שוק ההון סקר: מניית אנג'ל לאן?

לאן מניית אנג'ל הולכת מכאן?

• לפשיטת רגל.

הצבעות: 43 8.2%
  • לירידה חזקה.

הצבעות: 182 34.6%
  • לירידה קלה.

הצבעות: 222 42.2%
  • ללא שינוי.

הצבעות: 66 12.5%
  • לעלות.

הצבעות: 13 2.5%

• סה"כ מצביעים
    526

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
גילוי נאות: אין לי שום הבנה בכלכלה
יש כאן מס' שאלות
1, לכאורה לפי כמה פרמטרים העסק בהפסדים
2, למה היא לא מנהלת את האירוע עם החרדים
התשובה היא אחת ניהול החברה באופן כושל הביא את החברה להפסדים אין לבעלים ולמנהלים הסברים מניחים את הדעת כדי לסבר את אוזנם של בעלי המניות אז הם דוחים את הקץ הסיפור עם החרדים בא להם בזמן עכשיו יוכלו להאשים את החרדים בפשיטת הרגל יקבלו אמפטיה בציבור השמאלני ואולי גם מענקים מהארגונים האירופאים אפשר גם שהמדינה תעזור מה רע
בדיוק כמו עסק שנפל עם סחורה פגומה במחיר גבוה ועומד לפני פשיטת רגל לא יבכה אם תיפול שריפה בעסק והביטוח ישלם את מלוא המחיר שהושקע בסחורה חלילה שאף אחד לא יעשה זאת בעצמו זה גם אסור וגם הם מומחים לגלות את זה

פירי

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
גילוי נאות: יש לי הבנה מוגבלת בכלכלה.

לחם אחיד הוא מוצר שהחברה מפסידה עליו.
זה הסיבה שברמן לא מוכנה להגביר את הייצור אם לא קונים מאנג'ל.
בקיצור, החרם קצת-הרבה מגוחך.
אז למה הם מייצרים את זה?
ולמה החרם מציק להם?

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!

אני חושבת שהתשובה הציבורית לא הגיעה מתוך חישובים כלכליים אלא תגובה ספונטנית לזעקה שהתפרצה, אם באמת היו מחשבים איך להוריד אותם כלכלית אז יתכן שהיו מנסים לחשב ולדייק איך להורות כלפם.
להבנתי ר' גרשון לא רוצה להפוך את זה לאיזה מיקוח כלפיו ומבחינתו זה היה ועבר וזה אך ורק ענין של בר לב שהוא ישא בחשבון ואף אחד לא יתעסק איתו ויכרכר סביב הבאלגן שעשה.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
מניית אנג'ל ממשיכה בצלילה ומאבדת גובה יומיים ברציפות

1683657860937.png

זהו השער הנמוך ביותר של המנייה בחודש האחרון

אסתושי

משתמש מקצוען
גילוי נאות וכו'...
אם לחם נמכר בחנויות בסביבות 8-9 ₪ ולפי מה ששמעתי לישיבות הם מוכרים בסביבות 5-6 ₪ יכול להיות שהם מפסידים כ"כ הרבה?

אחת--

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אם אכן הלחם האחיד נמכר בהפסד - אם כי אני מאמינה שאין הכוונה ללחם פרוס
חבל שנכנסו לחרם הזה,
חרם כזה צריך לבא מתוך מהלך אסטרטגי ולא ככאב בטן של כמה צייצנים.
אם החרם לא יצליח - זה רק יראה כמה לא בעייתי לפגוע בציבור החרדי..

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חבל שנכנסו לחרם הזה,
זה יעזור כי שרואים שיש דברים שאתה לא חושב בהם רציונלי,
זה מפחיד ומרתיע...

דיני

משתמש מקצוען
חבל שנכנסו לחרם הזה,
אל תאמין לכל הידיעות על מכירה בהפסד.
אם הלחם האחיד בהפסד זה רק כי מעמיסים עליו תקורות של המפעל (כלומר הוצאות כלליות שמעמיסים תיאורטית על כל המוצרים, כגון ארנונה, הוצאות מנכל ועובדי משרד וכדו')
יש מאפיות שמיצרות רק לחם אחיד וחיות יפה,
במכירה השכונתית אצלינו מביאים לחם אחיד של אנג'ל או ביכורים בחצי מחיר ממה שעולה במכולת והספק לא מפסיד על זה.
אם הם לא ימכרו לחם אחיד העלויות הקבועות לא ישתנו.

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

לחם אחיד הוא מוצר שהחברה מפסידה עליו. מי אמר בגלל שכך נח להם להתבכיין כדי שהרשויות יאשרו עליית מחירים
זה הסיבה שברמן לא מוכנה להגביר את הייצור אם לא קונים מאנג'ל.מי אמר בגלל שאיזה כתב ציטט גורם עלום,
במציאות מישהו מרגיש איזה מחסור בלחם בלי אנג'ל
בקיצור, החרם קצת-הרבה מגוחך מי החליט קודם כל נראה שזה כן משפיע גם אם מינורי לוקח זמן עד שזה משפיע וגם אם זה לא משפיע כלכלית וזה כן ישפיע יש כאן הבעת מחאה אני לא רוכש מוצר ממי ששונא אותי ופוגע בקדוש ויקר לי רבותי מעט כבוד עצמי מישהו יורק על אבא שלכם ואתם לא יכולים להתאפק מלאכול את הלחם שלו
לגבי ההפסד מעניין אם לי עולה בבית לאפות חלה איכותית לשבת כ 2 שקל איך הם מפסידים כשמוכרים ב 7 שקל
אז נכון שעולה להם עלויות נוספות של שינוע הפצה וכו' אבל הם גם רוכשים את המוצרים הרבה יותר זול ממני
כנראה בשפת הסוחרים אם לא מרוויחים את אותם אחוזי רווח גבוהים שמרוויחים בתחום המאפים אלא קצת פחות זה נקרא הפסד שהרי עם אותם משאבים וחומרים יכלו להרוויח תאורטית יותר
תשאלו למה המדינה משתפת פעולה עם נרטיב הפסד כסף על הלחם המפוקח פשוט כי זה נותן הרגשה לאזרח שהמדינה דואגת לו ללחם במחיר הפסד שהרי לפני שנים הלחם האחיד היה ממש מסובסד ע"י המדינה

יועצת נישואין

משתמש מקצוען
לחרם יש כמה צדדים
א. לפגוע במי שנלחם בי (ולצד זה תמיד צריך לבדוק קודם כמה רחבה יכולה להיות הפגיעה, ומסתבר שתמיד יהיה פגיעה השאלה באיזה סדר גודל)
ב. אין רצון לפגוע או לא לפגוע, אלא פשוט אני לא קונה במי שנלחם בי, ומצידי שיהיה מליונר ממקומות אחרים, הסיבה שלא נכנסים למקומות שמחללים שבת זה לא רק בגלל הרצון לפגוע, אלא 'אני' לא מפרנס במי שפוגע (ולצד זה אין כלל דיון האם פוגע או לא פוגע)
ג. הרתעה, גם אם אנג'ל לא יפגעו כמעט (אין סיכוי שכלום) מכל מיני סיבות, עדיין רוב החברות שיש להם נתח בציבור החרדי יכולות ליפגע, ולכן החברה האחרת לא תבדוק אם אנג'ל נפגעה בפועל, אלא האם הצביור החרדי באמת נמנע מלרכוש מאנג'ל, ואם הוא נמנע, יש הרתעה על החברה מלהתערב בדברים שיכולים לפגוע בציבור החרדי במישרין

השקעות R הון

מנהל פורום השקעות
מנהל
מנוי פרימיום
האשכול כאן כלכלי ותמציתי
בעיקר נתונים
ובלי השקפה.

יש אשכול מקביל כאן
(אפשר לכתוב שם ככל שהכתיבה עומדת בכללים שנקבעו ע"י הנהלת פרוג, כמובן)

291

משתמש מקצוען
מי שאומר שאנג'ל לא מפסידה מהחרם כיוון שהיא מפסידה על הלחם האחיד, טועה.
ע"פ דוחות החברה, הרווחים מהלחם האחיד היה כ-26% מסך כל רווחיה.
הסיבה שברמן לא מוכנה להגביר את הייצור היא אחת מהסיבות לקמן:

1. סולידריות מדומה עם אנג'ל בנסיון לא להכעיס את השמאל ומלחמתם להעלות את המחיר של הלחם האחיד.
2. אין לה מספיק כושר יצור, מה שמסתבר מאוד.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה