שכחת את הלבונה.....@MOM אפשר ברשותך לתת קצת פרשנות לסקר
צפה בקובץ המצורף 703192
מטרת הסקר היא להבין מה מצב ההחלמה (או התחלואה) של שכבת הגיל הצעיר שאינו נכלל בקבוצות הסיכון.
האופציות לבחירה הן 4.
- ללא תסמינים - כלומר מבחינת המדד הרפואי הוא בריא. אך חש כאבי ראש בתקופה של חודשיים לאחר התוצאה השלילית לנגיף.
- עם תסמינים - כמו הקודם רק 'עם תסמינים'. (שימו לב: במצב כזה נדרשת בדיקה רשמית עקב התסמינים!!!)
- ללא תסמינים - ממשיך כרגיל. כלומר בריאים לחלוטין! (אני מוכן להתחייב שזה יהיה התוצאה המובילה! גם אם יהיו 200 הצבעות!) - נסו אותי(✷‿✷)
- עם תסמינים - ממשיך כרגיל. חש בריא. אך כנכתב למעלה ''נדרשת בדיקה וכו'!''
אגב יש עוד מדדים שלא מיוצגים כאן!
מחלות רקע.
שכבת הגיל לא מפולחת כראוי.
נטילת ויטמינים או תוספי תזונה.
פעילות ספורטיבית.
משקל/גובה.
מחלות רקע.
פעילות ספורטיבית.
משקל/גובה.
''לבונה'' בסדר?...שכחת את הלבונה.....
זה סך הכל מידע כללי
אפשר גם לפתוח 20 סקרים כל אחד לפי מדדים שונים רלונטיים וכו'.....
מה הפרשנות העדכנית שלך?@MOM אפשר ברשותך לתת קצת פרשנות לסקר
צפה בקובץ המצורף 703192
מטרת הסקר היא להבין מה מצב ההחלמה (או התחלואה) של שכבת הגיל הצעיר שאינו נכלל בקבוצות הסיכון.
האופציות לבחירה הן 4.
- ללא תסמינים - כלומר מבחינת המדד הרפואי הוא בריא. אך חש כאבי ראש בתקופה של חודשיים לאחר התוצאה השלילית לנגיף.
- עם תסמינים - כמו הקודם רק 'עם תסמינים'. (שימו לב: במצב כזה נדרשת בדיקה רשמית עקב התסמינים!!!)
- ללא תסמינים - ממשיך כרגיל. כלומר בריאים לחלוטין! (אני מוכן להתחייב שזה יהיה התוצאה המובילה! גם אם יהיו 200 הצבעות!) - נסו אותי(✷‿✷)
- עם תסמינים - ממשיך כרגיל. חש בריא. אך כנכתב למעלה ''נדרשת בדיקה וכו'!''
מחלות רקע.
פעילות ספורטיבית.
משקל/גובה.
מה הפרשנות העדכנית שלך?
אפרופו לבונה, מי שנטל לבונה (או נוטל) ומדווח על כאבי ראש - דעו לכם שזה מהלבונה''לבונה'' בסדר?...
רגע גם...- ''לבונה''
אכןרגע, לא הבנתי, ללא\עם תסמינים מדבר על תקופת החולי?
זאת אומרת עם למשל היו לי תסמינים הוחלמתי ב"ה והיום אין לי שום תופעות לוואי אז אני מצביעה 4?
כל דבר שקשור לקורונה או עשוי להיות קשור נניח..לא הבנתי אם היה תסמינים
ותופאות לואי של תאבון וצמא
מה אני אמורה להצביע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: