קורונה עבודה מהבית

Kenyonit

משתמש מקצוען

ללי.ללי

לאי ללי (לשעבר)
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
מישהו נתקל בבעיה שנטפרי חוסמים חיבור VPN לכל כתובת IP?
עדכון: הבעיה נפתרה באמצעות מערכת הפניות המקוונות של נטפרי.
חייבת לציין שנדהמתי ממהירות השירות והרמה המקצועית. שאפו.
גם אינ נפעמתי
הטכנאי עשה לי שליטה מרחוק ונחסם כמובן בנטפרי
בתוך שניות נענתה התגובה מנטפרי (ביום חמישי בבוקר כשעוד היה עומס...)

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
צריכה את עזרתכם בבקשה
ניסיתי לעבוד עם anydesk. אך לאחר שסגרתי את התוכנה וניסיתי להכנס שוב גיליתי כי זה דורש אישור מהמחשב שבמשרד. אמנם זה מרחק של רבע שעה הליכה אבל אני ממש מעדיפה לא לצאת בימים אלו.
יש מצב שאוכל להעזר בעובדת אחרת ולשתף את המחשב שלה שעובד בשיתוף עם מחשב המשרד. כלומר שיתוף על שיתוף.
זה יכול ללכת או שזה יהיה איטי ממש?
יש אולי פתרון אחר?
תודה מראש

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
אשמח לעזרה. דחוף לי ביותר...
תודה מראש

רחל1

משתמש מקצוען
D I G I T A L
צריכה את עזרתכם בבקשה
ניסיתי לעבוד עם anydesk. אך לאחר שסגרתי את התוכנה וניסיתי להכנס שוב גיליתי כי זה דורש אישור מהמחשב שבמשרד. אמנם זה מרחק של רבע שעה הליכה אבל אני ממש מעדיפה לא לצאת בימים אלו.
יש מצב שאוכל להעזר בעובדת אחרת ולשתף את המחשב שלה שעובד בשיתוף עם מחשב המשרד. כלומר שיתוף על שיתוף.
זה יכול ללכת או שזה יהיה איטי ממש?
יש אולי פתרון אחר?
תודה מראש

לא מכירה את anyDesk, אבל אם את מצליחה להתחבר דרך מחשב שלישי, תסתכלי שם מה הקוד של הanyDesk ותתחברי ישירות.
אני השתמשתי בעבר בteamViewer ושם יש אפשרות לסיסמה קבועה. אולי גם בanyDesk?

shevi123

מהמשתמשים המובילים!
מנהל קבוצה
כתיבה ספרותית
לא מכירה את anyDesk, אבל אם את מצליחה להתחבר דרך מחשב שלישי, תסתכלי שם מה הקוד של הanyDesk ותתחברי ישירות.
אני השתמשתי בעבר בteamViewer ושם יש אפשרות לסיסמה קבועה. אולי גם בanyDesk?

כן ראיתי שיש אפשרות לסיסמא קבועה
רק שבהתחברות הראשונה לא בצעתי אותה ולכן אין לי אפשרות כרגע... מרחוק...

המחשב של העובדת השניה מחובר דרך teamViewer. חשבתי להתחבר אליה ואז להתלבש על השיתוף שלה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה