מדהים...
הרעיון של ציור מדמיות שסביבך מקנה את היכולת של ציורים בתלת מימד ואילו ציורים מתמונות ומדיה נותנים הסתכלות של דו מימד בלבד.....כן, אני יודע שהתלמידים של גדי מתרגלים סקיצות במציאות, אבל אני עדיין חושב שכשמדובר בסקיצות באופן יומיומי ואינטנסיבי, קשה מאוד לתרגל מהמציאות וצריכים להיעזר בכלים כמו תמונות ומדיה.
זו דעתי.
תודה! בערך 500 כבר..איזה יופי, כזאת קלילות באצבעות...
בכמה אתה כבר אוחז?
איזה כיף לשמוע! תודה!וואו מדהים ביותר..
אתה מצייר מושלם.
תצליח...
צודק.. עכשיו כשאני חושב על זה זה נכון, אפשר למצוא אנשים לצייר, גם כשתקועים בבית..וזה לא צריך להיות בתחנה, זה יכול להיות במטבח, בחלון ובכל מקום שאנשים נמצאים
היי.. ברוך הבא למשפחת פרוגיפה מאד
צודקת.. זה נכון, שווה את המאמץ.אך אני ממליצה לך לנסות _ זה קשה יותר אבל שווה....
חחח היה שווה הכל!נראה לי שאני אצא למרפסת שכנעת אותי
עדיף לך בהרבה לצייר מהמציאות. זה הרבה יותר קשה בגלל שאתה תופס את המציאות בצורה תלת מימדית ובמסך את מצליח בקלות לשטח את אתמונה, אבל זה כל העניין להתחיל לצייר תלת מימדית ולראות את מה שאתה מצייר כאילו שהוא כל רגע יכול להסתובב ולקום וללכת!אני אישית מצייר גם מהמציאות, אבל פחות, אני משתמש בתמונות וסרטונים מהיוטיוב, (מסוננים כמובן) ופשוט עוצר בפריים שאני רוצה לצייר, מצייר ב30 שניות, וממשיך הלאה..
היום ציירתי 150 פריימים כאלה.
יפה!!עדיף לך בהרבה לצייר מהמציאות. זה הרבה יותר קשה בגלל שאתה תופס את המציאות בצורה תלת מימדית ובמסך את מצליח בקלות לשטח את אתמונה, אבל זה כל העניין להתחיל לצייר תלת מימדית ולראות את מה שאתה מצייר כאילו שהוא כל רגע יכול להסתובב ולקום וללכת!
בכל אופן שוב מדהים! היה לי צד שאתה מראה סקיצות של גדי פולק בעצמו!
זה תלוי באיזה תחום. בתחום האומנות עושים הרבה העתקות אז איך משטחים את המציאות לאומנותיפה!!
בדרך כלל מסבירים שאתה צריך להבין איך לתרגם את התלת מימד לצורות שטוחות,
ופעם ראשונה שאני שומעת -
אבל זה כל העניין להתחיל לצייר תלת מימדית ולראות את מה שאתה מצייר כאילו שהוא כל רגע יכול להסתובב ולקום וללכת!
לייק גדול!
תודההה!!קבר בתמונה הראשונה שלך אפשר לראות הרבה דברים מגניבים שאילולי הרעיון הזה לא היו מצטיירים אולי אף פעם
אללללוווווווףףףףףףףףףףףף
יפה מאוד! אבל גופים הרבה יותר חשוב. תעשה סקיצות על זה בעיקר
כל התפיסה של הציור נמצאת שם
היום בצהריים נסעתי באוטובוס לראשונה בחודש האחרון, וכמובן שניצלתי את הרגעים האלה כדי לצייר את האנשים סביבי..זה תלוי באיזה תחום. בתחום האומנות עושים הרבה העתקות אז איך משטחים את המציאות לאומנות
אבל באיור אנחנו ממציאים מציאות חדשה ומספרים סיפורים. זה צריך לחיות אצלנו, ממליא צריך ללמוד לצייר בתחושה של תלת מימדיות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: