למי שמכיר...למי שפספס:
צפה בקובץ המצורף 1242654
למי שמכיר...למי שפספס:
צפה בקובץ המצורף 1242654
הוזכר כבר בסרטון עם השבויים באוטובוסלמי שמכיר...
אפשר בקובץ לחסומים?קבר רחל
אמא תעשה הכל למען הילדים שלה
A mother will go into burning fire for her child!
The extent a mother will go for her child.Even when a mother is not hereTheir love is always felt by their children.For over 20 years, Mosdos Kever Rachel ha...youtu.be
למה זה צריך להיות כזה מפחיד?מצורף
כדי לגרום לך לפתוח את הארנק דחוף...למה זה צריך להיות כזה מפחיד?
לא גרם לי כלום. לא ראיתי הקשר לפרסומת, מצטערתכדי לגרום לך לפתוח את הארנק דחוף...
ניסו לתת תחושה למה אמא מוכנה לעשות בשביל ילד.לא גרם לי כלום. לא ראיתי הקשר לפרסומת, מצטערת
ואולי אני עדיין בהשפעת האשכול הקודם שלי חח
חסוםמצורף
חסום
אפשר בזיפ?
חבל,קבר רחל
אמא תעשה הכל למען הילדים שלה
A mother will go into burning fire for her child!
The extent a mother will go for her child.Even when a mother is not hereTheir love is always felt by their children.For over 20 years, Mosdos Kever Rachel ha...youtu.be
מי ?אז למה לא לקחת ילד שחקן?
העלו את זה כבראיני יודע אם כבר עלה פה...
When Hatzulah meets meat
On a very “Ungetzoigena” (stressful) Friday afternoon before Shabbos when you know you have guest and your cutting it close.Hatzala comes to the rescue and w...youtu.be
לקחתמי ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: