דרוש מידע עברתם טסט בשנה האחרונה?

RECHEL321

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
שואלת עבור קרוב משפחה
באיזה הצלחתם
בראשון?שני ?שלישי...שביעי?
יש מצב שבתקופה האחרונה קשה יותר לעבור?

אחת מהעולם!!!!

משתמש רשום
אני אישית עברתי ברביעי, מ"מ אומרים שהיום קשה יותר לעבור טסט,
כי החליפו לפני תקופה חברה חדשה שמנהלת את זה, ועשו להם הכשרה מהירה,
א"כ יוצא שהם לא כ"כ מקצוענים, ותשאלו הרבה כולל אני שדפקו לנו בלימה,
במקום שלא כ"כ היה צריך.

גברת חוקרת

משתמש פעיל
אני עברתי לפני חודשיים בערך בטסט שלישי.
אבל למדתי בירושלים, שמראש צריך לקחת בחשבון שקשה מאוד לעבוד בה בטסט ראשון אחרי 28 שיעורים בלבד.
אני לא יודעת אם יש הבדל בין השנה האחרונה לעבר, אבל מנסיוני זה מאוד מאוד תלוי בטסטר.
בטסט הראשון היה דווקא טסטר נחמד שעזר ונתן טיפים במהלך הטסט, ולא עברתי כי לא הגעתי מספיק מוכנה והסתבכתי עם מעבר נתיבים...
בטסט השני הייתי יכולה לעבור אבל היה טסטר רשע
ובטסט האחרון שוב נפלתי על אחד נחמד, שאמר לנו בתחילת הטסט שהוא מקווה שילך לנו טוב, ושאם מרגישים לחץ שנבקש לעצור בצד, הוא לא ממהר, ובהחלט השרה עלי ועל הנבחן השני רוגע שאני בטוחה שסייע לעבור.
וגם הניסיון של שני טסטים +עוד כמה שיעורים ביניהם בהחלט עזר לעבור בטסט השלישי.

goldiy

משתמש פעיל
בעלי עבר בשנה האחרונה טסט,
בהחלט תלוי בטסטר,
טסט ראשון היה לו טסטר רשע,
מיד כשהתחיל ידע שלא ילך לו,
טסט שני היה טסטר מהמם ועבר בהצלחה ב"ה,
בירושלים באמת צריך לקחת בחשבון שיותר קשה....

יוסף אדל

משתמש פעיל
אני מחכה לשני...
בטסט הקודם היה לי טסטר שהמורה אמר לבעלי ישר שהוא ראה את הבוחן שהוא בוחן "בעייתי"
ואכן הוא היה קשוח ללא טיפת אנושיות בע"ה הבוחן הבא יהיה לפחות אחד שלא צועק ועצבני

כל בו לרכב

משתמש פעיל
המקום הכי טוב היום לעבור טסטים אחרי כמה פעמים שלא הולך זה אזור בית שאן , ויש אנשים מכל הארץ שמגיעים לעבור טסטים באזור זה וברוך השם יש הצלחות גדולות
קודם כל לעבור טסט כמובן צריך סיעתא דשמייא גדולה זה דבר ראשון
לאחר מכן צריך לעשות השתדלות כמובן
אחד מבני משפחתי לא הצליח בשוום טסט רק לאחר 10 טסטים , אמיתי לגמריי לגמריי הצליח לעבור בעשירי

למה זה קרה לו שאלה טובה :

1, יכול להיות שהוא התווכח אם הטסטרים , והטסטרים הם אנשים קצת מאד חצופים ועושים ככל העולה ברוחם אני קורא להם קים ג"ונג און הם סוג של דיקטטורים ואסור לחלוק עליהם אפילו אם אתה חושב שאתה בסדר גמור בתמרורים

2. אין דין ואין דיין אצל הטסטרים הם עושים ככל העולה על רוחם ואין עדים בכלל אם היה עוד אדם שמבין והיה נוסע איתך יכול להיות שהוא היה אומר תשמע הצלחת אבל הטסטר אומר שלא מה לעשות ואף על פי שאתה טוב בחניות והכל אתה מצויין הם נותנים לך תשובה שלילית...

שלמה סיקס

משתמש חדש
אני עברתי טסט שישי בבני ברק
היה לי שלושה פעמים את.....לטסטר והמורה שלי אמר לי שהוא כמעט לא מעביר בנים הוא כל הזמן דופק בלמים וצועק עליך
פעמיים היה לי את ...... שהוא די נחמד אבל לא יודע למה בפעם השניה איתו הוא הכשיל אותי כי לדעתו נסעתי מידי לאט וערערתי וכרגיל לא קיבלו את זה.
ובשישי היה לי טסטר מתלמד שיושב מאחוריו עוד טסטר והוא הבוחן האמיתי קוראים לזה רב בוחן
מורה נהיגה בבני ברק אמר לי שהממוצע טסטים בבני ברק וירושלים הם 6 לבן אדם וזה אותה חברה מבצעת.

נערך לאחרונה ב:

הללוקה

אומנות בינה מלאכותית ועיצוב גרפי
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
בעלי עבר לפני חצי שנה
טסט ראשון!
הוא היה בטוח שהוא לא יעבור
בסוף כן עבר. ברוך ה'

חמחם

משתמש מקצוען
אני עברתי טסט ראשון ב"ה
אבל אחרי 40 שעורים...
לאחר 33 שעורים הגישו אותי לטסט
ואז המתנה של כמעט חודש...
השאלה האם עשו מספיק שעורים לפני שנגשים לטסט בכלל?

תלתל הנודד

משתמש צעיר
הכל תלוי אם אתה יודע לנהוג.
אני עברתי בטסט שלישי אבל אני יודע למה לא עברתי בראשון ובשני...
פשוט באמת לא נהגתי טוב.
כל אחד צריך לדעת באמת האם הוא יודע כשיר לעלות על הכביש.
ולא סתם להוציא רישיון!!!
אולי אני נשמע מטומטם אבל גם אני התחלתי ללמוד איפה שכולם עושים - כמה שיותר מהר ולא למדתי כלום ולכן לקח לי יותר משנה עד שהוצאתי רישיון.
למה?

כי לא ידעתי לנהוג!!!

ציני בכיר

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
אחד נחמד, שאמר לנו בתחילת הטסט שהוא מקווה שילך לנו טוב, ושאם מרגישים לחץ שנבקש לעצור בצד, הוא לא ממהר, ובהחלט השרה עלי ועל הנבחן השני רוגע
נכון מאוד יש שם טסטריות פחדניות סיוט....
אבל גם בטסטרים יש כאלו מעצבנים וחלק יותר נחמדים אני נפלתי שם פעם על טסטר ערבי עם כיפה ענקית בהתחלה נבהלתי אבל הוא היה דיי נחמד....
ומי שנמצא בטסטים שם רואה הרבה פעמים בעיקר בנות שבוכות אחרי הטסט.....:cautious:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה