סקר מקומונים

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בעבר חשבתי שפרסום הוא מטרד, שבו הפרסומאים מטרידים את האנשים בפרסום שהינו צורך של העסקים, והאנשים נאלצים לספוג את ההשלכות של זה, ולהיחשף לפרסומים בכל מידי רמות ודרגות של הטרדה.
הדבר המשמעותי ששינה לי את התפיסה מקצה לקצה, היה השאלה מדוע אני מעלה מקומון מסוים הביתה. שבו בעצם מרצון אני מכניס חוברת שכולה פרסום לביתי.

היום אני מאמין שפרסום הוא צורך הדדי, שגם הצרכן מעוניין בו, כי כך הוא יכול להתעדכן בידע הרלוונטי והמועיל עבורו.

נכון, עדיין קיים מטרד פרסום, וגם אצלי מותקן חוסם פרסומות על הדפדפן.
אבל חושבני כי אם ישכילו לבנות את הפרסום בצורה נכונה. שתי הצדדים ירוויחו מכך.

עכשיו אחרי כל הקדימון הזה, ודווקא בגלל שמה שהביא אותי לתובנה הזאת היה מקומון. ובנוסף בתקופה האחרונה נוכחתי לדעת את כוחו של המקומון בפרסום, וכיצד הוא משחק תפקיד חשוב במגזר.
רציתי להעמיק בנושא על מנת להבין למה המקומונים כל כך הצליחו, והאם ניתן לשפר אותו כך שגם המפרסמים וגם הצרכנים ירוויחו.

אז גם אתם לא קוראים מקומונים כלל, ובמיוחד אם אתם קוראים נאמנים.
אודה לכם מאוד אם תכנסו לסקר הבא.
https://goo.gl/forms/cFJU8M3kw3ttY1bs2
ותמלאו אותו.
כך תעשו טובה ליהודי ותעזרו לו, ואולי גם אתם תהנו יום אחד מפירות הסקר.

חורף בריא לכולם!

נ.ב. אשמח אם תעדכנו כאשר אתם עונים על הסקר, על מנת שהאשכול לא יאבד בפורום הפורה הזה, איש את רעהו.

shuki53

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
עניתי

i am

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
עניתי

מירי זיידנר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עניתי

MAGNET

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
עניתי

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תודה רבה לכל העונים על הסקר!
כבר כ 40 איש ענו על הסקר, אז תודה רבה לכל אחד מכם באופן אישי!!

אשמח להגיע למינימום 100 מגיבים לקבל איזשהו מדגם מייצג. אז מי שלא ענה עדיין, התגובה שלו רלוונטית ביותר ואשמח אם תענו.

בתודה מראש!

חני 100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
עניתי

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה