@לוריא ישראלהקובץ נמצא באשפה של הבעלים
תלחץ על הקישור הנ"ל ולפני שהוא מספיק לכתוב לך "הקובץ נמצא באשפה" תלחץ על הורדה וזה ירד!!!
@לוריא ישראלהקובץ נמצא באשפה של הבעלים
אפשר?נזכרתי שיש לי בארון, אם יש מישהו שמעונין לקחת (ולא להחזיר) בשמחה!
נכון כי נמחק כבר מהדרייבהקישור שלך מוביל לזהצפה בקובץ המצורף 864297
תודה על הרצון!נכון כי נמחק כבר מהדרייב
תן מייל ונשלח לך א''ז
אחזת שזה מ2016?אפשר?
תודה על המידע! יש בספר מבחנים לדוגמה?בוודאי שיש ספר כזה,
אני למדתי בספר 'טסט ראשון', כתב אותו אדם דתי/חרדי.
(יש שם תפילת הדרך, הלכות וכדו').
ייתכן שיש לי עדיין את הספר (2019) בבית למסירה, במידה ויש מישהו מאיזור בני ברק שמעוניין בספר...
אולי האתר "דרך" נפתח? כשאני למדתי הוא נפתח לי באתרוגמישהו יכול להעלות קישור לספר לימוד תיאוריה שנפתח בנטפרי?
אני יודעת לכן שאלתי על אתר (בלי תמונות)..אחפש בל"נ את הספר.
בכל אופן את הספר קניתי באחת מהחנויות, צומת ספרים/סטימצקי, המחיר היה אז לפני כשנתיים 99 ₪.
המחיר (99 ₪) לספר תאוריה, שהוא בעצם חוברת דקיקה, לא שווה את המחיר.
למשל אני שלמדתי ושיננתי את הספר בע"פ, הייתי בטוח שאעבור את המבחן, אך בפועל לא עברתי בפעם הראשונה.
לאחר שתרגלתי במבחני תאוריה מקוונים, עברתי את המבחן האמיתי בהצלחה של 100% תשובות נכונות.
לא סתם אנשים מתקמצנים על קניית הספר, הוא חשוב בשביל לדעת את החוקים, התמרורים, הכללים וכדו', אבל בשביל לעבור את התאוריה, רובם עושים תרגול של המבחנים באופן מקוון.
השאלות במבחנים הן שאלות מטעות מאוד! גם לנהגים וותיקים!
בהצלחה רבה.
אני משתמש במכשיר של הדרן, יש שם כמה אפליקציות ללימוד תיאוריה, הבעיה שאיני יודע אם יש לאפליקציות גירסה אינטרנטית, בנוסף כנראה שיש פרסומות באפליקציה שהדרן מסננים, כך שלא ניתן לדעת מה מהן ראויה לשימוש, בגירסה המקוונת.אני יודעת לכן שאלתי על אתר (בלי תמונות)..
דווקא ספר?מישהו יכול להעלות קישור לספר לימוד תיאוריה שנפתח בנטפרי?
עברתי אתר מצויןדווקא ספר?
יש את אתר עברתי-
elmax | לימוד תאוריה | לימודי תאוריה חינם | אתר לימוד תיאוריה
עברתי - האתר ללימוד תאוריה חינם! באתר מאגר דינמי של מבחני תאוריה בחינם המצוטטים במדויק מתוך מאגר השאלות של משרד התחבורה - והכל בחינם וללא הגבלת זמן ! שיטה חדשה המסכמת וממקדת את כל התשובות למבחן תאוריה בחלוקה לנושאים, השיטה חוסכת זמן יקר ומאפשרת לגולש לבחור בשיטת הלימוד העדיפה עבורו. לכל נושא...www.avarti.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: