רכב, ורצון לנהוג.האם דרייברים מרוויחים באיזור ה120 לשעה?
אם כן מהם התנאים להיות דרייבר?
תודה על התשובה.רכב, ורצון לנהוג.
להירשם בקבוצות ווצאפ הי
או לחילופין להירשם לאלו שעושים ללא סמארטפון ודומיו בכלל, הם מחפשים נהגים בנרות בפרט בסופי שבוע.
זה מורכב.תודה על התשובה.
אבל השאלה הייתה בעיקר 'אם כן'.
כלומר, אחרי שנראה שמשרת הדרייבר מתאימה לאשכול הזה, כלומר שמרוויחים בה מעל 100 ש"ח לשעה,
נוכל לדון איך וכיצד עושים את זה.
יותר חשוב לדעת האם אכן ניתן להגיע לסכום כזה.
בשנים האחרונות זה כבר ממש לא 10%הכל יכול להיות
מנהל בנק גם מרויח יותר
השאלה היא האם רוב מי שיוצאת לעבוד בתחום הזה מגיעה לכאלה סכומים או רק 5-10 אחוז במקרה הטוב
כשבאים לבחור מקצוע מסתכלים על הממוצע להיכן בדרך כלל מגיעים
שואפים ליותר
אבל צריך גם לדעת מה הצפי הרגיל והמצוי
וזה שייך להרבה תגובות פה שכל אחת מביאה חברה או שתים שמרויחה סכומים גבוהים
ההסתכלות היא על הממוצע לא על אחת כזו או אחרת
צודקעריכה: תציינו לי אם זה סטייה מהאשכול..
אינני אוהב לתת מוסר בשום צורה שהיא... אבל ואבל... חשוב לדעת שבתחום עיסוק חשוב עד מאוד לא לחפש מה עושה הכי הרבה כסף, אלא לתפוס את התחום שהכי נמשכים אליו.
למרות שאפשר לחלוק על זה, אבל למעשה מה עדיף לשחוק את עצמי בשביל כסף או להנות ולהרוויח?
גם כן סוף היום מי שמרוויח הכי הרבה ולא משנה באיזה תחום הם אלו שבמקצועות בתחום שלהם הם הכי טובים בהם.
זהו רק נקודה למחשבה (בשבילי גם למעשה...).
אבל הוא לא עושה כלוםרופא משפחה 50 אלף
בלת"קאז כמה השכר הממוצע להייטקיסטים בציבור החרדי?
זה לא ממש ראיה,בשנים האחרונות זה כבר ממש לא 10%
יותר ויותר אני שומעת על נשים שמשתכרות יפה מאד בתחום
והראיה שאפילו מתמחים בראית חשבון מתחילים היום באזור השמונה ומעלה מה שעד לפני שנים בודדות היה מינימום
יש לך דוגמה לחברות שאפשר להגיע לסכומים האלה?ויש גם הרבה חרדיות שעובדות בחברות הייטק ומגיעות לאזור ה40-50 וצפונה (כולל מניות ובונוסים),
החל מ3 שנים,עם ניסיון טוב כמובן.@geekית מחשבים
תוך כמה שנים?
מדובר על משרה מלאה של 9 שעות אבל בד"כ מסתכלים על ביצועים ולא על שעות עבודה.משרה של כמה שעות?
חברות הייטק, לא מהמפוצצות. סטנדרטיות.איזה סוג חברות?
יש כ"כ הרבה חברות כאלו,יש לך דוגמה לחברות שאפשר להגיע לסכומים האלה?
מדובר רק בחברות שצריך שם תואר?
אני עם 4 שנים נסיון, יותר מ20. במרכז - ל9 שעותכן בהחלט
שוב לא כולם ( כמו שבהייטק לא כולם )
ולא במשרד רו"ח אלא בחברה טובה
אבל בסוף יש תקרת זכוכית ( אני לא נתקלתי יוצר מ 20 ) זה לא הייטק
מצד שני זה פחות שעות ( בכיף 6 - 7 )
מה עושה? (לא ברמה של פירוט ומקיום כמובן, רק תפקיד וסוג משרד) אם לא אכפת לך, יעזור ממש!אני עם 4 שנים נסיון, יותר מ20. במרכז - ל9 שעות
איפה משלמים כך על כתבה? אני רצה לעבוד שם גם כןדיברתי עכשיו עם חבר טוב שלי שעובד כסופר ושות'
(סופר בעיתונים וכדו', לא סופר סת"ם)
הוא די מתחיל (פחות משנה בתחום) וטוען שהוא מקבל על כתבה סטנדרטית בין 800 ל1500 שיוצא בערך 100 עד 200 לשעה.
הוא אומר שכשיש לו כתיבה של קופירייטינג המחירים מטפסים וזה מגיע בקלות למינימום 400 ש"ח לשעה ויותר ויותר.
זה הגיוני?
מעניין, אנחנו עומדים בקריטריונים הנ"ל ולא מתקרבים לסכומים האלו, אשמח לקבל פירוט איפה ואיך ניתן להגיע לסכומים שנקבת.בלת"ק רק ממש מעט.
בהנה"ח אפשר להרוויח 9-10 אחרי שנה וחצי שנתיים ממשרד רו"ח.
אחרי 4 -5 שנים אפשר להרוויח 12-13 ויותר בחברות..
מנסיון ולא רק שלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: