פעם הבאה אפשר לקנות עוד בטריהאשתי קנתה לי מטען נייד לפלאפון...
היא טוענת שתמיד שהיא מתקשרת נגמרת לי הבטריה
(לא שזה עזר הרבה.. המטען גם נגמר..)
פוילישע גארטל- לחסידים...
מי שלא רעבישע אייניקל (או חולם להיות כזה) בדר"כ יתבייש ללכת עם זה.תיק חדש לטלית ותפילין מעור עושה את זה? (משהו ממש מפואר ומרשים וכמובן יקר...)
כן, השם פולישע גארטל הוא לא נכון ומטעה, הפולנים בחיים לא ילכו עם זה...התכוונת כנראה לזאדענע גארטל - גארטל ממשי
(מקווה שכתבתי נכון)
אשתי קנתה לי מטען נייד לפלאפון...
היא טוענת שתמיד שהיא מתקשרת נגמרת לי הבטריה
(לא שזה עזר הרבה.. המטען גם נגמר..)
(לא עברתי על כל האשכול, אולי כבר כתבו)כרטיס חיש גד
זה היה ספרים של הוצאת @עוז והדר ?קניתי לו סטנדר מתכוונן.
וכל חודש מהחתונה שמנו בצד כסף לאיזה סט ספרים ענקי שמאוד מאוד רצה ואף פעם לא היה מספיק תקציב לרכוש, הוא ממש עקב אחרי כל שקל וחיכה לו בקוצר רוח, אז הוספתי את יתר הסכום בהפתעה וזה חיכה לו בספריית קודש. הוא כמעט בכה חחחח
אולי קצת פשוט לעומת דברים שהציעו פה אבל זה ממש תלוי מה הוא אוהב. בעלי נגיד נורא נורא אוהב ללמוד ולקרוא אז זה תמיד קשור איכשהו בזה...
ממליצה לך לקנות הכל מראש, לשים במגירה ולהודיע לבעלך שבכל פעם שהוא רוצה מתנה שפשוט יוציא אחתזה יעזור לי מאוד, אני רוצה לכתוב הכל הכל שתהיה לי רשימה עד 120 בע"ה.
תודה רבה ותזכו למצוות!!
[יש רשות לנשים לענות ]
חחחחחחחחחחחחחחההזה יעזור לי מאוד, אני רוצה לכתוב הכל הכל שתהיה לי רשימה עד 120 בע"ה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: