וינברג שמוא
משתמש רשום
לכל קהילה יש את הרכז של התחבורה בקהילה שהוא אמור לתת לכם את כל הפרטים.
לא בשביל קהילה אלא בשביל חזן שרוצה לדעת איך הוא יכול לחזור לביתו והיה מעוניין להצטרף לאוטובוסים מאורגנים ע"י קהילות.לכל קהילה יש את הרכז של התחבורה בקהילה שהוא אמור לתת לכם את כל הפרטים.
כנ"ללא בשביל קהילה אלא בשביל חזן שרוצה לדעת איך הוא יכול לחזור לביתו והיה מעוניין להצטרף לאוטובוסים מאורגנים ע"י קהילות.
מה הבעיה
נוסעים מנתיבות כדי להפגין בבני ברק
מותר להגיע מכל הארץ להפגנות
בנתיים הולכים להתקע עם מגבלת תפילות בתוך ה500 מטר
דבר שרק בודדים יש להם בית כנסת בנוסח שלהם מתחת לבית...
ואז מה אומרים ?
בית הכנסת נמצא בטווח ה600\1000 מטר מהבית ולפי תקנות הסגר -אסור....
אז צריך לארגן הפגנות במשך כל ימי החג שיכלו לעבור בתוך העיר בלי לקבל קנס
תסבירי את זה לשוטר במחסום/ליו"ר ועדת חוקההייתי מכניס את זה בתוך ההיתר ללכת יותר מ500 מטר לטיפול חיוני בבעל חיים.
מה אנחנו לא בעלי חיים? התפילה בראש השנה זה לא טיפול חיוני בשבילנו??
לא שאני חושב שמישהו הולך למדוד 500 מטר, אבל כמעט לכולם יש, תבדקו כאן, תכתבו את הכתובת וזה מראה את ה 500 מטר https://corona.kaplanopensource.co.il/stayhome/בנתיים הולכים להתקע עם מגבלת תפילות בתוך ה500 מטר
דבר שרק בודדים יש להם בית כנסת בנוסח שלהם מתחת לבית...
ואז מה אומרים ?
בית הכנסת נמצא בטווח ה600\1000 מטר מהבית ולפי תקנות הסגר -אסור....
אז צריך לארגן הפגנות במשך כל ימי החג שיכלו לעבור בתוך העיר בלי לקבל קנס
יש בית כנסת בנוסח שלו שיש לו מקום במגבלות ההתכנסות? נראה לי שממש לא.לא שאני חושב שמישהו הולך למדוד 500 מטר, אבל כמעט לכולם יש, תבדקו כאן, תכתבו את הכתובת וזה מראה את ה 500 מטר https://corona.kaplanopensource.co.il/stayhome/
הוא מחק כי אם ראית פיל נכנס לחנות חרסינה תדע שקורה משהו לפיל ועם אנשים שקורה להם משהו לא מתחילים...משום מה אני לא רואה את זה בפורום מענין למה היא מחקה...
דבר ראשון זה לא היא זה הוא וההוא הזה הוא אני...
הוא מחק כי אם ראית פיל נכנס לחנות חרסינה תדע שקורה משהו לפיל ועם אנשים שקורה להם משהו לא מתחילים...
בעיניי כניסה לאשכול כזה אשכול שאינו אשכול דיונים או חוו"ד וכתיבת היפך דעת הקהל זה לא שונה מחסיד שנכנס לבית כנסת ליטאי ומתווכח על הקדוש והיקר לליטאי ולהיפך ובהשוואה לכאן מי שכן עושה את זה למרות שפרוג זה פלטפורמה פתוחה וכו' לא מתחילים איתו ולכן מחקתי.
דבר ראשון זה לא היא זה הוא וההוא הזה הוא אני...
הוא מחק כי אם ראית פיל נכנס לחנות חרסינה תדע שקורה משהו לפיל ועם אנשים שקורה להם משהו לא מתחילים...
בעיניי כניסה לאשכול כזה אשכול שאינו אשכול דיונים או חוו"ד וכתיבת היפך דעת הקהל זה לא שונה מחסיד שנכנס לבית כנסת ליטאי ומתווכח על הקדוש והיקר לליטאי ולהיפך ובהשוואה לכאן מי שכן עושה את זה למרות שפרוג זה פלטפורמה פתוחה וכו' לא מתחילים איתו ולכן מחקתי.
אולי תגדילו ראש ותחשבו על היולדות שלא יכולות לעשות יומיים חג לבד עם קטנטנים?אלא לכלל הציבור שסתם לא נחמד להם ר"ה בבית עם האוכל והילדים וכו..
ובחסות 'ההפגנות' הם נוסעים להורים שלהם לחג להתפנק
נראה לי שכן.רק אני חושבת שהסגר הוא קצת לטובתינו??
האם זה מאושר ? בטוח שזה יהיה ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: