אולי לא נשמרה לך ההעתקה.פיתוח חדשני?
לא הצלחתי להדביק
(או שאני לא יודע איפה)
נראה כך:
צפה בקובץ המצורף 653424
מצ"ב קובץ להורדה והסבר התקנה.
לפני התקנה צריך לשנות את סיומת הקובץ לxlam.
לא עובד
כלומר נקלט אבל לא מגיב ללחיצות
לא עובד
כלומר נקלט אבל לא מגיב ללחיצות
שיניתי את הגדרות מרכז יחסי האמון וזה עובדמתקבלת הודעה כלשהיא או ממש התעלמות מוחלטת מהלחיצה?
ומה לגבי הגדרות במרכז יחסי אמון? למרות שאם אפשר להתקין אז ההגדרות כנראה בסדר.
הדגשת עמודה ושורה פעילות משתבש בשורות או עמודות או גיליונות שהוספת באמצעות הפקודותנראה כך:
צפה בקובץ המצורף 653424
מצ"ב קובץ להורדה והסבר התקנה.
לפני התקנה צריך לשנות את סיומת הקובץ לxlam.
תודה. אנסה לבדוק.הדגשת עמודה ושורה פעילות משתבש בשורות או עמודות או גיליונות שהוספת באמצעות הפקודות
שמתי לב שאם אני שומרת את הקובץ ואח"כ מפעילה זה לא משתבש. בכל זאת אנסה אי"ה לבדוק יותר לעומק.תודה. אנסה לבדוק.
תוקן. (הבעיה היתה ברענון התצוגה).הדגשת עמודה ושורה פעילות משתבש בשורות או עמודות או גיליונות שהוספת באמצעות הפקודות
תודה רבה.ל @xl3391 יפה מאוד
התוסף הותקן בקלות אודות ההסבר המפורט בקובץ ה-pdf המצורף
העזרה בתוכנה עשירה ומעוצבת בצורה מרשימה
יש בתוסף תכונות שמקלות מאוד לאלו שצריכים אותם ( הוספת - שורות ,תיבת סימון ,הוספת תיאור פונקציה)
ובנוסף - העתקת כותרת,ופיצול לגליונות.
נ.ב. מעניין שהוא לא זכה פה לתשומת לב המגיעה לו , אולי כדאי להוסיף תכונות נוספות כדי שישתלם להתקינו.
בהצלחה
תודה רבה.
מקווה שהתקנת את השני לאחר התיקון.
אשמח אם יעלו פה פעולות נחוצות נוספות. אם אלו דברים שאדע להוסיף, אי"ה אוסיף.
בסדר. אי"ה בגרסה הבאה אוסיף אפשרות של הדגשת השורה בלבד.אני אשמח אם יהא אופציה של הדגשת שורה בלבד ללא עמודה והתא הפעיל יהא עם מסגרת כחולה / אדומה לדוגמא
כי כשזה מדגיש גם עמודה וגם שורה לא כל כך נח עבור הטבלאות שלי
תודה רבה על התוסף והסבר כיצד להתקין אותו.
=CELL("row")=ROW()
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: