אפשר להיות מלמד רק לשעות הבוקר או רק אחרי הצהרייםאברך טוב שרוצה גם לעבוד חצי יום בעבודה שלא דורשת לימודים
מתאים לארגון חסד או לתחום החינוך
יש דבר כזה??
נשמח גם לשמוע, מה ההצעה שלך?אם אתה מאזור בית שמש יש לי הצעה בשבילך.
אני מאוד רוצה ומעונין רציניאם אתה מאזור בית שמש יש לי הצעה בשבילך.
מה זה ארגון מספר אם ישיש ארגון "למעשה" שמסייע בתעסוקה יש שם גם משרות בסגנון כזה
לא רלונטיאפשר לנסות את המזל במכונים תורניים שונים כמקליד/מגיה טעויות לשון/ וכדו' קצת פרקטיקה והכרה מינימלית של המחשב ויכול להיות עוד הכנסה מהצד. (לא משמעותית מאוד אבל עוזר)
ראשית, (לא שיש לי בעיה עם זה, אך) עניתי לפותח האשכול..לא רלונטי
תודה רבה ממש על הכול אפילו שלא פתחתי את זה אני ממש מתנצל ומוריד את כובע שרשמתי שזה לא רלוונטי אני מקווה שזה מספיקראשית, (לא שיש לי בעיה עם זה, אך) עניתי לפותח האשכול..
שנית, אין מספר טלפון רק מייל
בבקשה!
למעשה - מרכז תעסוקה ועבודה לחרדים | מעוף, אנשים שחושבים אנשים
מעוף מפעילה מרכזי תעסוקה ועבודה לחרדים, הפרושים ברחבי הארץ ופועלים מטעם משרד העבודה והרווחה. המרכזים מציעים הכוונה וייעוץ לשילוב חרדים בשוק התעסוקה.www.maof-hr.co.il
צור קשר - מעוף
כל הדרכים לדבר איתנו 5689* <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> כתובת משרדי המטה: שד’ מנחם בגין 35, טירת הכרמל שעות פעילות: 8:00-17:00 Facebook-f Instagram Linkedin-in Whatsapp השאירו לנו פניה אנחנו פה עבורכם – השאירו פרטים וניצור קשר בהקדםwww.maof-hr.co.il
לא הבנתי אם זה נכתב בציניות או לא, אבל מבחינתי הכל טוב.תודה רבה ממש על הכול אפילו שלא פתחתי את זה אני ממש מתנצל ומוריד את כובע שרשמתי שזה לא רלוונטי אני מקווה שזה מספיק
כמה משלמיםידוע לי שמחפשים מלמדים ללימודי צהרים כיתות ב' וד' בעיר ב"ש ת"ת ליטאי,
פרטים במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אפשר מייליותר מכובד שתשלח מייל עם פרטים, מסתמא יחזרו אליך ויגידו לך גם כמה משלמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: