זה של מקרי חצבת, לא של אחוזי התחסנות.
זה של מקרי חצבת, לא של אחוזי התחסנות.
מניין הנתונים?הפרכת תזות: לגבי ההשלכות החמורות(?) של הלא מתחסנים, ולגבי הציבור החרדי
אחוז ההתחסנות הארצי כפי שראיתי באתר משרד הבריאות עומד על 96.1 כשזהו בערך אחוז ההתחסנות בכל השנים האחרונות!
והוא גבוה יותר בב"ב (98%) ובירושלים (97%)!!
במודיעין עילית וביתר (96%)
אבל בשונה מהלא חרדים-מי שלא מחסן מאידיאל גם לא ילך לרופא-וכך לא ידעו שחלה, חרדי גם שלא מחסן 90% ילך לרופא (וידביק את כל המרפאה...)ברור שיש בהם ממש
בערך 70 אחוז מהנדבקים בחצבת זה חרדים
וחרדים הם כולה שליש מהאוכלוסיה!
תלוי. אני הצבעתי שלא מחסנת בשום חיסון-כי זה לא שבחרתי מה לחסן ומה לא-חיסנתי עד ארועX ומאז לא. אז מבחינת דעה-אני נחשבת לא מחסנת בכלום-על אף שילדי עד היום מחוסנים ברוב החיסונים.אפשר לסגור כאן את ההצבעה. אני מזהה ניקים שמצהירים מפורשות בפורום שאינם מחסנים - וכאן הצביעו שהם כן מחסנים, ולהפך. התוצאות אם כן לא רלוונטיות.
אלה נתוני למ"ס שמבוססים על סקרים שבמקרה הזה ברור שאינם מדוייקים. אין סיבה להסתמך על סקר שעה שבמחשבי משרד הבריאות נמצאים הנתונים, מדוייקים על הפרומיל.חיסון ילדים בגיל 17-0
92% מההורים לילדים בגיל 17-0 דיווחו שהם מחסנים את ילדיהם בקביעות, בכל החיסונים בהתאם לגיל הילד, 91% מהיהודים ו-95% מהערבים; 93% מהחרדים ו-89% מהחילונים.
כ-4% אינם מחסנים את ילדיהם בקביעות וכאחוז אחד אינם מחסנים את ילדיהם בכלל. כ-2% מההורים לילדים בגיל 17-0 דיווחו שאינם מחסנים את ילדיהם בקביעות, מכיוון שלדעתם החיסונים אינם בטוחים או אינם יעילים.
http://www.cbs.gov.il/www/hodaot2018n/19_18_214b.docx
כידוע אין דרך לדעת את זה עכשיו.הילדים ב"ה בריאים לחלוטין.
הלוואי וזו היתה השטות היחידה שהסבתות עשו, וודאי בנושאי בריאות. מדובר על אותן סבתות שהיו שמות את היילודים הקטנים באמבטיות שמש, כדי שיהיה להם ויטמין D... זה לא רציני.עוד נתון מעניין : שאלו את הסבתות שלכם; אחד השאלות לפני שידוך הוא האם כבר היה לה חצבת ?!, וזאת- כי זה מראה על חוסנות וחוזקה של האדם
לא נכון.כל הנושא של הסכנה היא רק כשזה מסתבך עם מחלות נוספות -(תבדקו את הסיפורים של מקרים הקשים תראו תמיד שזה היה בגלל משהו אחר בכלל כמו ילד מיוחד שבכלל היה אסור לתת לו חיסון בגלל חולשת המערכת שלו וכו')
אני שוחחתי עם רבים אחרים והם טוענים שזה קרה אחרי שהתינוק ניזון תקופה ממטרנה/סימילאק. ההשוואה מדוייקת. רוב האנשים שחטפו התקף לב שתו בשעתיים שקדמו להתקף כוס מים.בילדי אחרונים אני לא מחסן
בגלל שלילדים הראשונים
אחרי מתן חיסונים התפרצו אלרגיות שונות
כולל ילד שכבר כמה שנים עם אטופיק דרמטיטיס קשה (100%) עם אלרגיות רבות ומשונות
שוחחתי עם עוד המון כאלה הורים רובם גילו זאת לאחר מתן חיסון זה או אחר
בדר''כ זה קורה אחרי המחומש או אחד לפני זה (זה שנותנים בסביבות 4-6 חודשים)
(שאלו את אלו שנוסעים לים המלח ולדאבוס בשווייץ)
בגיל שנה מקבלים שעלת יחד עם הMMR וכולם יודעים את זה. אפשר לחשוב שהחביאו לך רעל מסוכן.החיסונים מכילים חומרים שלא תרצו לדעת מה יש בתוכן
לדוג' עכשיו התחיל להסתובב שעלת ומודיעים שמי שכבר קיבל עכשיו לחצבת זה כבר כולל השעלת ואדממת - האם אמרו למישהו קודם שזה כולל עוד דברים, לך תדע מה עוד מתחבא שם?!.
החיסונים מכילים חומרים שלא תרצו לדעת מה יש בתוכן
לדוג' עכשיו התחיל להסתובב שעלת ומודיעים שמי שכבר קיבל עכשיו לחצבת זה כבר כולל השעלת ואדממת - האם אמרו למישהו קודם שזה כולל עוד דברים, לך תדע מה עוד מתחבא שם?!.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: