תודה רבה. זה מאד חשוב ליידע כי יש כאלה שזה עושה להם ממש רע.נכתב ע"י הדרה;1324575:זה סרט של החמאס שכל מטרתו לסייט אותנו
זה לא לבעלי לב חלש
נכתב ע"י hafakot;1324606:תודה רבה. זה מאד חשוב ליידע כי יש כאלה שזה עושה להם ממש רע.
בכלל- אם יש מראות קשים בסרט חובה לציין זאת. אני התחלתי להוריד את הנ"ל ועצרתי.
נכתב ע"י SPOT;1324054:מוזיקאית
מה ששלחת נראה מענין מאד אבל אי אפשר לצפות בהכל
למה? רק אצלי אני לא מצליחה?
נכתב ע"י hafakot;1324606:תודה רבה. זה מאד חשוב ליידע כי יש כאלה שזה עושה להם ממש רע.
בכלל- אם יש מראות קשים בסרט חובה לציין זאת. אני התחלתי להוריד את הנ"ל ועצרתי.
הייתי מסכים איתונכתב ע"י 3012;1324865:גם אתם חושבים ככה?
נכתב ע"י קקטוס;1324879:הייתי מסכים איתו
אבל ממה שאני יודע, לא ממש אכפת לו אם הילד שלי ימות בשביל שהוא יצא "צודק"
חכם הוא לא.
צועק הוא כן.
נכתב ע"י קקטוס;1324879:ממה שאני יודע, לא ממש אכפת לו אם הילד שלי ימות בשביל שהוא יצא "צודק"
נכתב ע"י עוד אחד;1325334:סיכול של פיגוע המנהרה
נכתב ע"י עוד אחד;1325334:סיכול של פיגוע המנהרה
נכתב ע"י מלבב;1325634:מישהו יכול לעלות לכאן שמיעת בום קול הנפץ כתוצאה מהיירוט? לא מאזורים רחוקים (כי שומעים חלש). רק מאזור הקרוב ככל שניתן, על מנת להמחיש לאלו שעדין אינם יודעים מה עוברים התושבים ששומעים את הפיצוצים המחרידי הלב הללו כל רגע, ולהשתתף בסבלם וצערם. שאז זה יעורר יותר רחמים על עמינו השרוי בצרה גדולה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: