כשהתחלתי להכין את הבצק שבוע שעבר,
לא דמיינתי מה יקרה לתיבת המייל שלי....
אבל זהו.
היא התמלאה עד אפס מקום.
ב...בקשות להמשך.
נו, אני יכולה להגיד לכן לא?!....
אז הנה,
אני מנסה לענות בפוסט הזה
על מבול בקשות/שאלות/רעיונות שהועלו
על ידיכן!!
אז קודם כל:
הנה הסרטון החדש
בג'מבו מייל
בגוגל דרייב
ומה הפעם?
בצק פריך במיקסר!
עם ביצים, ועם מים!
והפתעה מתוקה –
גם מתכון והכנה של כיסוני שוקולד מהממים
שברגע שתגמרו להכין – הם ייגמרו. באחריות.
ונמשיך עם השאלות:
האם אפשר להמיר מרגרינה בשמן בבצק פריך?
לא. מרגרינה (או חמאה) היא שומן מוקשה שמהווה בסיס לבצק פריך
האם אפשר להכין זאת גם בידים?
כן, אבל הטכניקה שונה והעבודה מאומצת יותר.
האם הבצק טוב במקרר אחרי יותר מ24 שעות שהשארתי אותו שם?
מעולה. תכיני ותהני!
מעוניינת לקבל את הדיוור למייל?
הרשמי כאן
לא דמיינתי מה יקרה לתיבת המייל שלי....
אבל זהו.
היא התמלאה עד אפס מקום.
ב...בקשות להמשך.
נו, אני יכולה להגיד לכן לא?!....
אז הנה,
אני מנסה לענות בפוסט הזה
על מבול בקשות/שאלות/רעיונות שהועלו
על ידיכן!!
אז קודם כל:
הנה הסרטון החדש
בג'מבו מייל
בגוגל דרייב
ומה הפעם?
בצק פריך במיקסר!
עם ביצים, ועם מים!
והפתעה מתוקה –
גם מתכון והכנה של כיסוני שוקולד מהממים
שברגע שתגמרו להכין – הם ייגמרו. באחריות.
ונמשיך עם השאלות:
האם אפשר להמיר מרגרינה בשמן בבצק פריך?
לא. מרגרינה (או חמאה) היא שומן מוקשה שמהווה בסיס לבצק פריך
האם אפשר להכין זאת גם בידים?
כן, אבל הטכניקה שונה והעבודה מאומצת יותר.
האם הבצק טוב במקרר אחרי יותר מ24 שעות שהשארתי אותו שם?
מעולה. תכיני ותהני!
מעוניינת לקבל את הדיוור למייל?
הרשמי כאן