סקר לנשים

פנינה ריימונד

הום סטיילינג מאליאקספרס.
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים
עיצוב ואדריכלות פנים
יוצרי ai
אני אוהבת סקרים...:cool:;):p:):eek::D

אסתי-בראון

להיות אמא מחוברת
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
יש אפשרות לכתוב בשורה האחרונה מה שאת רוצה, לא?
לא שמתי לב.
איפה את חושבת שאפשר לסמן יותר מתשובה אחת? אשמח לשמוע
עם מי לצאת להרצאה וכד'?
אפשר גם עם בת משפחה וגם עם גיסה.

כנ"ל לבית קפה או מסעדה,
אפשר עם הבעל ואפשר עם חברה.

ציבי פרקל

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עניתי.
חבל רק שאין אפשרות לציין כמה אפשרויות ברוב השאלות.

מוזיקאית

משתמש מקצוען
עניתי,
ברב השאלות התשובה יכולה להיות כמה דברים(מבינה שחפשת את הדבר העיקרי)
אבל עדיין,לצאת למסעדה\קניות וכו',אני יוצאת או עם גיסה\אחות או עם חברה.(מה שמסתדר יותר לאותו רגע)

נעליים

משתמש מקצוען
עניתי.
הייתי רוצה יותר אפשרויות לענות., כי לפעמים קברי צדיקים גם אפשרות להתאושש...
והאמת כשיש לי קצת זמן... מחכה לי ..... ב"ה

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הסקר לא מיועד לרווקות. זה לא הדרת רווקות, פשוט ענין של ענין וחוסר ענין.
לא אכפת לי לקרוא את כל אפשרויות האחר, אבל ממש הציק לי כשראיתי שבניתוח כל "אחר" מופיע בפני עצמו, זה יגרום לי לשבת ולנתח בעצמי כדי להגיע לאחוזים האמיתיים.
כי לא ממש חשוב לי אם את יוצאת עם חברת ילדות או שכנה לשעבר, חשוב לי אם את יוצאת עם חברה או עם שכנה, וה"אחר" המפורט מפריע.
אני אנסה לשפץ.
תודה על ההערה ועל ההענות.

כן, זה קטע מתסכל. לכן הערתי מה שהערתי, כי מנסיון שלי זה מתסכל. במיוחד כאשר הרבה מגיבים עונים תשובה זהה באחר, אבל הנוסח או הכתיב קצת משתנה מאחד לאחד ואין שום אפשרות לקבץ את התשובות לניתוח. רק בעבודה ידנית.
אם למשל לא איכפת לך מה אני עושה בשעות הפנאי, כל עוד זה לא כותל/סדנאות/בטלה מוחלטת, אז במקום להוסיף את שורת האחר האוטומטית של גוגל, תוסיפי אפשרות רביעית שנקראת אחר, ללא פירוט.

כאשר יש אפשרות ל'חברות' ואנשים בוחרים אחר בשביל לציין איזה סוג חברות, זו התנהגות של חוסר הבנה בעיני. אחרת סייגת בעצמך באפשרות לסוג מסויים של חברות והאפשרות הזו לא תואמת מבחינתן.
בסקר צריך לשמור מחד על ספציפיות ומאידך על כלליות, בהתאם לתשובות שרוצים לקבל ובהתאם להבדלים שעושים לך הבדל בניתוח.
ביציאה לקניות, הנחתי שכוונתך ליציאה חוויתית. אפשר להדגיש את זה בנוסח. כמו כן, ביציאה לבתי קפה וביציאה לקניות, לרב אשה יכולה לסמן יותר מאפשרות אחת כי רובינו ברוך ה' לא מקובעות לדפוס אחיד.
בחירה מרובה מסומנת בריבועים במקום בעיגולים.

בהצלחה רבה!

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
תודה ענקית לכל העונות!!!
הגענו ללמעלה ממאתים!!! סקרים (200)
היעד הוא: 500.
Yes. I cen

כל תגובה עוזרת לי.

לאסתר, חלום, מוזיקאית ועוד כמה:
כוונתי היתה לדעת מה בד"כ. האם בד"כ נשים הולכות למסעדה, או להרצאה. ברור שכל אשה הולכת גם לפה וגם לפה (נניח, או למקומות אחרים)
אבל חשוב לי לדעת לאן הולכים יותר, ולכן לא נתתי יותר מאפשרות אחת.

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עניתי

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
כן, זה קטע מתסכל. לכן הערתי מה שהערתי, כי מנסיון שלי זה מתסכל. במיוחד כאשר הרבה מגיבים עונים תשובה זהה באחר, אבל הנוסח או הכתיב קצת משתנה מאחד לאחד ואין שום אפשרות לקבץ את התשובות לניתוח. רק בעבודה ידנית.
אם למשל לא איכפת לך מה אני עושה בשעות הפנאי, כל עוד זה לא כותל/סדנאות/בטלה מוחלטת, אז במקום להוסיף את שורת האחר האוטומטית של גוגל, תוסיפי אפשרות רביעית שנקראת אחר, ללא פירוט.

כאשר יש אפשרות ל'חברות' ואנשים בוחרים אחר בשביל לציין איזה סוג חברות, זו התנהגות של חוסר הבנה בעיני. אחרת סייגת בעצמך באפשרות לסוג מסויים של חברות והאפשרות הזו לא תואמת מבחינתן.
בסקר צריך לשמור מחד על ספציפיות ומאידך על כלליות, בהתאם לתשובות שרוצים לקבל ובהתאם להבדלים שעושים לך הבדל בניתוח.
ביציאה לקניות, הנחתי שכוונתך ליציאה חוויתית. אפשר להדגיש את זה בנוסח. כמו כן, ביציאה לבתי קפה וביציאה לקניות, לרב אשה יכולה לסמן יותר מאפשרות אחת כי רובינו ברוך ה' לא מקובעות לדפוס אחיד.
בחירה מרובה מסומנת בריבועים במקום בעיגולים.

בהצלחה רבה!

כל הבוקר חשבתי על זה שאצטרך לשבת שעות ולקבץ את התשובות לניתוח אמיתי...
את צודקת, הייתי צריכה באמת לכתוב "אחר" בלי אפשרות פירוט.
ביציאה לקניות, התכוונתי לקניות בגדים. מצומצמת שכמותי. אני מעולם לא יוצאת לסופר, כך שהאפשרות הזו אפילו לא עלתה בדעתי. קניות אצלי זה בגדים. נטו.
אז טוב שלא עניתי בעצמי על הסקר בשם 500 נשים.. הופתעתי מהתשובות.

חבל שלא התייעצתי אתך לפני שפרסמתי את הסקר. ראיתי שערכת סקר לפני תקופה ((שנה? יותר? פחות? לא זוכרת) השאלות היו כתובות טוב והניתוח היה מושלם.
נו, שוין.

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כל הבוקר חשבתי על זה שאצטרך לשבת שעות ולקבץ את התשובות לניתוח אמיתי...
את צודקת, הייתי צריכה באמת לכתוב "אחר" בלי אפשרות פירוט.
ביציאה לקניות, התכוונתי לקניות בגדים. מצומצמת שכמותי. אני מעולם לא יוצאת לסופר, כך שהאפשרות הזו אפילו לא עלתה בדעתי. קניות אצלי זה בגדים. נטו.
אז טוב שלא עניתי בעצמי על הסקר בשם 500 נשים.. הופתעתי מהתשובות.

חבל שלא התייעצתי אתך לפני שפרסמתי את הסקר. ראיתי שערכת סקר לפני תקופה ((שנה? יותר? פחות? לא זוכרת) השאלות היו כתובות טוב והניתוח היה מושלם.
נו, שוין.

זה לא כיף אבל לא בלתי אפשרי. מה שמעצבן זה שגיאות ההקלדה שלא מאפשרות זיהוי באמצעות פקודת חיפוש.

תמיד יש מה לתקן ותמיד נקודת המבט שלנו מתקשה להתרחב. לכן מומלץ להבא לעשות פיילוט, לתת לכמה אנשים לענות ובדרך כלל הם מיד ידייקו אותך.

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אויש. הסתבכתי.
אני רוצה לפלח את הנתונים, ולא להסתפק רק בעוגות שגוגל מחלק לי בנדיבות.
איך עושים את זה???
ניסיתי להעביר לאקסל והתוכנה כאילו לא מבינה מה אני רוצה.
האם זה כל כך מסובך?

ו--
אני מחכה לעוד סקרים מלאים!!
תודה לכל 238 העונות.
זקוקה לעוד.

Ushaya

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אוטומציה עסקית
ניסיתי לענות, לחצתי שלח, לא קרה כלום, כשניסיתי לצאת מהדף, גוגל הזהיר אותי שלא ישמרו נתונים. אז שלח או לא שלח?

חלזונות

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
אגב, מי שכתבה שלא נכון לשים באפשרות אחת את הבעל והילדים, (אין לי מושג מי זו, לכן אני כותבת כאן בהודעה כללית) אולי זה נכון במקרים מסוימים.
בסקר הזה מתאים לי לכלול את הילדים עם הבעל.
ועוד אגב, גם מי שהולכת רק עם הבעל לקניות, מסעדה, ועוד, יכולה לבחור באפשרות של בעל / ילדים, זה היינו הך.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה