כן.את ה"מילת המשך" עשית ידנית?
עובדים על זה.הרעיון והביצוע נפלא. מה שחסר עוד בעיקר זה קישורים, דהיינו שהסקריפט יבדוק לפי סגנונות תו האם הפירושים של משנה א נמצאים על משנה א והפירושים של משנה ב על משנה ב, ויתריע במידה וחסר קישורים.
אני מקווה שכוונתי ברורה....
עובדים על זה.
רוצים שהסקריפט רק יתריע?!
אם כן, זה די פשוט...
חשבתי שבתג הסקריפט מוסיף ומחסיר אוטומטי לפי הקישורים!
כמעט כל הרעיון של הסקריפט הוא לא להשתמש בדחיית טקסט שהרי גם ברך אפשר לעשות כך5 אפשרי עם דחיית טקסט או עם Gap Tool
נכון. כל דבר לא יכול להימדד אם זה 'אפשרי' או 'לא אפשרי', אלא האם יש היתכנות שה'אפשרי' יתבצע בטכניקה המתאימה. וכפי שכתבת, שמתיחת המסגרת הראשית, תדחוף את המסגרות שתחתיו, ולא שתגרום להם להישאר במקומם ורק להשתלט על השטח שבתוכם ולדחות בו את הטקסט, או בצורה אחרת מסוג זה.כמעט כל הרעיון של הסקריפט הוא לא להשתמש בדחיית טקסט שהרי גם ברך אפשר לעשות כך
מאידך אינדיזיין בפעולות פשוטות יותר נותנת לך להמתין עד שהפעולה גומרת להתבצע ומשחררת אותך להמשיך הלאה לעבוד בקובץ.
אך למעשה, אינדיזיין זוחל איום ונורא כשיש כמה דפים עם טקסט אחד בלי אנטרים, דוגמת הרע"ב ותיו"ט. כל כמה שמתקדמים לסיום הסטורי הוא זז יותר מהר.
אם הסקריפט תעמד את כל הספר לבד, והוא יראה לך תוצאה אחר כל העימוד, זה גם יכול להיות מהיר...זה כלפי סקריפט ברך שאכן מפליא באופן תפעולו. אבל אני דיברתי כלפי הזזת מסגרת באופן שגרירת הקו התחתון של המסגרת תדחוף את כל המסגרות שתחתיה אוטומטית. כזה דבר לכאורה לא שייך באינדיזיין שיעשה באופן של תג, ושהמהירות תהיה זהה.
תודה רבה!סקריפט חינמי שממהר את אינדיזיין!
הוא זוכר את ההגדרות הישנות שלי ומחזיר אותם, או שהוא מחזיר להגדרות הסטנדרטיות שמוגדרים בסקריפט?כדי לשחזר את ההגדרות הישנות, פשוט מפעילים את הסקריפט שוב!
הוא זוכר את ההגדרות הישנות שלך, ומחזיר אותם!הוא זוכר את ההגדרות הישנות שלי ומחזיר אותם, או שהוא מחזיר להגדרות הסטנדרטיות שמוגדרים בסקריפט?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: