יש גם אתנשמח להוסיף אפשרויות נוספות, נא לעדכן כאן.
וידעת היום (קו הסקופים)
המוקד (אתר המחדש)
יש גם אתנשמח להוסיף אפשרויות נוספות, נא לעדכן כאן.
זה מספר 1!!!רשימת התפוצה של @Natan Galant
המוקד תנסה כאן news @ h-news.co.ilמישהו יודע איך מצטרפים ל"המוקד" "בחזית" "חדש במייל" "וידעת היום" "הקו החרדי" אשמח אם תעזרו לי.
יש לך עוד קבוצות ששולחים חומר ותוכן חדשות ומוזיקה ודברים מענינים??? אשמח אם תעזור לי.המוקד תנסה כאן news @ h-news.co.il
הקו החרדי - לא מצאתי - אבל תנסו או את זה merkazhachadashot.outlook.co.il @ send.vpcontact.com
או את זה merkazhachadashot @ outlook.co.il
בחזית למיטב הבנתי לא קיים
חדש במייל chadash @ bamail24.com
הכתובת נחסמה אשמח שתצרפי קישור אינטרנט בלי כתובת מייל שלא תחסםיש את מומנט ששולחים מידי פעם סרטון קצר (פתוח גם לחסומים)
כל פעם ממומחה אחר במגוון נושאים:
הגדלת הכנסות, השקעות נדל"ן, הגדלת לקוחות, חסכונות,
פנסיה, העצמה אישית, כלכלת הבית, שיווק עסקי ועוד
מומלץ ביותר!
להרשמה: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
מה המייל של של מרכז החדשות - הקו החרדי?? [אם אפשר לכתוב עם הפרש בשטרודל אשמח!]מרכז החדשות - הקו החרדי
מה המייל שלהם????
זה חסום לי בנטפרי. האם יש לך את המייל שלהם להרשמה???? אשמח אם תעזור לי......
זה חסום לי בנטפרי. האם יש לך את המייל שלהם להרשמה???? אשמח אם תעזור לי......
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: