קראנץ פיסטוק
משתמש פעיל
איך באמת עושים לאיש קשר מסוים צלצול שונה מהרגיל?ויש לי צלצול לאנשים שחשוב לי לדעת שזה הם
כל אחד צלצול שונה.
איך באמת עושים לאיש קשר מסוים צלצול שונה מהרגיל?ויש לי צלצול לאנשים שחשוב לי לדעת שזה הם
כל אחד צלצול שונה.
הייתי אצל חנות גוט פון (גוטליב) איפס לי המכדשיר חינם והכל חזר למקומו בשלוםהכוונה כשאני מתקשר מהמכשיר או מישהו מתקשר אלי אחרי שמתחיל השיחה לוקח למכשיר 15 שניות עד שמתחים שמוע את הצד השני !
תודה רבהשניהם מצויינים
תפריט יותר נח (כרגע) יש באייטופ
נסיון עשיר יותר יש עם ה4*4
על פניו שניהם מצוינים
אני לא מכיר את JP-1,ג'ואיש פון JP-1 או 4*4
מה עדיף?
יש לו פספוסי שיחות ברמה מעצבנתאני לא מכיר את JP-1,
יש לי את ה4X4 ואני לא מרוצה ממנו במיוחד.
כשמתחבר לבלוטות' השמיעה מאד חלשה, ויש בעיות וניתוקים, אני שומע ולא שומעים אותי.
מאמין שיש דברים יותר טובים
יש מסקנות לגבי המכשיר המומלץ ביותר ?השוק מוצף במאות סוגי מכשירים כשרים, חלקם גרועים ברמה נוראה, חלקם נוראים ברמה גרועה, חלקם טובים, מיעוטם טובים, אחד שתיים מהם נהדרים ממש פלא פלאות לרוץ ולחטוף תענוג פשש אין דברים כאלה.
אנחנו, קהל יראי ה' שמשתמשים בפלאפון כשר, לא רוצים לרוץ כל חצי שנה ולקנות את הכוכב התורן. אי לכן והיות וכך-
אנא כתבו כאן איזה מכשיר יש לכם, מה טוב ומה רע בו - ובקצרה!!!
אני מתחייב בלי נדר לעבור פה פעם בכמה ימים, ולעדכן את הנתונים לתוך טבלת אקסל גדולה ונוחה, בצורה קצרה ומדוייקת.
כך שתוכלו בקלות לראות מה 'המחלות' של כל דגם ומה מהעלות שלו.
אבחון מכשירים כשרים
docs.google.com
וואי נתן, תודה רבה לך.
יש לי Q3 2023יש מסקנות לגבי המכשיר המומלץ ביותר ?
מה יהיה, החלפתי כבר כמה מכשירים בשנה האחרונה, כולם התקלקלו במהירות, אני חייב מכשיר יציב ועם בטריה חזקה.יש לי Q3 2023
כתבי עליו פוסט מהלל מלא דמעות התרגשות.
החסרונות שלו הם שלפעמים לא מתחשק לו לקבל שיחות ואז אתה שומע מחבר שהתקשר אליך מלא ואתה כלל לא ראית. חסרון נוסף ועיקרי הוא הסוללה שנגמרת בקצב מסחרר, עוד יותר מהר מהזמן שעובר בין שטות אחת שאומר יאיר לפיד לשטות נוספת.
c2 נוקיהמה יהיה, החלפתי כבר כמה מכשירים בשנה האחרונה, כולם התקלקלו במהירות, אני חייב מכשיר יציב ועם בטריה חזקה.
לא נמכר בחנויותc2 נוקיה
מעניין, יש לי כזה והוא לא סובל בכלל מהבעיות האמורות,יש לי Q3 2023
כתבי עליו פוסט מהלל מלא דמעות התרגשות.
החסרונות שלו הם שלפעמים לא מתחשק לו לקבל שיחות ואז אתה שומע מחבר שהתקשר אליך מלא ואתה כלל לא ראית. חסרון נוסף ועיקרי הוא הסוללה שנגמרת בקצב מסחרר, עוד יותר מהר מהזמן שעובר בין שטות אחת שאומר יאיר לפיד לשטות נוספת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: