התייעצות סקר שביעות רצון ממטפלים רגשיים!!!‏

מהו התרשמותכם מתהליך הטיפול אצל מטפל רגשי?

• נעזרתי, והיה שווה כל פרוטה

הצבעות: 81 64.8%
  • לא נעזרתי, וחבל על כל פרוטה

הצבעות: 31 24.8%
  • המטפל עובד על המטופלים, והוא גזלן ועשקן

הצבעות: 19 15.2%

• סה"כ מצביעים
    125

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
הסקר בא גם כדי לבדוק הלכי רוח בציבור.
תוכל למצוא אנשים רבים שמעולם לא נעזרו בטיפול רגשי, ומעולם לא פגשו מטפל כזה מקרוב, אך יודעים לצעוק בקול גדול כי חבל על כל פרוטה....
הנה למשל בין מצביעי הסקר עצמו ונכון לשעה זו, ישנם 11 כאלו ב'פרוג'....

(בסופו של דבר יתכן והטיפוסים הללו, (ובעיקר קרוביהם..) הם אלו שהיו הכי מוצאים תועלת בטיפול כזה...)
כנראה לא הבנתם את אופציה 2 בסקר.
'לא נעזרתי' אין פי' שלא הלכו ולא פגשו מטפל. הרי כתבתי בפירוש בפוסט הראשון שהסקר מיועד לאנשים ש'נזקקו לטיפול ביד ראשונה'.
'לא נעזרתי' כוונתי שהלך לטיפול ולא נעזר על ידו, והוא מרגיש שכספו הלך לפח.

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
מפתיע אותי לגמרי לגלות כמה אנשים כותבים שהם נעזרו בטיפול רגשי! ועוד מצהירים על כך שהוא היה שווה כל פרוטה...
ידעתי שיש המון, אבל לפי תוצאות הסקר נכון לעכשיו מדובר על קרוב ל80 אחוז מהציבור (!!!) זה מטורף!

וזה רעיון מקסים לפרנסה טובה....
זה לא נקרא 80% של הציבור, זה נקרא 80% אחוז של מצביעים. הרי מי שלא נזקק לשירות הרי אינו מצביע, אז הוא לא נכלל כלל 'בציבור' של המצביעים!
ובכלל, אי אפשר לעשות סקר אמיתי באינטרנט שישקף באמת כל חלקי הציבור, כדי שיהא אפשר לקבוע ש-80% מהציבור נעזרו בטיפול רגשי.

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
תוכל למצוא אנשים רבים שמעולם לא נעזרו בטיפול רגשי, ומעולם לא פגשו מטפל כזה מקרוב, אך יודעים לצעוק בקול גדול כי חבל על כל פרוטה....
הנה למשל בין מצביעי הסקר עצמו ונכון לשעה זו, ישנם 11 כאלו ב'פרוג'....
מנין הקביעה הזו "שה-11 כאלו" הם אנשים שלא פגשו מטפל רגשי מעולם?!
אולי 54 העונים שהטיפול היה מוצלח, הן מטפלות שהוזעקו להגן על שמן, מפורום מטפלות....?

נערך לאחרונה ב:

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
יש משהו מאד מוזר בתוצאות הסקר.

באופציה הראשונה רשום 75.0% באופציה שניה 18.5% ובאופציה שלישית 12.1%.

במחשבון שלי זה יוצא 105.6%...?

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
כי אפשר לבחור 2 אופציות
אז מה, בגלל זה אני לא יכול לקבל נתונים אמיתיים של ההצבעות? לפי מה, אם כן, מחליטה המערכת לסכם כל ההצבעות ביחד ל-105%, ולא ל-136% למשל? איזה תועלת יש לי מרישום ה'אחוזים', אם זה לא מראה לי תוצאות אמיתיות באחוזים.

RRRRR

משתמש מקצוען
אז מה, בגלל זה אני לא יכול לקבל נתונים אמיתיים של ההצבעות? לפי מה, אם כן, מחליטה המערכת לסכם כל ההצבעות ביחד ל-105%, ולא ל-136% למשל? איזה תועלת יש לי מרישום ה'אחוזים', אם זה לא מראה לי תוצאות אמיתיות באחוזים.
להבנתי זה מתחלק לפי מספר מצביעים ,
אם הרבה יצביעו פעמיים זה יהיה 136%

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
להבנתי זה מתחלק לפי מספר מצביעים ,
אם הרבה יצביעו פעמיים זה יהיה 136%
מוזר. אני חושב שצריכים להסב את תשומת לב של @ניהול האתר לתקן העיוות הזה ברמת התכנות של האתר.
הרי אף אחד לא מעניין לו לדעת אחוזים ביחס ל-105%. רוצים לדעת כמה אחוז מתוך כל ההצבעות, שמבטא 100%, הצביעו בעד אופציה כזה ואחרת, לא משנה אם זה בן אדם אחד או שנים.

999

משתמש מקצוען
עניתי כבר למעלה. הדגש בסקר הוא לבדוק כמה אנשים חושבים ומרגישים שהם קבלו 'מוצר' מספק ביחס לכסף שלהם. כלומר אם אם נעזרתם חלקית, אבל מרגישים שהיה שווה את המחיר, תצבעו 1, ואם נעזרתם חלקית אבל מרגיש שלא קבלתם תמורה אמיתית לכסף הרב ששפכתם בטיפול, אז תצבעו 2.
אבל התשובות האלו לא נכונות למקרה שהעלתי. כי יש כאלו שהמוצר מספק חלקי או בגלל שלא מצאו פתרון מלא, או בגלל שנדרש טיפול בעלות מאוד גבוהה, ואינם יכולים לענות 1 כי ביחס לכסף שהשקיעו לא קיבלו מענה מלא. וגם אינם יכולים לענות 2 כי הם נעזרו ואינן מתחרטים על ההשקעה.

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אבל התשובות האלו לא נכונות למקרה שהעלתי. כי יש כאלו שהמוצר מספק חלקי או בגלל שלא מצאו פתרון מלא, או בגלל שנדרש טיפול בעלות מאוד גבוהה, ואינם יכולים לענות 1 כי ביחס לכסף שהשקיעו לא קיבלו מענה מלא. וגם אינם יכולים לענות 2 כי הם נעזרו ואינן מתחרטים על ההשקעה.
לא הבנתי, אם הם לא מתחרטים, פירושו שהם קבלו מענה ביחס להכסף, איך יתכן שהוא מרגיש שהוא לא קיבל תמורה הגונה להכסף, ובכל זאת הוא לא מתחרט (גם אם הוא לא מתחרט לגמרי כי הוא נעזר מעט, אבל השאלה כאן היא ביחס לכסף, האם הבן אדם מרגיש שהוא קיבל תמורה הגונה לכסף שהוציא או לא).

999

משתמש מקצוען
לא הבנתי, אם הם לא מתחרטים, פירושו שהם קבלו מענה ביחס להכסף, איך יתכן שהוא מרגיש שהוא לא קיבל תמורה הגונה להכסף, ובכל זאת הוא לא מתחרט (גם אם הוא לא מתחרט לגמרי כי הוא נעזר מעט, אבל השאלה כאן היא ביחס לכסף, האם הבן אדם מרגיש שהוא קיבל תמורה הגונה לכסף שהוציא או לא).
אדם שקיבל מענה חלקי מכל סיבה שהיא, לא תמיד ניתן להגדיר כ"שוה כל פרוטה" וגם לא ניתן להגדירו כ"חבל על כל פרוטה", אז לא נתת לו אפשרות לבחור.

נערך לאחרונה ב:

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אדם שקיבל מענה חלקי מכל סיבה שהיא, לא תמיד ניתן להגדיר כ"שוה כל פרוטה" וגם לא ניתן להגדירו כ"חבל על כל פרוטה", אז לא נתת לו אפשרות לבחור.
הבנתי כבר הבעייתיות של הניסוח. אבל אין אפשרות לשנותו.
אבל אני אומר, שבכל זאת, אל תתייחסו לכל מילה של הניסוח כתורה מסיני. הבהרתי כוונתי, שבאופציה הראשונה הכוונה שהאדם מרגיש שכספו קיבל תמורה הגונה, והאופציה השניה הכוונה שכספו לא קיבל תמורתו.
ויפה מצידך ששינת גם אתה הניסוח של הפוסט...

המורה ציבי

משתמש פעיל
מכירה את הנושא משני ההיבטים.

מההיבט המשקיע כסף והרבה ולא נעזר במאומה.
(ולא יכולה שלא לציין שהיה בליבנו על ים הכסף שנשפך ולריק ---)
ומההיבט הנוסף המשקיע כסף ושוב- הרבה- ויוצא נשכר ומורווח.

מסקנה אחת- צריך הרבה מאד ס"ד ותפילה על מנת להגיע לאדם הנכון.

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
בלת"ק
לא עניתי על הסקר כי לדעתי האופציות לא מספקות
יש עוד מגוון של תשובות ביחס למציאות של מטפלים.

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
בלת"ק
לא עניתי על הסקר כי לדעתי האופציות לא מספקות
יש עוד מגוון של תשובות ביחס למציאות של מטפלים.
אם לא הבנתם אפשרויות ההצבעה לפי מה שהסברתי עד כה, אין לי מה להוסיף.

עכ"פ נתוני ההצבעה עד לכאן מעלה תמונה עגומה למידי. יותר משליש אנשים מרגישים שלא קיבלו תמורה הגונה (או בכלל) לכספם, ויותר מעשרה אחוזים מרגישים שפשוט רימו אותם.

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים

עכ"פ נתוני ההצבעה עד לכאן מעלה תמונה עגומה למידי. יותר משליש אנשים מרגישים שלא קיבלו תמורה הגונה (או בכלל) לכספם, ויותר מעשרה אחוזים מרגישים שפשוט רימו אותם.
כל נושא שמקורו ביעוץ זה הסיפור...
תעשו סקר על יועצי נישואין ותיראו אם התוצאה שונה
תעשו סקר על יועצי משכנתאות
או על יועצים חינוכיים
או כל יועץ אחר וזה יהיה המצב!!!
מטפל ריגשי לא יכול לטפל בבעיה אם הפציינט לא נותן לו להיכנס זה כבר לא תלוי בו
כל הנושא הזה בנוי על זה שהמטופל מאמין בטיפול ורוצה בו באמת ולא הגיע כדיי לבחון אם זה אמיתי אז זה יעזור לו
אני לא אומר את זה מהשערה אלא מנסיון ברור .

בינגו משחקים

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
מטפל ריגשי לא יכול לטפל בבעיה אם הפציינט לא נותן לו להיכנס זה כבר לא תלוי בו
כל הנושא הזה בנוי על זה שהמטופל מאמין בטיפול ורוצה בו באמת ולא הגיע כדיי לבחון אם זה אמיתי אז זה יעזור לו
אני לא אומר את זה מהשערה אלא מנסיון ברור .

בטיפול ילדים, נניח ויתכן ש"הבעיה בלקוח" שלא נותן שיכנסו אליו,
מה תענו על בנ"א בוגר שמשלם לפגישה 300-400 ש"ח כפול 10-15 פגישות ולא הועיל,
גם אז נניח שהוא "לא מאמין בטיפול" ?
מה הוא מזוכיסט...?!

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!

כתבתי את זה לפני שקראתי את כל ההסברים...
ממליצה לעשות סקר עם שאלות מדויקות יותר
ככל שהשאלה תהיה ממוקדת ומאפשרת כך התוצאות ישתנו.
."אין לדיין מה שעיניו רואות" אי אפשר לצפות מבנאדם שיבין מה המשורר התכוון. ולא מתוך קטילה או פסילה או זה מציאות. ואני באמת רוצה לענות ברצינות

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
בטיפול ילדים, נניח ויתכן ש"הבעיה בלקוח" שלא נותן שיכנסו אליו,
מה תענו על בנ"א בוגר שמשלם לפגישה 300-400 ש"ח כפול 10-15 פגישות ולא הועיל,
גם אז נניח שהוא "לא מאמין בטיפול" ?
מה הוא מזוכיסט...?!
יש הרבה נסיבות למה הטיפול לא הועיל.
א.ראשית זה באמת יכול להיות שהמטפל לא מקצועי ולא יודע לטפל בבעיה שלשמה הגיעו.
ב. זה יכול להיות שהמטפל למרות שהוא מקצועי הוא לא אבחן את מקור הבעיה האמיתית שמשם נובע הקשיים בשטח.
ג. אדם מבוגר חסום הרבה יותר מילד, דווקא ילדים יותר קל לעבוד איתם, הם כמו נייר חלק שנותנים אמון בקלות.
ד.לפעמים הכימיה בין המטפל למטופל לא מושגת ואז כיון שאין פידבק ואין אמון לא נוצר תהליך טיפולי.
בנאדם מבוגר מגיע עם כל הרגליו וכל חסימותיו והגנותי, שככל שעוברות השנים הוא מתעבה ומשתרש יותר ויותר,לכן הרבה יותר קשה לו להגיע למקום הזה של לתת אמון ולתת למישהו להוביל אותו.
ה. אם אחרי איזה 4-5 פגישות בנאדם מרגיש זה לא נח לו עם המטפל הזה. הוא חייב לעזוב. או שידבר בפתיחות עם המטפל ויראה מה קורה לאחר השיחה הזו.
בטיפול אין סודות. יש מה שהבנאדם חש מול עצמו. ואם הוא מרגיש שלא טוב לו אז שיקום וילך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה