עבודות גמר תשע"א

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
חלק מעבודות גמר של שנת תשע"א. <O:p></O:p>
חלק שני יכנס לרשת בזמן הקרוב.סרט על מאפייה אנג'ל, מפעל בוטנים שיקרצי, על מדיה סקול, רטורנו ועוד. <O:p
http://www.youtube.com/watch?v=E3tVFmebA4s<O:p></O:p>
<O:p></O:p>
ME&feature=mfu_channel&list=UL[/URL]<O:p></O:p>
http://www.youtube.com/watch?v=UbWeSezqiUA<O:p></O:p>
http://www.youtube.com/watch?v=idhq7mvsoyk<O:p></O:p>
http://www.youtube.com/watch?v=sD4AB2OPZl4<O:p></O:p>
http://www.youtube.com/watch?v=icG8lqRWtEM<O:p></O:p>

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
רגע, אין כאן איזה ניגוד אינטרסים? עוד רגע יגיעו המנהלים.

amir

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בס"ד
יפה, מעניין ומסקרן!
בהצלחה רבה ללומדים.

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
יפה, יש דברים טובים ויש גם הרבה שיעמום.

Rotem100

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
קודם כל תודה על השיתוף, עבודות נחמדות מאוד
אל תשכחו שמדובר במתלמדים ולא בחברות הפקה רציניות,

סתם בשביל הדיון בפורום אני מעלה את מה שאני חושבת:

אני אישית לא מתחברת לסיפורים אישיים מדי, זה משעמם אותי
ומתחברת לקו סרטים -עם קריינות, זה מעלה את רמת המקום.
וכמובן שמאוד תלוי מתי מראים את הסרט אבל כשזה נטו תדמית ולא להקרנה בציבור או לולאה
לא הייתי עושה יותר מ-4-5 דקות של סרט.
לדעתי ראיון אמור לזרום ולא לתת יותר משניים שלושה משפטים ברצף ודבר נוסף- המבט והזוית של המרואינים לא תמיד נכון, (כמובן שאצל צלם לא מקצועי סביר להניח שזה יקרה)

הרבה הצלחות!

MediaSchool

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י Rotem100;636831:
סתם בשביל הדיון בפורום אני מעלה את מה שאני חושבת:

אני אישית לא מתחברת לסיפורים אישיים מדי, זה משעמם אותי
ומתחברת לקו סרטים -עם קריינות, זה מעלה את רמת המקום.
וכמובן שמאוד תלוי מתי מראים את הסרט אבל כשזה נטו תדמית ולא להקרנה בציבור או לולאה
לא הייתי עושה יותר מ-4-5 דקות של סרט.
לדעתי ראיון אמור לזרום ולא לתת יותר משניים שלושה משפטים ברצף ודבר נוסף- המבט והזוית של המרואינים לא תמיד נכון, (כמובן שאצל צלם לא מקצועי סביר להניח שזה יקרה)

הרבה הצלחות!

יש שני סוגי סרטי תדמית:
א. סרט תדמית להסבר, שמטרתו להיכנס קצת לעומק של הנושאים, בשביל שהלקוח-הצופה יקבל אינפורמציה מספקת. הסרטים האלה בדרך כלל הם באורך של 10-15 דקות.
ב. סרטי תדמית למטרות אחרות כגון: לתרומות או לתדמית כללית של המפרסם. אורך סרטים כאלה הוא 5-7 דקות. בסרט כזה אין מטרה להיכנס לעומק של הפרטים.
אני שמתי דוגמאות של שני הסוגים. לכן יש סרטים של 5 דקות ויש סרטים של מעל 10 דקות. הכל תלוי במטרה של הסרט (המפרסם).
הקריינות בסרט צריכה להיות מינימאלית, כי היא מייבשת מאוד את הספור, ומאבדת מאד מהאווירה. לכן במדיה סקול עושים דגש על סיפור עם קריינות מינימאלית, ומשתמשים בקריינות בלית ברירה.

Rotem100

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
לגבי קריינות- זו דעה אחת, יש שגורסים בדיוק להפך: קריינות או לפחות כיתוביות לפי נושאים- נותנים טון שונה. ולא מדובר בקריינות ארוכה אלא שוב פעם בקטעי קריינות קצרצרים ושוב ראיונות קצרים- זה נותן זרימה רצינית לסרט.

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
בימינו כשרוב העורכים החרדים מקבלים עבודת עריכה של סרט תדמית, הם מתיישבים על תסריט מתאים, ומיד קריין, ועל הקריינות בונים את הסרט, ומתאימים קטעים מתאימים. ואז, מה קורה מתקבל סרט כזה: ארגון X מסיע רבות לחולים, ודואג להעלות חיוך על פניהם וכו'.... ובמקום הזה בוידיאו שמים את החולים מחייכים, אבל, אולי במקום לדבר, תנו לתמונות לדבר בעד עצמם, זה אומר לתת לקטע להשמע עם הקול הטבעי, עם הזקנים שמוחאים כפיים, עם החולים שצוחקים ורצים בהנאה וכו'. זה גורם לרגש רב ומכניס לאווירה הרבה יותר. ככל שהסרט מדבר בצורה יותר טבעית, ויש בו יותר קטעים אוטנטיים, וראיונות מהשטח, במקום קריינות, הוא יותר מענין ומכניס לאווירה!

yeoditb

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
אני בדיוק בשיטה.
החדרת המסר דרך העניים ולא דרך האוזניים.
לראיה יש השפעה גדולה.
אם כי דרך העריכה צריכה להיות מחושבת פי כמה.
תראו ותבינו.

נ.ב
(מהירות האור גדולה ממהירות הקול)

MFA

משתמש רשום
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
המדעים אומרים:
הבן אדם מקבל אינפורמציה בצורה כזאת:
80% דרך עיניים,
17% דרך אוזניים
3% דרך אחרת (נגיע, חום וכו...)

מכאן רואים, שיותר נוח לבן אדם לקבל אינפורמציה דרך עיניים, ורק אחר כך דרך אוזניים.

YONI10

משתמש פעיל
קשה לי להתלהב מעבודות הגמר....
בלי לפגוע, רובם לא מעניינות
היחיד שעוד דיבר אליי זה היה הסרטון על מסעדת אגס ותפוח (אולי גם יקבי ארזה)
כל השאר ממש לא מעניינות!

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י YONI10;637956:
קשה לי להתלהב מעבודות הגמר....
בלי לפגוע, רובם לא מעניינות
היחיד שעוד דיבר אליי זה היה הסרטון על מסעדת אגס ותפוח (אולי גם יקבי ארזה)
כל השאר ממש לא מעניינות!
אולי לא אתה קהל היעד?!

yeoditb

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
חבל שאניננו זוכים לראות.
אפשר להעלות?

נתיביים.

Rotem100

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י BRO;637715:
בימינו כשרוב העורכים החרדים מקבלים עבודת עריכה של סרט תדמית, הם מתיישבים על תסריט מתאים, ומיד קריין, ועל הקריינות בונים את הסרט, ומתאימים קטעים מתאימים. ואז, מה קורה מתקבל סרט כזה: ארגון X מסיע רבות לחולים, ודואג להעלות חיוך על פניהם וכו'.... ובמקום הזה בוידיאו שמים את החולים מחייכים, אבל, אולי במקום לדבר, תנו לתמונות לדבר בעד עצמם, זה אומר לתת לקטע להשמע עם הקול הטבעי, עם הזקנים שמוחאים כפיים, עם החולים שצוחקים ורצים בהנאה וכו'. זה גורם לרגש רב ומכניס לאווירה הרבה יותר. ככל שהסרט מדבר בצורה יותר טבעית, ויש בו יותר קטעים אוטנטיים, וראיונות מהשטח, במקום קריינות, הוא יותר מענין ומכניס לאווירה!

שוב פעם זה ענין של שיטה...
כשאת מתארת את העורך זה נשמע שהוא מקבל חומר מוכן או סתם משתמש עם חומר מצולם ללא תכנון, בתכנון נכון חושבים מראש מה אמור לצאת מהראיונות מחברים להם קטעי מעבר בקרינות שהם לא יותר משורה שתיים, ודווקא בקטעי הקריינות לא ממלאים בחומר אלא בנקודות ובנתונים או כפתיח מוצלח לראיון יתקשר לנאמר. אם זה הבנין בו ידבר המראויין- כשיש לזה משמעות וכדו'..התאור שתארת באמת לא נשמע מקצועי ומתאים, ואם משהו עובד כך באמת חבל.

הצלחות לכולם בכל הסרטים שאתם מייצרים!!

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י Rotem100;638596:
שוב פעם זה ענין של שיטה...
כשאת מתארת את העורך זה נשמע שהוא מקבל חומר מוכן או סתם משתמש עם חומר מצולם ללא תכנון, בתכנון נכון חושבים מראש מה אמור לצאת מהראיונות מחברים להם קטעי מעבר בקרינות שהם לא יותר משורה שתיים, ודווקא בקטעי הקריינות לא ממלאים בחומר אלא בנקודות ובנתונים או כפתיח מוצלח לראיון יתקשר לנאמר. אם זה הבנין בו ידבר המראויין- כשיש לזה משמעות וכדו'..התאור שתארת באמת לא נשמע מקצועי ומתאים, ואם משהו עובד כך באמת חבל.

הצלחות לכולם בכל הסרטים שאתם מייצרים!!
יש לך אולי סרט תדמית לדוגמא שערכת, ואת חושבת שהוא מקצועי, ואת יכולה להעלות אותו שנתרשם? מענין אותי לראות.
תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה