נכתב ע"י ילקב;2293816:הצצה קטנה
זה ספר שלי שיצא אצל אחד מהמו"לים הקבועים שלי. בכל זאת הוא נשאר שלי (אגב כדאי שכל אחד כאן יבדוק היטב בעיניין הזכויות). לא היה לי אף אחד על הראש (כמו כל הספרים שאני גם כותב וגם מאייר). ובכל זאת, מכוון שהספר הוא מבוסס על סיפור האמיתי, הייתי צריך להיצמד לפרטים: אותה אישה גויה, דימות של הזוג היהודי וכו... קשה לענות לגבי הזמן, במיוחד כשיש רגש מסויים...נכתב ע"י שי קיש;2294022:מיוחד ! השילוב האמיץ ובאופן שהוא מעוצב על הדף
האם זה פרוייקט שאתה עושה בשביל מו"ל ואו סופר או
שאתה בעל הבית
למה אני שואל? כי אם זה בשביל ... איך זה שנותנים לך כזו יד חופשית
שממש תענוג לעיניים
עוד שאלה (אם תרצה לענות) כמה זמן לוקח לך להעמיד דף כזה עד -
לרמת האינק ?
תודה מראש ושהיה הצלחה במכירות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: