סקסנדה בלי מרשם האם מסוכן??

Vvvv

משתמש רשום
אני בחורה קצת מלאה ומאד רוצה להרזות
יש לי אפשרות להשיג את הזריקה סקסנדה(קרוב משפחה שיש לו כמה מזרקים מיותרים...)
הייתי רוצה לדעת מהנסיון של אנשים כאן האם זה מסוכן לקחת בלי מרשם(כנראה אם אלך לרופא הוא לא יאשר לי אין לי הרבה עודף משקל)
האם יכול להיות תופעות לוואי להמשך החיים?
האם יש אולי בדיקות שכדאי לעשות לפני שמתחילים לקחת?
אשמח מאד לכל מידע!

Vvvv

משתמש רשום
מקפיצה
אף אחד כאן לא לוקח בלי מרשם??????????

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
אם היה אפשר לקחת בלי מרשם היית יכולה לקנות את זה במכולת!
תרופות הם לא משחק,
לכי לרופא תבקשי מרשם ותוכלי לשאול גם על תופעות לוואי וכו'...

שיבוא

משתמש פעיל
מכירה מישהי שהתקשרה לרופא (לא באה פיזית וכך הוא לא ראה אותה), אמרה לו שהיא עלתה במשקל והיא לא יודעת כמה היא שוקלת עכשיו, אבל היא מאוד רוצה לרדת במשקל ולא מצליחה. הוא רשם לה כדורים של סקסנדה.
זה בערך כמו לקחת בלי מרשם.
אבל תזכרי- זה ממש לא במבה. זה חומרים כימיים אחרי הכל. ואת מעידה על עצמך שאת לא ממש מלאה.

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סקסנדה היא לא תרופה לקחת וללכת. זה תהליך ארוך, קשה, מיגע וצריך יעוץ ותמיכה. אם קרוב משפחתך התנסה ויכול ללוות אותך, בעקרון מאשרים את התרופה לאנשים בריאים ללא מחלות רקע ובעיות רפואיות.
את יכולה גם לשאול את הרופא . גם אם לא יאשר לך ויתן לך מרשם את יכולה לשאול אותו עקרונית בלי מרשם. יש להם גם את השקולים שלהם על מימון התרופה וכו' ולכן הם לא מחלקים את זה לכל דכפין. ולך את זה פרטי אז זה לא הבעיה.

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אני מכירה אחת שלקחה והגיבה מאוד לא טוב
למה שלא תעשי דיאטה מבוקרת?
לא עדיף לעשות משהו בצורה בטוחה מאשר ללכת עקום?

כמו שכתבו פה סקסנדה זה תהליך רציני, כמה מזרקים לחודש אולי יגרמו לך לקדת מס' קילוגרמים קטן (בהתחלה ממש בכלל לא מרגישים את ההשפעה רק לאט לאט), אבל כמעט בטוח שתעלי אותם שוב....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה