FOUR-G 4G:
אני כמעט בטוחה שהוא קיים מקסימום 8-10 שניםלי יש אותו כבר 15 שנה עובד כמו סוס....
ציטוט מגוגל: נוקיה 208 הוא טלפון סלולרי מתוצרת נוקיה. הדגם הושק לראשונה באפריל 2013 יחד עם נוקיה 207אני כמעט בטוחה שהוא קיים מקסימום 8-10 שנים
תיקנו Q3 מכשיר פצצההיה לי אפטק - והוא היה מוצלח ממש.
שמע טוב, ממשקים נוחים.
נהניתי ממנו מאוד.
בקורונה, עם העומס, הוא עשה לי הרבה מאוד בעיות של קליטה.
הבנתי שלרמי לוי דור 3 לא מספיק.
קניתי נוקיה 215/225 - לא מוצלח בכלל.
הקליטה שלו גרועה מאוד.
הרמקול שלו לא מתפקד.
ואין לי רעיון נוסף.
מחפשת..............
בחנויות המליצו על שיומי. וחברות שקנו עכשיו, אמרו לי שלא כדאי.
ממשיכה לחפש...........
יש לי סוללה של נוקיה 108 (תואם כשר - המכשיר ההכי טוב שהיה לי ולמשפחתי, אלא שהוא דור 2. קניתי לפני כ-6 שנים. והסוללה שלו מיוחדת. טובה גם לC2)C2 מחודש מוכשר מה לעשות התמורה היחידה למחיר כזה זול. הבטריה קצרת טווח. הזמנתי בטריה גרמנית שמעתי שמחזיק פלאים.
המזכירה האלקטרונית עובדת גם בלי רמקולFOUR-G 4G:
1. המזכירה האלקטרונית מופעלת רק על רמקול, ז.א. באמצע שמונה עשרה התקבלה הודעה, ועכשיו כל מי שסביבך יודע שחסר חלב בבית [ואין מנוס רק להשבית לגמרי את המזכירה].
מה זה נוקיה 207???ציטוט מגוגל: נוקיה 208 הוא טלפון סלולרי מתוצרת נוקיה. הדגם הושק לראשונה באפריל 2013 יחד עם נוקיה 207
יש בעיה די רצינית ב-Q3:Q3 מצוין חוץ מהמקשים הדי מעצבנים כפי שכבר נאמר כאן.
כן של המילטוןאגב, יש דבר כזה שיאומי כשר? לא תומך וכו'.
יש במקום ששומעים ממנו (בפלאפון, כן? לא באוזן...) כמו ספוג שניתן להוציא והשמיעה משתפרת פלאיםנוקיה 208- בשימוש כ-6 שנים, מעולה! החסרון לאחרונה לא שומעים טוב [אחרי 6 שנות שימוש]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: