סרטים בנושאים שונים מי מכירה?

מצב
הנושא נעול.

הר

משתמש מקצוען
ליטר של דמעות,
מרתק!!
מרגש!!
מזיל דמעות!!
תודה למי שהעלתה את זה כאן, הסרט מחזק ומחשל את הנסיונות היומיומיים הקטנים, הכל מתגמד.
מי שיכולה לתמצת את תוכנם של שלושת פרקי הסיום, אודה לה מאוד.
(לא משהו ארוך ומפורט, רק פחות או יותר את מה שמתרחש שם.)
תודה מראש

פיטפוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שולה;1309013:

כמה זמן אורך הסרט של שני החלקים?
זה ממש קצר ונראה קטוע. לא?

(אני מדברת על הסרט של טמפל גרנדין)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

שריתs

משתמש צעיר
החלק הראשון- 01:12:45
החלק השני- 33:50
(כתבתי לך מדויק, שתדעי כמה פופקורן לארגן...:) )

יונה יונה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י הר;1313992:
ליטר של דמעות,
מרתק!!
מרגש!!
מזיל דמעות!!
תודה למי שהעלתה את זה כאן, הסרט מחזק ומחשל את הנסיונות היומיומיים הקטנים, הכל מתגמד.
תודה מראש

הרוב שם זה קטעים מהסדרה,
את העלילה סביב לא לגמרי הבנתי זה כמה חודשים אחרי שהיא נפטרה ואיך זה משפיע על הסובבים שלה,
(האחות שלה נהיתה אחות, החבר- רופא, ויש שם גם איזו חולה צעירה במחלה הזו שבדכאון מהמחלה, לא יודעת מה מתפתח הלאה כי לא ראיתי עד הסוף)

imagine

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנה הסרט על החדרת מוטיבציה - "האסימונים".
עם תרגום בעברית.
תהנו! והעיקר, תשתדלו ליישם:)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

skl

משתמש פעיל
נכתב ע"י nechama3048;1308760:
ליטר של דמעות- יש לי את כל הפרקים על גוגל דרייב.

שימו לב, יש שם נשים.

איך בדיוק אפשר לראות את זה, או לשמור במחשב?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:

tamar89

משתמש פעיל
נכתב ע"י יונה יונה;1314598:
הרוב שם זה קטעים מהסדרה,
את העלילה סביב לא לגמרי הבנתי זה כמה חודשים אחרי שהיא נפטרה ואיך זה משפיע על הסובבים שלה,
(האחות שלה נהיתה אחות, החבר- רופא, ויש שם גם איזו חולה צעירה במחלה הזו שבדכאון מהמחלה, לא יודעת מה מתפתח הלאה כי לא ראיתי עד הסוף)

כמו שכתבת החבר רופא האחות אחות יש שם חולה במחלת ניוון שרירים שהביאו לה לקרוא את "גשר" - החיבורים של איה... היא עדיין לא מצליחה להתעודד - עד שהרופא - חבר של איה.. מספר לה עליה, ואז רואים קטעים מתוך הסרט.. זה מה שאני הבנתי
זה לא ממש חלק מהסרט אז מי שלא הבינה או לא ראתה אותו - לא הפסידה...

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י skl;1314826:
איך בדיוק אפשר לראות את זה, או לשמור במחשב?
את לוחצת על הקישור נפתחים לך כמה קבצים, את לוחצת ונפתח לך הסרט ואם אתה רוצה את מורידה אותו

אליש

משתמש מקצוען
אני מסכימה לכתוב תקציר של הפרקים האחרונים אבל לא להעלות לכאן
אלא לכתובת מייל מי שמעונינת שתשים את המייל כאן
בלנ"ד אשלח לכולם

השראה

משתמש רשום
הצלחתי לראות רק את הפרקים הראשונים של ליטר של דמעות.

מישהו יודע למה?

מילה בסלע

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
נכתב ע"י הר;1313992:
ליטר של דמעות,
מרתק!!
מרגש!!
מזיל דמעות!!
תודה מראש

מצטרפת,

הסרט טלטל אותי עמוק, אבל דווקא מפן אחר. חוץ מההודיה על הגוף שמתפקד, היה עצוב לראות איך הבימאי מנסה ולא מצליח- למצוא תשובה לשאלה "למה אני חיה" ו"מה הטעם להמשיך". אדם מאמין שמתמודד עם השאלה- מוצא לה בקלות כמה וכמה תשובות מעודדות ומחזקות.

והיה עוד כמה:
1. שווה להשקיע במשפחה, היא זו שהכי תתמוך גם ברגעים הכי קשים.
2. נתינה גורמת לאהבה- החברות שעזרו לה פיזית- נקשרו אליה.

ואם היה עוד, תכתבו.

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנה התקציר ששלחה לי אליש למייל:
פרקי הסיום של הסרט ליטר של דמעות-
זוהי תמצית העלילה ומה שבעם חשוב ביותר להבין את סוף העלילה , לתרגם הכל זה ארוך וקשה נקוה שזה יספק אותך
הסרט פותח בטקס של חניכת מחזור אחיות חדש , כאשר נקראות האחיות לבה בזו אחר זו ומדליקות נר. אחרי הטקס המנחה מזמינה לבמה אחות בוגרת לדבר שהיא אקו אחות של איה מהסרט. אקו מספרת שלפני כמה שנים היא היתה בדיוק כמותן ואז אחותה חלתה במחלה ולפני חצי שנה איבדה אותה.
הסיבה שרציתי להיות אחות היא בגלל שרציתי לתמוך באחותי הגדולה שנלחמה במחלה במשך זמן ארוך מאד. אחותי הגדולה היתה אומרת: להיות משותקת זה חלק מהישות שלי. זה נאמר בזמן קשה ומלא סבל. גם היום כשאני נתקלת במקרים קשים במשך היום אני חושבת על המילים שאחותי השאירה אחריה. אם מישהי מכן רוצה לתמוך במישהו לא משנה אם זה מישהו חשוב בשבילה אפילו אם זה בן אדם אחד שתאמץ את זה ותתמוך בו.
אקו עובדת כאחות בבית החולים ביחד עם אסו קון.
בהמשך רואים את הידיד " אסו קון" שתמך באיה בתור רופא נוירולוג שהוא אחראי על אחת החולות בניוון שרירים . היא לא מסכימה להכנס לשיקום ולא לקחת את התרופות ואף זורקת את התרופות לכיור. אחד החולים מביא לה את הספר שאיה כתבה וממליץ לה לקרוא אותו.
בינתיים הרופא האחראי פונה לאסו קון ומבקש ממנו לטפל בחולה שלו שתסכים ללכת לשיקום. הוא מדבר איתה ומשכנע אותה כמה זה חשוב . ואז היא שואלת אותו אם הוא הכיר את איה ואת הסיפור שלה ואם הוא היה הידיד שלה.
אסו קון לוקח אותה לטיל ומתאר לה את חייה של איה ומספר לה קטעים מחייה , כאשר אחותה אקו עומדת מהצד ומקשיבה ( בסרט רואים את כל הקטעים שהוא מספר לה ) כאשר הוא בסוף הסיפור היא נקראת לחדר השיקום והולכת לתרגל . אז אקו מדברת עם אסו קון ומדברת איתו.
יותר מאוחר היא יוצאת עם הוריה ואומרת להם שבקרוב יצטרף מישהו חדש למשפחה שלהם והוא כמובן " אסו קון " שכנראה יתחתן אתה . האמא קוראת לאוויר : איה את שומעת?? כמובן הם מאד שמחים.

atara m

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סליחה ממש על ההקפצה-
יש אולי למישהי את הפרקי סיום מתורגמים לעברית?
[אני מתכוונת ל3 הפרקים שיצאו אחרי הסרט---]
תודה!!!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה