נכתב ע"י שולה;1308816:טמפל גרנדין- זה הסרט והוא באמת מיוחד!
למה החלק הראשון לא יורד ונותן הודעת שגיאה?
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נכתב ע"י שולה;1308816:טמפל גרנדין- זה הסרט והוא באמת מיוחד!
נכתב ע"י רותי בן שימול;1308765:אפשר לצפות דרך הקישור או שאת הולכת למחוק את זה משם?
שאלה שניה, אם אני עושה העתר לגוגל דרייב שלי, זה יותר מהר מלהעתיק למחשב?
נכתב ע"י זוהר טל;1308829:למה החלק הראשון לא יורד ונותן הודעת שגיאה?
נכתב ע"י שולה;1308841:לא יודעת.
ניסיתי להוריד ויורד מקסים.
נכתב ע"י בראש מילה;1308808:יש הרבה סרטים שמדברים על כמה מורה יכול לתרום לתלמידים...
, וגם את סיפורו של רון קלארק - שבהחלט דורש צנזורה.
נכתב ע"י chani2006;1308843:לא ברור למה, אבל זה לא תקין.
אם תוכלי להעלות את הקובץ שוב - זה יהיה מצוין.
תודה והרבה הערכה על הטרחה.
נכתב ע"י nechama3048;1308838:פתחתי עוד כתובת ג'ימייל בדיוק בשביל הדברים האלו.....
לעת עתה זה נמצא שם.
לא יכולה להתחייב שעד 120
את יכולה לבדוק לפי המשקל שזה תופס אצלך,נכתב ע"י רותי בן שימול;1308898:וברגע ששיתפתי את זה בגוגל דרייב שלי, זה נמצא אצלי גם אם את תמחקי את זה?
נכתב ע"י שולה;1308894:העליתי לדרופבוקס. יותר מאוחר אני ישלח קישור
אחד נתקע לי ולא נותן להורידנכתב ע"י nechama3048;1308760:ליטר של דמעות- יש לי את כל הפרקים על גוגל דרייב.
שימו לב, יש שם נשים.
תודה רבה.נכתב ע"י nechama3048;1308760:ליטר של דמעות- יש לי את כל הפרקים על גוגל דרייב.
שימו לב, יש שם נשים.
נכתב ע"י חנון;1309051:אחד נתקע לי ולא נותן להוריד
כמו"כ אין סרט עם כיתובים בעברית? ממש חבל לראות ולא להבין...
זה פרק ספיישל שיצא אחרי הסדרה, הוא מחולק ל3 חלקים ויש לו תרגום לאנגלית.נכתב ע"י hafakot;1309105:תודה רבה.
הכל יורד חוץ מהראשון. מה שכתוב בקובץ: פרק סיום מיוחד... זה פרק סיום או חלק ראשון שני ושלישי
צפיתי בו דרך היוטיוב, אבל ללא תרגום.נכתב ע"י hafakot;1309106:ואם בדברים כאלה עסקינן- אני מחפשת בנרות את "פריצת דרך במוטיבציה"
של לבוי. יש למשהו?
אשמח. אם כי לצוות אני צריכה עם תרגוםנכתב ע"י miri012;1309116:צפיתי בו דרך היוטיוב, אבל ללא תרגום.
אם זה עוזר לך אני יכולה לנסות להוריד לך משם..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: