דרוש מידע ספר טוב בסגנון ממלכה במבחן.. ובכלל הסגנון של מיה קינן, יש?

מסלול מחדש

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
לא קראתי... חשבתי שזה סוג של ספר מוסר (אין לי שום דבר נגד ספרי מוסר, רק שיש ספרים שקצת כבדים בשבילי...) אבל אם זה ספר קליל הוא מבחינתי שווה קריאה.
האם יש דוגמה של ספר דומה לספר הזה, חוץ מהארי פוטר (לא קראתי את הארי פוטר, ניסיתי פעם לקרוא את חלק חמש והוא היה כבד ומשעמם מההתחלה).
הוא לא ספר קליל, אבל גם לא ספר מוסר, הוא ספר עם עלילה מורכבת וצריך ממש להחזיק ראש
הוא כן ספר מרתק ועמוק ושווה

א. פרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
איך אפשר להגדיר את הסדרה הזו משעממת???
וכבדה?
אולי צריך להתחיל מהראשון כדי להתחבר לדמויות
ניסיתי לקרוא את הארי פוטר... כיום ממרומי גילי פחות יתאים לי לקרוא, מה עוד ששמעתי שיש שם תיאורים על מכשפים וכישופים...
ובתור מתמודדת נפש שיח על נושאים כאלה עושה לי הרגשה לא טובה..
אני חושבת שיש בציבור שומר המצוות ספרים מתאימים שכיף לקרוא, ופחות מתאים לי לחפש חומרי קריאה בשביל למלא את הפנאי שלי, אצל סופרים שלא שומרים מצוות (מקווה שזה לא נשמע התנשאות, זו לא כוונתי..)

נעמי 16

משתמש פעיל
ניסיתי לקרוא את הארי פוטר... כיום ממרומי גילי פחות יתאים לי לקרוא, מה עוד ששמעתי שיש שם תיאורים על מכשפים וכישופים...
ובתור מתמודדת נפש שיח על נושאים כאלה עושה לי הרגשה לא טובה..
אני חושבת שיש בציבור שומר המצוות ספרים מתאימים שכיף לקרוא, ופחות מתאים לי לחפש חומרי קריאה בשביל למלא את הפנאי שלי, אצל סופרים שלא שומרים מצוות (מקווה שזה לא נשמע התנשאות, זו לא כוונתי..)
דווקא ספר פנטזיה הוא מצוין כי הוא נטול מסיפורי אימה בני זמנינו
על גירושים ומחלות ונושרים
עולם קסום ומסתורי
דמויות מעניינות וכובשות
דרמה, מתח
ספר מצוין לברוח אליו.
מציינת שקראתי אותו במקביל לקריאה של כל הסיפורת החרדית המצויה והמעולה
אבל נחמד להתרשם גם מסגנונות אחרים
ובאמת הרבה נהנו מהסדרה
ואפילו תרגמו אותה לאידיש:p;)

א. פרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
דווקא ספר פנטזיה הוא מצוין כי הוא נטול מסיפורי אימה בני זמנינו
על גירושים ומחלות ונושרים
עולם קסום ומסתורי
דמויות מעניינות וכובשות
דרמה, מתח
ספר מצוין לברוח אליו.
מציינת שקראתי אותו במקביל לקריאה של כל הסיפורת החרדית המצויה והמעולה
אבל נחמד להתרשם גם מסגנונות אחרים
ובאמת הרבה נהנו מהסדרה
ואפילו תרגמו אותה לאידיש:p;)
אני מבינה את הצורך בתרבות כזו...

וזה לא שאני צדיקה גדולה, שלא קוראת ולא מתעניינת בכלל בתרבות הכללית...
דווקא כן יצא לי לקרוא או להתעדכן פה ושם בתרבות הכללית, אבל זה יותר מהצד של אנתרופולוגיה (משום מה, כשיוצא לי לקרוא ספרים שכתבו אנשים שלא באו מהעולם המאמין, אני מוצאת את עצמי חוקרת את המאפיינים של התרבות, מה הוביל אותם להגיע לאן שהגיעו וכו'..) ופחות מתייחסת לתרבות החיצונית הזו בתור משהו שעומד בפני עצמו.

אני מודה לה' שיש לנו תרבות משלנו... מרחב בטוח עם כללים. נקווה שהתרבות היהודית תשתפר ותתפשט לעולם כולו.
כי אין לאנשים שלא שומרי מצוות באמת מה להציע.

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
מהאתר של יונה ספיר

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה