אני מכירה רוח שמחפש עובדות ללא נסיון שעובדות אצלו שנתים שלוש עד שליטה מלאה ונסיון
ומשם ממשיכות הלאה
זה מאווד תלוישנה במשרד רו"ח זה מספיק זמן? או שדורשים יותר?
אחרי שנה עדיין עובדים בשכר נמוך? (אם לא מינימום אז 32 - 33) נשמע לי לא משתלם... מישהי יודעת איך זה עובד?
במשרד. וניראלי שהמשכורות במשרדים לא משהו...חרי שנתיים וודאי שאפשר להגיע ל45-50 אבל תלוי איפה את עובדת - במשרד או בחברה
וכו וכו
ואי ממש לאבמשרד. וניראלי שהמשכורות במשרדים לא משהו...
אולי הרו"ח הוותיקה שעובדת אצלו כשכירה מקבלת כך...
ואי ממש לא
אני עובדת במשרד -ומידיעה ברורה - אחרי שנתיים של ניסיון השכר נע בין 42 ל55 בערך...
ירושליםמאיזה אזור את?
ואחרי שנה?אני עובדת במשרד -ומידיעה ברורה - אחרי שנתיים של ניסיון השכר נע בין 42 ל55 בערך...
ממ 35-38 משהו כזהואחרי שנה?
תפני למרכזת של המסלול שלך.
אל תתבישי
תתקשרי עליה פעמיים בשבוע ככה מוצאים עבודה לדעתי.
ועוד יש קבוצות מייל שמציאות כל הזמן עבודות בהנהלת חשבונות הייתי ממליצה לך להירשם עליהם.
[/QUOT3
תוכלי להמליץ על קבוצות?
נותנים לי לעשות חברות עצמאים ומשכורות. זה קל מדי, מרגיש לי שיש עוד מלא דברים שעושה מנה"ח
איך זה באמת עובד (אני למשל לא משלמת ומדווחת) מה עוד אני אמורה לעשות? אשמח אם מישהי תענה כדי לדעת ולשאול..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: