לנר ולפנסים נפשי מיחלה....
עוטפים את הנר עם נייר כסף,איך זה מטפטף לכם?
עשרה פתיתים,אבל מעניין אותי אם אתם מחביאים פתיתים, ואם כן- כמה?
גם אצלינו וגם אצל ההורים שלי עושים עם נר ואף פעם לא טפטף, לא היה צריך לשים כלום מתחת, ולא חשבתי על הקטע הזה אפילו.עוטפים את הנר עם נייר כסף,
הנייר כסף נמשך עד מעל הלהבה, והכל מטפף על הנייר כסף,
והנר עדיין מאיר מספיק בחורין ובסדקין,
אצלינו מצאו עדיין בשנה זו תחת למיטות טפטופים מהשנים הקודמות,ואף פעם לא טפטף,
שקית ניילון גם יותר בטיחותי מבחינת חמץ שלא יתפזר פירורים בבית,לא טוב לעטוף את הפתיתים בנייר אלומיניום - כי אז החמץ שבפנים לא נשרף כראוי!
זה כנראה הסקר הבא...2. לא ממש קשור לנושא אבל מעניין אותי אם אתם מחביאים פתיתים, ואם כן- כמה?
אנחנו שמים ניר כסף מלמטה ואז זה לא מטפטףבעלי מתעקש שזה המנהג, ואני אח"כ צריכה לגרד מהרצפה המצוחצחת את השעווה שטפטפה...
אכן. חובה לשים נייר כסף למטה בשביל השלום ביתאנחנו שמים ניר כסף מלמטה ואז זה לא מטפטף
אצלנו פשוט מחזיקים צלוחית קטנה מתחת.אכן. חובה לשים נייר כסף למטה בשביל השלום בית
אבל ברור שעם נר. מנהג אבותינו בידינו ולא משנים כלום!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: