למחוסמים מי יכול להתנדב להעלות לגמבו או גוגל???The Price of Priceless - Featuring YY Langsam, Velvi Feldman and Meir Adler | אוי באשעפער א קינד
https://www.charidy.com/bonei/LFfundHow far would you go for your priceless dream? How much pain can one endure to reach their ultimate reward.Langsam and Fe...www.youtube.com
הפוךאני חושב שעל כל התכנים שלהם צריך לכתוב "לא לבעלי לב חלש"
יש יותר מילד אחד וודאיאגב המציג עצמו - לאנגזאם למיטב ידיעתי יש לו ילד אחד בן 13 וזהו בינתיים
יש אפשרות הורדה?אין במייל עולה כל שבוע לאתר
שבת פעקל - וועלוול פעל
www.yiddish24.com
יש אפשרות הורדה?
ומה עושים אחרי ההתקנה?MP3 Downloader
Download mp3 music tracks from websites via MP3 Downloader in one click.chrome.google.com
יפהזה ממש כבש אותי והייתי חייב לשתף איתכם
זה באידיש (ע"י לאנגזאם & פעלדמאן)
The Price of a Child’ featuring Langsam and Feldman
This powerful video was produced as part of the Bonei Olam Campaign "Alone No More". It compares a child's request for an expensive doll to a lonely man's d...youtu.be
למחוסמים מי יכול להתנדב להעלות לגמבו או גוגל???
תודה רבה רבה
The Price of Priceless - Featuring YY Langsam, Velvi Feldman and Meir Adler | אוי באשעפער א קינד https://www.charidy.com/bonei/LFfundHow far would you go for your priceless dream? How much pain can one endure to reach their ultimate reward.Langsam and Fe...www.youtube.com
אשמח גם!למחוסמים מי יכול להתנדב להעלות לגמבו או גוגל???
תודה רבה רבה
מתחילים לשמוע קבצים ואז לוחצים על התוסף ויש שם לחצן הורדהומה עושים אחרי ההתקנה?
יש יותר מילד אחד וודאי
רואים זאת באחד מאחורי הקלעים של אונטערן
למחוסמים מי יכול להתנדב להעלות לגמבו או גוגל???
תודה רבה רבה
רק שתדעו ---
לא לבעלי לב חלש!!
זה קורע את הלב!!
אוף... הגמבו חסום...
כן, אני פתחתי אותו בנטפרי...נפתח שוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: