לא הבנת מה שאלתי, מה התןעלת לזה שהעלה את הסרטון? (ניקים התלוננו כאן שלא מדרגים את הסרטונים שלהם).מועיל לזה שאפשר לסנן לפי הצבעות ולראות את מה שאנשים אחרים חושבים שהם סרטונים טובים
צפה בקובץ המצורף 1408273
לא הבנת מה שאלתי, מה התןעלת לזה שהעלה את הסרטון? (ניקים התלוננו כאן שלא מדרגים את הסרטונים שלהם).מועיל לזה שאפשר לסנן לפי הצבעות ולראות את מה שאנשים אחרים חושבים שהם סרטונים טובים
צפה בקובץ המצורף 1408273
מיועד גם כדי למקד את מעלי הסרטונים, מה הציבור אוהב ומה פחותסליחה על הבורות, למי ומה מועיל הדירוג?
(יעני, למה זה בוער? סתם פידבק נחמד(בלי לזלזל כמובן בפידבק נחמד...)?)
מותר לשאול עוד יותר? מה מועיל לייקים למעלה הסרטון?סליחה על הבורות, למי ומה מועיל הדירוג?
כל הסרטונים בפורום - פתוחים בנטפרי.אני מתאר לעצמי שכל או לפחות הרוב מאלה שהצביעו על חסום הם משתמשי נטפרי.
נכון או לא?
כאחד שהעלה המון סרטונים, אני נכנס מפעם לפעם לאשכולים שהעלתי בשביל לבדוק האם זה מעניין מישהו, והאם היה שווה את ההשקעה, והכי חשוב האם להמשיך לתת מזמני בשביל להעלות סרטונים, כי אם זה לא מעניין אף אחד אז חבל על העבודהמותר לשאול עוד יותר? מה מועיל לייקים למעלה הסרטון?
אם כל משתמש שצופה בסרטון, ידרג אותו מיד בסיום הצפייה,
מעלה הסרטון יקבל את הפידבק שאהבו את התוכן שהעלה, והיה לו שווה לטורח בשביל לעזור לאחרים.
ובעיקר, משתמשים יוכלו לצפות באשכולות ארוכים לפי דירוג, תחשבו על אשכול ענק עם עשרות או מאות סרטונים, ויהיו מאות דירוגים על כל סרטון, זה יוכל לעזור מאוד למשתמשים שאין להם זמן לעבור על כל האשכול, להגיע ישר לתוכן האיכותי יותר.
מותר לשאול עוד יותר? מה מועיל לייקים למעלה הסרטון?
אתרוג סתם מוזרים בעניין יוטיוב כי אין להם בעיה למשל לפתוח שירת נשים... אבל המון סרטונים חסומים שם סתםרוב הסרטונים בפורום חסומים באתרוג.
כל מילה.אתרוג סתם מוזרים בעניין יוטיוב כי אין להם בעיה למשל לפתוח שירת נשים... אבל המון סרטונים חסומים שם סתם
אפשר לדבר איתם. הם מאוד קשובים.רוב הסרטונים בפורום חסומים באתרוג, כלומר- פשוט לא נפתחים. חבל.
אתה מתכוון ביוטיוב?מותר לשאול עוד יותר? מה מועיל לייקים למעלה הסרטון?
לא. בפרוג.אתה מתכוון ביוטיוב?
לא את מספר הלייקים ולא את כמות הדירוגים יכתבו על המצבה שלנו אחרי מאה ועשרים...
לי יש תחושה שאדוני חושב שאת מספר האשכולות שהוא מחק או את מספר הניקים שהוא חסם יכתבו לו על המצבה.לא את מספר הלייקים ולא את כמות הדירוגים יכתבו על המצבה שלנו אחרי מאה ועשרים...
זה נאמר גם לגבי כלי מלחמה ומרדפי משטרה..?אבל אם עזרנו למישהו,
טכנית יש. אפשר לדווח על עצמך.אגב, אם נניח אני רוצה למחוק את הניק שלי (לא, אני לא רוצה, תודה ששאלתם), יש בכלל אפשרות כזו?
רוב המנהלים בפרוג הינם בני אדם (יש כמה רובוטים, כמו פרוגמדיה), ואינם חפים מטעויות.לי יש תחושה שאדוני חושב שאת מספר האשכולות שהוא מחק או את מספר הניקים שהוא חסם יכתבו לו על המצבה.
ממש לא.אפשר לדבר איתם. הם מאוד קשובים.
חשבתי שלהיכנס במערכת על 200 קמ"ש? אם כן, תודיעו, יש לנו הרבה מה לומר....
למחוק את הניק שלי, לא, אני לא רוצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: