אח! מחמם את הלב. סוף סוף מקום שאפשר להשתלח אחד בשני בחופשיות.מה שקורה שם זה נורא. פשוט נורא.
תודו בכל יום שאתם חלק מהקהילה היפה הזאת...
פה במקרה הכי גרוע נועלים את האשכול (חה חה זו הייתה בדיחה @ליבליב )
אנחנו הכי טובים אבל. ללא ספק.
אח! מחמם את הלב. סוף סוף מקום שאפשר להשתלח אחד בשני בחופשיות.מה שקורה שם זה נורא. פשוט נורא.
תודו בכל יום שאתם חלק מהקהילה היפה הזאת...
פה במקרה הכי גרוע נועלים את האשכול (חה חה זו הייתה בדיחה @ליבליב )
אנחנו הכי טובים אבל. ללא ספק.
אם יורשה לי. אני אכתוב את זה כי נראה שיש בזה תועלת גם לטווח הרחוק.
אני חושבת, שברגע שיש דעת רבים על דעת יחיד, והיא נאמרת בצורה מסויימת, היא יכולה גם לא לעבור ״הכי חלק״ הייתי אומרת.
אני חושבת שכולנו בתור בני אדם צריכים לפתח אינטילגנציה רגשית ולחשוב פעמיים לפני שאנחנו עושים משהו או אומרים משהו שקשור במישהו אחר.
אני מבינה למשל את ההומור של כל לוחמי איסתרק, (אגב, שימו לב שכל הפעמים שמישהו נפגע זה בגלל שהוא אמר משהו שנוגד לאיזה דעת מעריצים מושבעים ואז כולם עטו עליו.. חוסר אפצ׳י סובלנות מישהו? סלחו לי אני מצוננת )
אבל מבינה גם את הצד של מי שהביעה והשמיעה קול עם דעה אחרת משלכם.
ברגע שיש קבוצה שמתבדחת על דעת אדם אחד בלי שאף אחד מגבה אותו, הגיוני שהוא ירגיש בחוסר נוחות למול זה.- במיוחד שהוא לא מכיר את השפה ההתבדחותית הנ״ל והוא לא ״חלק מהחבר׳ה״.
ברור שאף אחד לא התכוון לפגוע באף אחד, אבל טוב להיות יותר עם האצבע על הדופק במקרים כאלה ולראות שזה לא מתדרדר או מתפתח יתר על המידה.
אז ברוך ה׳ שזה נגמר בבקשת סליחה ואני מאמינה שגם במחילה (כי ישראל רחמנים בני רחמנים. )
(ואגב,יש אמת בדבריה של
(געח אי אפשר לתייג אותך :/)
יש עוד אנשים, שקראו עוד ספרים מלבד ספרים מהספרייה החרדית , שאכן טוענים שיש הקבלה מאוד דומה לעלילת ספר גוי אחר.
וגם על הארי פוטר נאמר לא פעם ולא פעמיים שהוא נראה מושפע מאוד [מאוד!] מסדרת ספרים אחרת. וזה בסדר(עריכה: ואני אומרת את זה בתור קוראת נלהבת ואוהבת של הספרים). אני כמובן לא אמנה אף שם מהספרים כדי לא לעודד סקרנות או צורך לקרוא אותם )
Peace .
לכן שאלתי, בחוץ אין דאחקות?!
לא בדיוק.. היא ציטטה שמועהדעתה האישית
מאיירים זה חתיכת עם של אינטילגנציה רגשית, לא? בזה באמת לא סביר שיפלופיתוח האינטליגנציה הרגשית
תקרא שוב.לא בדיוק.. היא ציטטה שמועה
מעריכה את העובדה שאת בתור בן אדם אובייקטיבי מבחוץ באת ואמרת את עמדתך, ומקבלת אותה במאה אחוז.תקרא שוב.
ההתבדחות ההיסחפותית ממש הייתה על זה שהיא הקבילה את עלילת הספר לעלילת ״מלך האריות״״
וזו הייתה דעתה האישית בתור אחת שמכירה את העלילה של מלך האריות- כמו שהיא הגדירה.
נו מה נעשה.. עובדה.מאיירים זה חתיכת עם של אינטילגנציה רגשית, לא? בזה באמת לא סביר שיפלו
אני לא יודע מה זה סרקזם. אוחח זה סרקסטי חחחתקרא את ערך המילה סרקזם.
?גמני מתנצלת מאוד אם מישהו מצא עצמו נפגע מדברי,
וכן, בשם כל המשתתפים, מתנצלת בפני מיה קינן, שהואשמה בהעתקה.
שלא נדע עוד מצער.
שלום שלום.
לא בקהילת הצלמים
אני ממש מסכימה איתךשם זה קצת מגזים לכוון השני.. (לא כל כך מעיזים לתת ביקורת)
אבל לא ניכנס לזה.
זו לא אני שאלתי על דרך הדיבור בפורומים אחרים, @מענדי בריל שאל .ואווו,כמה שיש לי להגיב על כל ההודעות שהושארו פה מעל
אז קודם כל תודה לכל המתנצלים ברוררר שסלחתי
אפשר לומר שזו היתה פעם ראשונה שכתבתי הודעה בקהילתכם הנחמדה ודי נבהלתי
אבל זה בסדר,הבנתי שזה היחודיות של הקבוצה הזו-השנינות שלה ואני מקבלת את זה
וחושבת שזה גם יכול להיות נחמד,ו....זכותכם לחלוק עלי אבל התחושה הזו של אדם בודד
מול כולככם כאן היתה לא כ"כ נעימה.......
ולשאלתך@ליבליב-לא זו ממש לא דרך הדיבור שקימת כאן בשאר הפרומים
מה שבטוח לא בקהילת הצלמים ששם אני נמצאת בגדול....
כתבתי סימן שאלה כי נראה שיש לך דבר מה להגיד אבל את לא אומרת בצורה ברורה אלא יותר צינית, אז אולי לא הבנתי נכון. לכן שאלתי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: