Chaya Fack
משתמש רשום
את מתכוונת לפיטמה של הבית חולים?
כי אצלי זה ממש לא עזר.
כי אצלי זה ממש לא עזר.
בכל האתרים שקניתי בהם בעבר - המלאי אזלבקבוק של NUK
מכירה ומקרוב.. כמה וכמה סרבני בקבוק שזה היה הפתרון היחיד שעזר..
קשה קצת להשיג אותם היום.. אני אחפש רגע קישור איפה שכן יש
לא. אני מתכוונת לבקבוק נורמאלי עם פטמה מאד ספציפיתאת מתכוונת לפיטמה של הבית חולים?
כי אצלי זה ממש לא עזר.
ווואיי, אני נמצאת באותה משבצת בדיוק!!!מה עושים עם תינוק שלא מסכים לקחת בקבוק.
נמצא למעלה משבוע אצל מטפלת ולא מוכן לקחת בקבוק. יכול להיות הפרש של 7 שעות מההאכלה אחרונה ואחרי מלא נסיונות המטפלת מצליחה להביא לו אולי 20 מ"ל.
ניסיתי כבר בקבוק מאמ, לנסינו וטומי טיפי.
מכירה תינוק שקיבל בקבוק מגיל אפססוף מעשה במחשבה תחילה
צריך מגיל קטן ממש להרגיל לבקבוק לפחות פעם ביום
מי שבישל את הדייסה שיאכל אותה
אי אפשר לצפות מתינוק שמעולם לא הכניס בקבוק לפה להתחיל פתאום להתרגל אליו
זה כמעט כמו לבקש ממנו להחליף אמא
מי שלא מביאה בקבוק עד החזרה מחופשת לידה ואז מתעוררת על עצמה שניה לפני, גורמת לילד סבל!!
קורנפלור מנפח מאודתערבב את החלב עם קורנפלור
עדיף מנפח מאשר שלא תאכל בכלל...קורנפלור מנפח מאוד
לי לא היה אכפת להתחיל מוצקיםאני איתך באותה משבצת בדיוק! אחרי חודש של נסיונות כושלים (עם ככככללללל הפטנטים שלא עבדו) עברנו פשוט לאוכל! כל יום גרבר (פירות לא הצליח- הגרבר הוא פחות חומצי ובמרקם חלק יותר) וגם חלב שאוב / מטרנה + דייסה סמיכה מאד בכפית. והבונבון אוכל מדהיםם! הקטע הוא שאני כבר על קוצים עם ההנקה אבל לא שייך כרגע להפסיק. המון הצלחה! ותזכרי- לא ללכת נגד הילד אלא עם הילד!
בלתקמה עושים עם תינוק שלא מסכים לקחת בקבוק.
נמצא למעלה משבוע אצל מטפלת ולא מוכן לקחת בקבוק. יכול להיות הפרש של 7 שעות מההאכלה אחרונה ואחרי מלא נסיונות המטפלת מצליחה להביא לו אולי 20 מ"ל.
ניסיתי כבר בקבוק מאמ, לנסינו וטומי טיפי.
כי קשה לתת בכפית כמות יפה רק של חלבמה הטעם להביא דיסה בכפית יחד עם חלב שאוב?
לא עדיף רק חלב שאוב?
מדברת על תינוק לפני גיל חצי שנה
החלב בדר"כ נשפך. ...הדיסה מסמיכה אותו ומונעת את זה. יש הרבה דרגות בסמיכות, מתחילים לאט לאטמה הטעם להביא דיסה בכפית יחד עם חלב שאוב?
לא עדיף רק חלב שאוב?
לפני גיל חצי שנה כן עדיף רק חלב אם (הנקה או שאוב) אבל אם נמצאים בסיטואציה שהאופציה היחידה להאכיל זה רק בכפית אז זה קשה להביא משהו כ"כ נוזלי לתינוק קטן .מה הטעם להביא דיסה בכפית יחד עם חלב שאוב?
לא עדיף רק חלב שאוב?
אצלנו מה שעזר בסוף היה לתת לו ממש חם (42 מעלות).
שני הדברים שלמעלה,בסוף... עם הרבה סבלנות... היא אוכלת רק מהבקבוק של המטרנה שנותנים בבית חולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: