התינוקת בת שנה וחצי...........
כדאי לטפל בזה מהר... תכף היא בשידוכים, חבל.בתכלית היא עד היום בלי מוצץ!
הבן שלי היה עם מוצץ על גיל שלושה חודשים שתהחיל מעון ומאז לא הסכים ועד גיל חצי שנה לא וויתרתי לו זה היה עם מוצצים של מאם עד שהחלפתי למוצצים של suavinex ותוך כמה ימים הוא התרגל לזה כאילו כלוםSuavinex - מנסיון של סרבנים שהסכימו..
כדאי לנסות
קניתי לה את המוצץ הזה, ראיתי שהוא יותר קטן בפיטמה ממאמ, אבל בכל זאת היא לא מוכנה לקחת אותו.Suavinex - מנסיון של סרבנים שהסכימו..
גם לה קשה עם בקבוק, מה זה הבקבוק הזה? לא ידעתי שיש להם גם בקבוקים. כמה עולה?מה שכן עם בקבוק היה לו קשה
כל הבקבוקים שניסתי לא הלך ואת של Suavinax
היה לו יותר קל משום מה
כדאי לך להתעקש על מוצץ, מנסיון - זה עולם אחר גם לתינוק וגם לסביבההבת שלי בת שבוע וחצי ב"ה,
סרבנית למוצץ, ניסיתי כמה, גם את אלו של הבית חולים
( המעניין שבהתחלה לקחה אותם ואחרי כמה ימים ממש לא הסכימה)
קניתי לה הרבה סוגים וגם כאלו יקרים והיא פשוט כאילו הולכת להקיא אותם..
מה עושים?
שמעתי שיש מוצץ מיוחד לסרבנים, מה זה? באמת עוזר? או בזבוז כסף?
תודה לעונים..
יכול להיות, אבל כן נראה לי שהיא אוכלת טוב..היא רק בת שבוע וחצי , אם את מניקה- אז אומרים שכל עוד התינוק לא אוכל טוב
עדיף שלא להביא מוצץ
יכול להיות שזאת הסיבה שהיא דוחה אותו...
באמת אצל הבת הקודמת מאוד אהבה את המוצץ של מעייני עד כדי כך שחיפשתי בחנויות את מוצץ הזהאני חושבת של הילדים אוהבים את המוצץ של מעייני הישועה
כמה הוא עולה שם?תנסי מוצץ של BIBS, זה היחיד שהבת שלי הסכימה....
יש להשיג אותו ב"ניו בורן" בבני ברק
אם היא לא תהיה עם מוצץ היא עלולה להתרגל לאצבע וזה יותר גרוע ובכלל לא תמיד זה נעים שהילד לא רגועמזל"ט
לא חושב שראוי להכריח ילדה לקבל מוצץ. גם לי היו ילדים שלא הסכימו, כמה שניסינו, וויתרנו.
אחת התחילה בגיל שנה...
זה עוזר, אבל לא חובה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: