פנינה ריימונד
הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
•
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
אני אוהבת סקרים...
לא שמתי לב.יש אפשרות לכתוב בשורה האחרונה מה שאת רוצה, לא?
עם מי לצאת להרצאה וכד'?איפה את חושבת שאפשר לסמן יותר מתשובה אחת? אשמח לשמוע
בעיני, משמע, להבדיל מגברים.כתוב בכותרת האשכול שזה סקר לנשים.
הסקר לא מיועד לרווקות. זה לא הדרת רווקות, פשוט ענין של ענין וחוסר ענין.
לא אכפת לי לקרוא את כל אפשרויות האחר, אבל ממש הציק לי כשראיתי שבניתוח כל "אחר" מופיע בפני עצמו, זה יגרום לי לשבת ולנתח בעצמי כדי להגיע לאחוזים האמיתיים.
כי לא ממש חשוב לי אם את יוצאת עם חברת ילדות או שכנה לשעבר, חשוב לי אם את יוצאת עם חברה או עם שכנה, וה"אחר" המפורט מפריע.
אני אנסה לשפץ.
תודה על ההערה ועל ההענות.
כן, זה קטע מתסכל. לכן הערתי מה שהערתי, כי מנסיון שלי זה מתסכל. במיוחד כאשר הרבה מגיבים עונים תשובה זהה באחר, אבל הנוסח או הכתיב קצת משתנה מאחד לאחד ואין שום אפשרות לקבץ את התשובות לניתוח. רק בעבודה ידנית.
אם למשל לא איכפת לך מה אני עושה בשעות הפנאי, כל עוד זה לא כותל/סדנאות/בטלה מוחלטת, אז במקום להוסיף את שורת האחר האוטומטית של גוגל, תוסיפי אפשרות רביעית שנקראת אחר, ללא פירוט.
כאשר יש אפשרות ל'חברות' ואנשים בוחרים אחר בשביל לציין איזה סוג חברות, זו התנהגות של חוסר הבנה בעיני. אחרת סייגת בעצמך באפשרות לסוג מסויים של חברות והאפשרות הזו לא תואמת מבחינתן.
בסקר צריך לשמור מחד על ספציפיות ומאידך על כלליות, בהתאם לתשובות שרוצים לקבל ובהתאם להבדלים שעושים לך הבדל בניתוח.
ביציאה לקניות, הנחתי שכוונתך ליציאה חוויתית. אפשר להדגיש את זה בנוסח. כמו כן, ביציאה לבתי קפה וביציאה לקניות, לרב אשה יכולה לסמן יותר מאפשרות אחת כי רובינו ברוך ה' לא מקובעות לדפוס אחיד.
בחירה מרובה מסומנת בריבועים במקום בעיגולים.
בהצלחה רבה!
כל הבוקר חשבתי על זה שאצטרך לשבת שעות ולקבץ את התשובות לניתוח אמיתי...
את צודקת, הייתי צריכה באמת לכתוב "אחר" בלי אפשרות פירוט.
ביציאה לקניות, התכוונתי לקניות בגדים. מצומצמת שכמותי. אני מעולם לא יוצאת לסופר, כך שהאפשרות הזו אפילו לא עלתה בדעתי. קניות אצלי זה בגדים. נטו.
אז טוב שלא עניתי בעצמי על הסקר בשם 500 נשים.. הופתעתי מהתשובות.
חבל שלא התייעצתי אתך לפני שפרסמתי את הסקר. ראיתי שערכת סקר לפני תקופה ((שנה? יותר? פחות? לא זוכרת) השאלות היו כתובות טוב והניתוח היה מושלם.
נו, שוין.
הופ. למה? אולי עוד מישהו נגע בדף באותו זמן? (במחשב אחר)ניסיתי לענות, לחצתי שלח, לא קרה כלום, כשניסיתי לצאת מהדף, גוגל הזהיר אותי שלא ישמרו נתונים. אז שלח או לא שלח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: