור איתך קשר על העוד תוכלי לפנות אלי?נשמע מוזר לגמרי? אני יודעת אבל ככה בדיוק זה עבד אצלי....
@אמיתיתמשהו מוזר
פנינו לעוד שריד והוא טען שלא נקבל מי יודע מה על האשפוז
עברנו תאונה בעלי ואני ו 2 ילדיי
אני ובני היינו מאושפזים 2 לילות
ובתי לילה אחד
בעלי השתחרר באותו יום
והוא טען שלא נרויח מזה רק אם נטען עכשיו במשך חצי שנה על כאבים ורופאים וכ
ואני חשבתי שעצם הפינוי ועצם האשפוז לבד יביא לי את רוב הכסף
לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: