סקיצות לשירים שלי

לויש

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
מיוחד מאד!! נהניתי מכל שיר ששמעתי.
אבל אתה יודע.. יש קצת חבר'ה [כמוני] שמחפשים לא מעט אקשן.. זה חלק מהחיים.
תקדיש להם איזו שכונה שם בעיר, משהו קצבי, עם טרמפולינות וכו' וכו'
אני הראשון שיהיה הבחור החדש שבא לשכונה..
\
אני יודע גם יודע!!!
מכיר מאוד את החבר'ה האלו....
וזה בעצם רוב הציבור היום....
אבל מה אני יכול לעשות שהמוזיקה שלי לא באה בכדי להרשים אף אחד, אני פשוט נותן ביטוי מוזיקלי משלי למילים, ומנגן אותם לפי איך שאני מרגיש אותם, כך שזה בא ממקום שלו ושלם בפנים וללא צורך בטרמפולינות וכו'......
באמת שמי שמחפש טרמפולינות אני לא הכתובת!!!! (וזה לא סותר שתתקבל בשמחה לצ'כונה...;))

נערך לאחרונה ב:

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אי יודע גם יודע!!!
מכיר מאוד את החבר'ה האלו....
וזה בעצם רוב הציבור היום....
אבל מה אני יכול לעשות שהמוזיקה שלי לא באה בכדי להרשים אף אחד, אני פשוט נותן ביטוי מוזיקלי משלי למילים, ומנגן אותם לפי איך שאני מרגיש אותם, כך שזה בא ממקום שלו ושלם בפנים וללא צורך בטרמפולינות וכו'......
באמת שמי שמחפש טרמפולינות אני לא הכתובת!!!! (וזה לא סותר שתתקבל בשמחה לצ'כונה...;))
מרגישים את זה על השירים.
שומעים שזה משהו אמיתי שמגיע מבפנים.
וזה מה שיפה בשירים האלו!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה