הדומינו מיועד לשים שניים צמודים, זה אמור להיראות יפה. אולי לא כמו משטח אחד, אבל בטח יותר יפה מאשר לסתום את החור בשיש במשהו...כלומר 2 זוגיים? זה יראה יפה?
יש עוצמת זרם מקסימלי שהמעגל החשמלי מסוגל לספק. כמה, זה כבר תלוי לכמה אמפר מוגבל הלוח.הבדל שרוב הכיריים דורשות תלת פאזי, אמרלי מוכר לי שחד פאזי א"א להשתמש בכולם בעוצמה גבוהה, מבחינה של חשמל אני לא מבין מה ההגיון שזה יהיה כך
בעיקרון אינדוקציה היא צרכנית כבדה של חשמל בבת אחת, אבל בסך הכל היא נחשבת חסכונית כי פחות או יותר 100% מהאנרגיה הולכת לחימום הסיר, ולא מתבזבזת אנרגיה על חימום הסביבה.מה צורך יותר חשמל - אינדוקציה או קרמיות?
איך יכול להיות שמציעים לי אינדוקציה, הבנתי שזה הרבה יותר חשמל?
מה ההבדל בין תלת פאזי לחד פאזי? באיכות הבישול? בחוזק הלהבה? במחיר?
כמה אמפר יש בדירה שלך?לי יש אינדוקציה של 4 70 ס"מ ואין לי תלת פאזי
גם באינדוקציה תלת פאזית לא ניתן להדליק את כל ארבעת הלהבות בו זמנית על הרתחה,המוכר צודק!
לאחי יש חד פאזי וא"א להדליק 4 להבות גבוהות!
לפעמים לוקח להם פי 3 זמן בישול, גם סתם להרתיח מים לפסטה כש-4 להבות דולקות
ואם עקפת אותו הפיוז יקפוץ.יש עוצמת זרם מקסימלי שהמעגל החשמלי מסוגל לספק. כמה, זה כבר תלוי לכמה אמפר מוגבל הלוח.
למעשה זה מחובר ל 2 פאזותעושים שקע מיוחד שמחובר לשלושת המעגלים
איפה אפשר להשיג דבר כזה חיפשתי לא מצאתיונראה לי שיש גם דומינו ריק, כלומר כיסוי, שאמור להיות פתרון אסתטי לחור.
צריך לבדוק שהכיריים מתאימות למה שיש בלוח, כמובן.ואם עקפת אותו הפיוז יקפוץ.
ואם הם מספקים כיריים מתוכננות ומהונדסות לחד פאזי אז הם אמורים לוודא שהם יעבדו כראוי בחד פאזי.
אני חושב שהאמת היא שאנשים קונים כיריים לתלת פאזי ומחברים לפאזה אחת, ואזיש להם בעיות.(כי התלת עובד על יותר וולט)
25 אנפר זה מעט ...לצערי יש לי 25 בלבד אמפר בדירה
הייתי בודקת מול האיש שישאולי בכ"א
לא יודעת איך לא חשבתי על הרעיון הזה לבדהייתי בודקת מול האיש שיש
תבדקי מולו גם לגבי סתימת החורלא יודעת איך לא חשבתי על הרעיון הזה לבד
דיברתי והוא אמר שזה בסדר
תודה רבה לכולם
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: