סקיי סייבר - מאמינים?????

מצב
הנושא נעול.

ליקי

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
נכתב ע"י obyektiv;886578:
ומכל האנשים המיליארדרים בעולם שמחפשים השקעות טובות מצאו את האברכים???
איזה אדם מוכן לתת תשואה של 100% על מגש של כסף?
זה בנוי כמו כל פרמידה היא רצה בעולם שנה\שנתיים אח"כ מגלה את זה איזה ישראלי וחושב שגילה את אמריקה ואז מתחילים להשקיע בשלב שהוא יחסית מאוחר בשביל רווחים.
גם אם מדובר בהשקעה אמיתית את הכסף הגדול כבר היה מי שעשה עכשיו כבר אן כסף...

גם בהשקע שקראו לה זיקי משהו היו אנשים שהרויחו ויפה!
יש לבעלי משהו שהיה מראה לו את המליונים שהוא עושה וישב עליו מאוד חזק שיצטרף.
עד שאתה מרגיש כאילו אתה פראייר היחיד שלא עושה מליונים. וזה מפתה למרות שברור לך שזה רמאות.

אה.. ודבר אחרון 100% על הנייר זה מאוד יפה!

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
:):):):):):)

קבצים מצורפים

• אופס! Google Chrome לא מצא את zeekrewards.com-093512.png
    KB 19.2 · צפיות: 117

horovitz

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
מצו"ב לעיונכם ושיפוטכם

תקציר העסק וההשקעה!

קבצים מצורפים

• ExecutiveSummaryHe.pdf
    KB 322.1 · צפיות: 123

שניאור770

משתמש צעיר
איך נראים הפירמידות במצרים מצד אחד עולים ובצד השני יורדים כך זה בדיוק
יש תמיד את אלו שמשלים את עצמם בתקופה של החוסר וודאות והציפייה שאוטוטו זה מתחיל לעבוד, אני חושב שלכל אחד יש את הנפילה הראשונה שעושה לו בית ספר אבל מכאן ולהבא הוא לא חוזר עליה וכאן התופעה היא שהעדר מתחלף כל פעם
ולא שומעים להתרעות של אלו שנפלו אז אולי המעלית סקיי סייבר תציל אותם כשהבניין יעלה בלהבות.

bason1661

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני מכיר את החברה.
מי שעומד בראשה הוא אדם חרדי, בעברו עשה עוד מס' עסקאות עם רווח למשקיעים, שברובם הם אנשים חרדים.
כעת מדובר לא בפרמידה אלא בהשקת מוצר עם מכירת מניות של המוצר, המוצר התחיל להמכר כבר- כמו אפשר לרכוש באתר שלהם. כמו בכל השקעה יש סיכויי הפסד שהם אומרים במפורש, וזה הסיבה שכל חברה מוכרת מניות- שם תפסיד לא תפסיד את כל כספה.
בקיצור- יש פה השקעה עם אופציות לרווח, וכן להפסד, מי שרוצה יכול להשקיע בה כמו בכל חברה שמתנהלת בבורסה (כל החברות הגדולות שאתם מכירים). ומי שמפחד/ לא בקטע וכדו' שלא יכנס לזה.

הצלחה

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
נכתב ע"י bason1661;888337:
אני מכיר את החברה.
מי שעומד בראשה הוא אדם חרדי, בעברו עשה עוד מס' עסקאות עם רווח למשקיעים, שברובם הם אנשים חרדים.
כעת מדובר לא בפרמידה אלא בהשקת מוצר עם מכירת מניות של המוצר, המוצר התחיל להמכר כבר- כמו אפשר לרכוש באתר שלהם. כמו בכל השקעה יש סיכויי הפסד שהם אומרים במפורש, וזה הסיבה שכל חברה מוכרת מניות- שם תפסיד לא תפסיד את כל כספה.
בקיצור- יש פה השקעה עם אופציות לרווח, וכן להפסד, מי שרוצה יכול להשקיע בה כמו בכל חברה שמתנהלת בבורסה (כל החברות הגדולות שאתם מכירים). ומי שמפחד/ לא בקטע וכדו' שלא יכנס לזה.
אז למה הוא פונה אך ורק לחרדים - התמימים והמאמינים לכל דבר - בפרט אם העומד בראשה הוא אדם עם כיפה ?!
התשובה של החברה על כך ממש לא משכנעת, בלשון המעטה !

נחמי ווייס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
נכתב ע"י bason1661;888337:
נו ואז-

אני מכירה כאלה עם המון זקן לבן, שכשעוברים לידם מומלץ לשים ידיים על הכיסים...

(נ.ב. אני לא מתכוונת למקרה ספציפי זה שלגביו לא ידוע לי כלום, אלא רק מתכוונת כללית).

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חברה מעפנה
תראו איך מצולמים סרטי התדמית שלהם....

mat

משתמש מקצוען
יש פה הבדל מהותי מחברת זיקי.

כשספרו לי על חברת זיקי התקשתי מאוד להבין מאיפה מגיע הכסף, מי האנשים שמשלמים. וכמובן שלא השתכנעתי.

אבל פה יש מוצר חדש, יכול להיות שיצליח להמכר יכול להיות שלא, יכול להיות גם שהחברה עובדת עלינו ואין שום מוצר.

יש פה מה לבדוק את האמינות החברה את הסיכויים לזה שזה ימכר ועד כמה , וגם את הסיכויים שזה יקבל את האישורים המתאימים.

דסי

משתמש מקצוען
D I G I T A L
נכתב ע"י mat;888735:
יש פה מה לבדוק את האמינות החברה את הסיכויים לזה שזה ימכר ועד כמה , וגם את הסיכויים שזה יקבל את האישורים המתאימים.

ועד כמה המשווקים קשורים למוצר? ולאן בדיוק הולך הכסף של המשקיעים?
גם אם המוצר טוב ושווה עדיין צריך לבדוק כמה שווים הטפסים שחותמים עליהם?

arye770

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
D I G I T A L
נכתב ע"י mat;888735:
יש פה הבדל מהותי מחברת זיקי.

כשספרו לי על חברת זיקי התקשתי מאוד להבין מאיפה מגיע הכסף, מי האנשים שמשלמים. וכמובן שלא השתכנעתי.

אבל פה יש מוצר חדש, יכול להיות שיצליח להמכר יכול להיות שלא, יכול להיות גם שהחברה עובדת עלינו ואין שום מוצר.

תן לי להסביר לך, בד"כ כשאדם רוצה לשווק סטארטאפ שלו הוא מגייס משקיעים כבדים או אנשי עסקים גדולים וכך זה יוצא לאור.

במידה והוא פונה למימון הציבור הרחב ההגיון אומר שאין לו משקיעים כבדים, אולי תסבירו למה לא רצו להשקיע אצלו? מה באמת נוח לו ש100 איש יהיה שותפים בחברה ולא אחד כבד?

יש פה משהו מסריח.

חגי 1

משתמש חדש
אלי גרוס מוכר לי אישית

הוא אדם אמין שפתח חברה על מנת לאפשר לחרדים להשקיע בהשקעות שמותרות על פי ההלכה אגב הוא קיבל אישור של הועד להשקעות ופיננסים של העדה החרדית
אגב כשבאתי אליו להשקיע הוא אמר לי שאברך שאין לו אפשרות לשים כסף בצד שאותו הוא מוכן להפסיד לגמרי שלא ישקיע
ולכן הוא לא הרשה לי להשקיע יותר מהמינימום אגב אני הרווחתי על 15 אלף 5 אלף ויצאתי

ידיד

משתמש פעיל
אני השקעתי שם לפני כ5 שנים סכום של 40,000 ש"ח, הוצאתי לפני כשנה וחצי סכום של כמעט 80,000 ש"ח.
לא הייתי נכנס לזה שוב פעם, אבל זה לא עוקץ ולא פירמידה, יש לי הרבה שאלות ללא תשובות, וזה גם אחד הסיבות שנשברתי והוצאתי את הכסף.
אבל זה בהחלט היה רווח לא רע!

זושא כץ

משתמש מקצוען
אינני מכיר את ההשקעה עצמה כלל.
אני מכיר את האיש שעומד בראש ה"ה א. גרוס.
הוא בן אדם חם לתורה וליהדות מאד.
הוא רוצה לעשות עסקאות עם אברכים כי הוא רוצה שיהיה להם טוב.
הדיווחים שהוא שולח הם אמינים מאד והוא יודע להודות בהשקעה הזו הפסדנו ובשניה הרווחנו.

אפשר להמשיך להתווכח אם זה כדאי לאברכים או לא!
האיש הוא אדם חיובי.

מצב
הנושא נעול.
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה