אהה אני לא בתחוםמזכירות, וכו
מורות חייבות להיות בכיתה (כלומר כך זה בזמני שגרה. קצת שכחנו את הדבר הבסיסי הזה בגלל הקורונה והמבצעים והמלחמות וכו' וכו' אבל בעיקרון)אח"כ תמיד אפשר לשנות כנראה את המיקום.
כמובן! כמו כולם...למה את עובדת? בשביל הכסף?
אני הייתי הולכת אם כן על המקום שמתגמל אותי יותר. במיוחד אם זה פער משמעותי. 2000 שקל זה 24000 בשנה. מיותר בשבילך? רואה שקשה לי\מדכא\ משעמם? מוצאת לזה פתרון...ברור שבחרתי עבודה כיפית שמתאימה לי ומאתגרת אותי אבל אני עובדת בשביל התלוש, בהחלט.
רק עכשיו הבנתי מה התכוונת לומראני הייתי הולכת אם כן על המקום שמתגמל אותי יותר. במיוחד אם זה פער משמעותי. 2000 שקל זה 24000 בשנה. מיותר בשבילך? רואה שקשה לי\מדכא\ משעמם? מוצאת לזה פתרון...
היא אמרה שבבית היא צפויה להרויח יותר פי כמהבד"כ זה הפוך בעבודה מהבית מרוויחים פחות. לא?
עד היום הייתי בטוח שלנשים עדיף בחוץ - חייבות חברה ויכולות לעבוד בתוך כדי שיחה מה שגברים לא יכולים וגם לא זקוקים כ"כ לחברהשלום לכולם,
אשמח לקרוא שיתופים של מי שהתנסתה במעבר מעבודה מחוץ לבית כמו הוראה, גננות וכו'
לעבודה מהבית בתחום אחר.
יצויין כי העבודה מהבית היא משתלמת יותר כלכלית פי כמה מהעבודה בחוץ.
אבל מה עם הצד החברתי?
מה אומרים?
אני עבדתי מהבית במשך שנה וזה היה לי נחמד שלא צריך לרוץ בבוקר וכד'
אבל למפרע אחרי שעזבתי אני מבינה כמה נבלתי שם - בגלל חוסר בחברה
אל תצחקו.היתרון של עבודה מהבית הוא שאת תמיד בבית.
החסרון הוא שאת תמיד בעבודה.
היא שואלת לגבי ההבדל בין הוראה לעבודה בבית,זה לא כמו שעובדים במשרד ובארבע הולכים הביתה ושוכחים מהעבודה עד מחר.
גם כי העבודה מהבית גורמת לך לעבוד גם בבוקר וגם להשלים בערב ואת מוצאת את עצמך כל היום סביב העבודה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: