פורמייקה ננו הכי טובה זה פניקס של אברבוך .
ננו המעלה שלו שהוא מתקן את עצמו משריטות ופרקטי מבחינת כתמים
באשכול סמוך @חרש עץ כתב שחזרו אליו עם בעיות בננו של בלורןגם אני מבררת כעת
אבברוך יותר טוב מבלורן?
לי יש של בלורן מרוצה מאודאם עשיתם מטבח עם פורמיקה ננו, אשמח לדעת את החברה של הפורמיקה והאם הייתם מרוצים.
איזה צבע?לי יש של בלורן מרוצה מאוד
מתנקה בקלות ונראה יפה
ואיך זה עם כתמי שמן?לי יש לבן של פורמקס (נראה לי שבעבר קראתי שהם פחות נחשבים)
מרוצה מאד.
לא אומר שזה לא מתלכלך, אבל מתנקה בשניות בלי סימני ניגוב כך שאפשר מקומית רק לעבור על איפה שנגעו והמטבח נראה פיקס בכמה דקות.
בקלות רבה. בשבת לפעמים כשמשהו מציק לי אז שמה ביד כמה טיפות מים זה מנקה ומשאיר את הארון חלק.ואיך זה עם כתמי שמן?
מתנקה גם בקלות כזו?
כי הבנתי שזה החיסרון הבולט של ננו ומשפיע מאד על המראה שנראה לא נקי, עם טביעות של שמן, ורק בשביל המראה החלק והנקי אני משלמת על ננו..
אני רוצה בצבע בהיר גם כן (מוקה) אז זה כן רלוונטי ליבקלות רבה. בשבת לפעמים כשמשהו מציק לי אז שמה ביד כמה טיפות מים זה מנקה ומשאיר את הארון חלק.
כמובן שכהה זה פאזה אחרת. תצטרכי לשמוע מבעלי נסיון עם כהה.
בלבן פחות רואים כתמי שומן אלא כתמים אפורים (נראה לי לכלוך שנדבק לשומן) ולכן קל לנקות אותם. יתכן שחוץ מהלכלוך הנראה יש לכללוך לא נראה כמו טביעות אצבעות (ביום שיש אני עוברת על כל הארונות אבל במהלך השבוע מקומי בלבד)
איזה חברה של ננו יש לך?באסה ממש
בלורן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: