בקשה סרטון שאני מחפש בפורום

אמור להם

משתמש רשום
עריכה תורנית
ראיתי כאן תחילה של סרטון של המלחמה שאדם יושב ליד מחבלים ששוכבים כפותים והוא לומד בשיא הרוגע, והפסקתי בתחילת הסרטון, עכשיו אני מחפש את הסרטון ואיני יודע את מיקומו. אשמח אם מישהו יתן לי מראה מקום, תודה מראש.

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

חייל צה"ל במילואים תועד כשהוא לומד גמרא בעת שמירה בבסיס צה"ל ביהודה ושומרון כשלרגליו מוטלים על הקרקע עצורים פלסטינים הקשורים בידיהם וברגליהם כשעיניהם מכוסות.

בתיעוד הוא נראה מקריא להם את דברי הגמרא בטוב טעם, אולם היו מי שהמחזה היה לצנינים בעיניהם והגיבו בזעם ברשתות החברתיות.

יצוין כי חיילים באותו בסיס הם אלה שתיעדו את המקרה, והתיעוד הופץ ברשתות החברתיות.

מדובר צה"ל נמסר בתגובה: "התנהגות החייל בסרטון חמורה ואינה עומדת בקנה אחד עם ערכי צה"ל והמצופה מחיילי צה״ל. שני החיילים, המצלם והמצולם, הושעו מתפקידם וצפויים לעמוד לדין משמעתי".

(אמס)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה