מנסיון, מתסכל מאד לראות את זה, אבל לשלוח למישהי רק יכול לסכסך ולגרום לריאקציה, לא הייתי ממליצה לך לנסות...
(בדיוק לאחרונה שלחתי למישהי קישור לאיזשהו קטע על אוכל מזיק- מה הנזק מכל דבר. ומה שקיבלתי על הראש.......)
אני עשיתי שינוי מאד משמעותי וקשה לי מאד לראות איך המשפחה מסביב כולם נשארו באותו מקום שהייתי פעם. ואם מדברים על הנושא רק צוחקים עלי/"מרחמים" עלי ועל הילדים ובעלי...
(אל דאגה, אין על מה) בד"כ אחרי שמדברים על הנושא אני יוצאת בהרגשה לא נעימה ואצלם אין שום שינוי!!! אז חבל...
מה שכן השינוי אצלי נעשה מאד בהדרגתיות
(ירדתי בערך 20 קילו במשך שנתיים! עם לידה באמצע. ממש לאט לאט, והקטע שאפילו לא חשבתי על המשקל כשהתחלתי עם זה ואפילו הופתעתי בהתחלה) באמת קראתי הרבה חומר, גם מהספר של הרב אסחייק. שמעתי גם הרצאות בריאות של
@אסתי בראון וההנקה כנראה גם עזרה. אני חושבת שזה היה סוג של עבודה על התת מודע, כי עד אז הייתי תמיד נגד דיאטות ואכלתי בלי שום חשבונות! זה שינוי ממש משמעותי שלא היה קורה סתם מהפחדות או מישהו שמנסה לחנך אותי... שנים ידעתי שהאוכל המתועש מסרטן והשתיה המתוקה וכו וזה לא ממש עניין אותי
מה שכן, גם היום מסוגלת לאכול שטויות אבל בשליטה, יחד עם תזונה מאוזנת. לא כמו פעם...
הרבה הצלחה