ספר לי את הסוד שלך ילד

A V I

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
צילום מקצועי
נכתב ע"י דוד דנברג;2513530:
צילום מצוין, העלים מקדימה מעולה ...

בנושא הקומפוזיציה לטעמי העמדה שלהם בחלק הימני, לפני המנעול היתה טובה בהרבה.

המגניבות כאן זה השבירה של הכללים

דוד דנברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נכתב ע"י A V I;2513672:
המגניבות כאן זה השבירה של הכללים

לא במקרה הזה

יש פה פוטנציאל, רקע עם קומפוזציה טובה, כניסה של קו ירוק, עיגול של הדלתות שנכנסות מ-ואל השלישים. השבירה פה היא לא של חוק קומפוזיציה "כתוב" זה פשוט שובר את הפוטנציאל שכן יש פה לסדר נעים יותר בקווים

A V I

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
צילום מקצועי
נכתב ע"י דוד דנברג;2513688:
לא במקרה הזה

יש פה פוטנציאל, רקע עם קומפוזציה טובה, כניסה של קו ירוק, עיגול של הדלתות שנכנסות מ-ואל השלישים. השבירה פה היא לא של חוק קומפוזיציה "כתוב" זה פשוט שובר את הפוטנציאל שכן יש פה לסדר נעים יותר בקווים

אכן יש פה פונטציאל אבל היא יודעת את החוקים. וכמו שכולנו יודעים באומנות אפשר לעשות הכול. כל עוד ואתה מודע לחוקים.
ואני ממש אהבתי איך שהיא עשתה את זה.

רותי טובי

צלמת אופנה ילדים ומשפחה
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נכתב ע"י מעל הקרקע;2513510:
היי רותי התמונה שלך מושלמת האינטרקציה בין כילדים יפה ומשולמת, העמידה בצד והשער מהמם,ידי זהב....

תודה על הפירגון היה שווה להכנס לאתר למרות העייפות :p

צילום מצוין, העלים מקדימה מעולה ...

בנושא הקומפוזיציה לטעמי העמדה שלהם בחלק הימני, לפני המנעול היתה טובה בהרבה.

תודה! חושבת שבכל זאת זה ענין של טעם

אכן יש פה פונטציאל אבל היא יודעת את החוקים. וכמו שכולנו יודעים באומנות אפשר לעשות הכול. כל עוד ואתה מודע לחוקים.
ואני ממש אהבתי איך שהיא עשתה את זה.

תודה :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה