דרוש מידע סקר התחסנות כללי

האם אתם מחסנים את ילדיכם?

• סה"כ מצביעים
    385
  • הסקר נסגר .
מצב
הנושא נעול.

מנוחהלה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
c5a9b081-9bee-4058-b52e-402eac164e5a.jpeg
זה של מקרי חצבת, לא של אחוזי התחסנות.

אזור טרופי קסום ושקט

משתמש צעיר
המשתמש נחסם
הפרכת תזות: לגבי ההשלכות החמורות(?) של הלא מתחסנים, ולגבי הציבור החרדי
אחוז ההתחסנות הארצי כפי שראיתי באתר משרד הבריאות עומד על 96.1 כשזהו בערך אחוז ההתחסנות בכל השנים האחרונות!
והוא גבוה יותר בב"ב (98%) ובירושלים (97%)!!
במודיעין עילית וביתר (96%)
מניין הנתונים?

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
ברור שיש בהם ממש
בערך 70 אחוז מהנדבקים בחצבת זה חרדים
וחרדים הם כולה שליש מהאוכלוסיה!
אבל בשונה מהלא חרדים-מי שלא מחסן מאידיאל גם לא ילך לרופא-וכך לא ידעו שחלה, חרדי גם שלא מחסן 90% ילך לרופא (וידביק את כל המרפאה...)
חילוני ידביק אולי את אחותו ואת הכלב-חרדי-את כל התריסר וכן על זו הדרך

שי613

משתמש מקצוען
D I G I T A L
חיסון ילדים בגיל 17-0
92% מההורים לילדים בגיל 17-0 דיווחו שהם מחסנים את ילדיהם בקביעות, בכל החיסונים בהתאם לגיל הילד, 91% מהיהודים ו-95% מהערבים; 93% מהחרדים ו-89% מהחילונים.

כ-4% אינם מחסנים את ילדיהם בקביעות וכאחוז אחד אינם מחסנים את ילדיהם בכלל. כ-2% מההורים לילדים בגיל 17-0 דיווחו שאינם מחסנים את ילדיהם בקביעות, מכיוון שלדעתם החיסונים אינם בטוחים או אינם יעילים.

http://www.cbs.gov.il/www/hodaot2018n/19_18_214b.docx

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
אפשר לסגור כאן את ההצבעה ולהשליך את הסקר לפח. אני מזהה ניקים שמצהירים מפורשות בפורום שאינם מחסנים - וכאן הצביעו שהם כן מחסנים, ולהפך. נראה שהמנהג הישראלי המגונה לשקר לסוקרים נחת גם כאן, והתוצאות אם כן לא רלוונטיות.

נערך לאחרונה ב:

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
אפשר לסגור כאן את ההצבעה. אני מזהה ניקים שמצהירים מפורשות בפורום שאינם מחסנים - וכאן הצביעו שהם כן מחסנים, ולהפך. התוצאות אם כן לא רלוונטיות.
תלוי. אני הצבעתי שלא מחסנת בשום חיסון-כי זה לא שבחרתי מה לחסן ומה לא-חיסנתי עד ארועX ומאז לא. אז מבחינת דעה-אני נחשבת לא מחסנת בכלום-על אף שילדי עד היום מחוסנים ברוב החיסונים.

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
חיסון ילדים בגיל 17-0
92% מההורים לילדים בגיל 17-0 דיווחו שהם מחסנים את ילדיהם בקביעות, בכל החיסונים בהתאם לגיל הילד, 91% מהיהודים ו-95% מהערבים; 93% מהחרדים ו-89% מהחילונים.

כ-4% אינם מחסנים את ילדיהם בקביעות וכאחוז אחד אינם מחסנים את ילדיהם בכלל. כ-2% מההורים לילדים בגיל 17-0 דיווחו שאינם מחסנים את ילדיהם בקביעות, מכיוון שלדעתם החיסונים אינם בטוחים או אינם יעילים.

http://www.cbs.gov.il/www/hodaot2018n/19_18_214b.docx
אלה נתוני למ"ס שמבוססים על סקרים שבמקרה הזה ברור שאינם מדוייקים. אין סיבה להסתמך על סקר שעה שבמחשבי משרד הבריאות נמצאים הנתונים, מדוייקים על הפרומיל.

יענקי R

ספר יהלום - עימוד נוצץ ברמה אחרת
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עריכה תורנית
עריכה והפקת סרטים
אגב, אני מכיר מקרוב למעלה מ-10 מקרים של חצבת אצל ילדים שבמאה אחוז לא דווחו. ומשמיעה - שיש עוד כמה עשרות כאלו בירושלים לבד, שאפילו לא טרחו לפנות לרופאים.
ככה שהנתונים כלל לא מדוייקים.
הילדים ב"ה בריאים לחלוטין.

עילום

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בילדי אחרונים אני לא מחסן
בגלל שלילדים הראשונים
אחרי מתן חיסונים התפרצו אלרגיות שונות
כולל ילד שכבר כמה שנים עם אטופיק דרמטיטיס קשה (100%) עם אלרגיות רבות ומשונות

שוחחתי עם עוד המון כאלה הורים רובם גילו זאת לאחר מתן חיסון זה או אחר
בדר''כ זה קורה אחרי המחומש או אחד לפני זה (זה שנותנים בסביבות 4-6 חודשים)
(שאלו את אלו שנוסעים לים המלח ולדאבוס בשווייץ)

החיסונים מכילים חומרים שלא תרצו לדעת מה יש בתוכן
לדוג' עכשיו התחיל להסתובב שעלת ומודיעים שמי שכבר קיבל עכשיו לחצבת זה כבר כולל השעלת ואדממת - האם אמרו למישהו קודם שזה כולל עוד דברים, לך תדע מה עוד מתחבא שם?!.

יש עוד המון חמור בנושא זה
כולל אגודת רופאים באירופה שיצאו נגד זה ורובם פיטרו אותם אח''כ
יש כאן מנגנון של מסע פרסום ממומן עם לוביסטיקה חזקה
לא סיפרו לכם שיש תרופה שנקראת {שכחתי} שמכילה נוגדנים ופועלת מיידית במקרים אלו - למה לא נותנים כי זה יקר להם {נותנים את זה רק לתינוקות אחרי אישורים מיוחדים ורק בביה''ח}

עוד נתון מעניין : שאלו את הסבתות שלכם; אחד השאלות לפני שידוך הוא האם כבר היה לה חצבת ?!, וזאת- כי זה מראה על חוסנות וחוזקה של האדם - כל הנושא של הסכנה היא רק כשזה מסתבך עם מחלות נוספות -(תבדקו את הסיפורים של מקרים הקשים תראו תמיד שזה היה בגלל משהו אחר בכלל כמו ילד מיוחד שבכלל היה אסור לתת לו חיסון בגלל חולשת המערכת שלו וכו')

הצלחה רבה
בתקווה להבנה

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
אני (ונראה לי גם ההנהלה) נגד להעלות כאן שוב את הנושא, אבל לא אשאיר את הצד השני בלי תגובה.
עוד נתון מעניין : שאלו את הסבתות שלכם; אחד השאלות לפני שידוך הוא האם כבר היה לה חצבת ?!, וזאת- כי זה מראה על חוסנות וחוזקה של האדם
הלוואי וזו היתה השטות היחידה שהסבתות עשו, וודאי בנושאי בריאות. מדובר על אותן סבתות שהיו שמות את היילודים הקטנים באמבטיות שמש, כדי שיהיה להם ויטמין D... זה לא רציני.
כל הנושא של הסכנה היא רק כשזה מסתבך עם מחלות נוספות -(תבדקו את הסיפורים של מקרים הקשים תראו תמיד שזה היה בגלל משהו אחר בכלל כמו ילד מיוחד שבכלל היה אסור לתת לו חיסון בגלל חולשת המערכת שלו וכו')
לא נכון.
בילדי אחרונים אני לא מחסן
בגלל שלילדים הראשונים
אחרי מתן חיסונים התפרצו אלרגיות שונות
כולל ילד שכבר כמה שנים עם אטופיק דרמטיטיס קשה (100%) עם אלרגיות רבות ומשונות

שוחחתי עם עוד המון כאלה הורים רובם גילו זאת לאחר מתן חיסון זה או אחר
בדר''כ זה קורה אחרי המחומש או אחד לפני זה (זה שנותנים בסביבות 4-6 חודשים)
(שאלו את אלו שנוסעים לים המלח ולדאבוס בשווייץ)
אני שוחחתי עם רבים אחרים והם טוענים שזה קרה אחרי שהתינוק ניזון תקופה ממטרנה/סימילאק. ההשוואה מדוייקת. רוב האנשים שחטפו התקף לב שתו בשעתיים שקדמו להתקף כוס מים.
היזהרו ממים ושמרו מרחק, מנסים לשקר אותכם.
לדוג' עכשיו התחיל להסתובב שעלת ומודיעים שמי שכבר קיבל עכשיו לחצבת זה כבר כולל השעלת ואדממת - האם אמרו למישהו קודם שזה כולל עוד דברים, לך תדע מה עוד מתחבא שם?!.
בגיל שנה מקבלים שעלת יחד עם הMMR וכולם יודעים את זה. אפשר לחשוב שהחביאו לך רעל מסוכן.
תעשיית השקרים כאן מתבקשת לסגור את שעריה. תם העידן שאפשר לנפח פה כל בדותא בלי שיהיו על זה עוררין.
בתקווה שההודעה שלי ושלך ימחקו בהקדם על ידי ההנהלה שתשים קץ לדיון.

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית

קצת ערבבת.

זה נכון שידוע שחיסונים הם טריגר להתפרצות אלרגיות שונות.
אבל כל חיסון יודעים בדיוק מה התרכיב שלו, מה הוא מכיל. וכנגד מה.

חיסון החצבת כולל: חצבת, אדמת, חזרת, ואבעבועות רוח.
אני למשל התעקשתי וקיבלתי תרכיב ללא אבעבועות רוח.

תרכיב השעלת הינו עומד בנפרד! (יחד עם טטנוס)

אצלי ראיתי שחיסון בגיל בוגר ובמשקל יפה עבר הרבה יותר טוב ובשלום.
לכן אני נותנת את החיסונים בגיל גדול, ואחד אחד.

כל הטענות על הלוביסטים ושות' לא יכולים לעמוד מול סטטיסטיקה פשוטה של ככל ששיעור ההתחסנות גבוה, שיעור התחלואה נמוך וכפועל יוצא אחוז המוות והסיבוכים השונים.

אז אם יש לך סיבה וגבוי רפואי - בהצלחה.
זו לא סיבה לכל הכלל לא לחסן.

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה