דרוש מידע ספר חדש של ליבי קליין

מצב
הנושא נעול.

עוז והדר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

יעליה

משתמש מקצוען

י.מ.כ.ל

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
ליבי יקרה, הזמנתי את הספר אשא עיני לפני החגים ונהנתי מכל רגע, הכתיבה, הרגש, המהלך--פשוט מדהים!!
אם תרשי לי לומר הערה קלה...
לאחר שסיימתי את קריאת הספר אשא עיני בהתלהבות הזמנתי גם את "כי אבי ואימי.." אם לומר את האמת.. התאכזבתי..!!
הרגשתי שהלב לא מצליח להכיל את כמויות האסונות שכתבת עליהם..
אני חושבת שיש משו טוב בספר עם רגש, אבל לא חייב להביא רק סיפורי אסונות..,זה מכאיב ולא סוחף לקריאה.!!
זו דעתי אשמח לשמוע את תגובתך בעניין..
תודה רבה

אורח(ת)בעולם

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
ושוב פעם סיימתי 2 ספרים שלך...
לראות בטוב, איך שאת סוגרת את כל הפינות, כפרעלייך הלוואי וככה היה במציאות גם.
והכי הכי אהבתי את הבקשה של סבתא שלך ז"ל! אלוקים, אולי תכתוב גם אתה סופים שמחים? אבל לא סופים כאלה ששמחים רק בטווך (תווך?!) ארוך, אתה מבין למה אני מתכוונת!

ולגבי כי אבי ואמי, לצערי, אני מכירה מקרוב את הקטע הזה שכל הצרות קורים לבן אדם אחד. את כל כך נותנת תקווה עם כל הניסים שאת יוצרת, שתהיי בריאה! הלואי ונזכה!
ומזל שהפגשת את בתיה עם אסתי, פשוט היה לי מוזר לקרא ולקרא בלי שמישו מהאנדרלמוסיה הקודמת יופיע...

והכתיבה שלך פשוט ממכר! וכרגיל, אני יוצאת מחוזקת מהספרים שלך. אינשאללה החוש הזה שלך- לגעת בלב, ילווה אותך תמיד!

נערך לאחרונה ב:

sol key

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
היי
@ליבי קליין
אני אשמח לקבל מייל ליצור איתך קשר
אני צריכה אותך לעניין מסויים....

לא אני

משתמש סופר מקצוען

אורח(ת)בעולם

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
והנה סיימתי בשבת את הספר האחרון שהיה חסר לי. אשא עיניי.
צריך הרבה כח לקרא את הספרים שלך. והרבה טישו.
אבל הגעתי למסקנה שהחיים כל כך קשים באמיתי גם והספרים שלך כל כך חיים... ויש גיבורים באמיתי, שעומדים בנסיונות של החיים כמו צדיקים, בדיוק כמו בספרים. אז נו, מגיע לנו/ להם שיכתבו עלינו/עליכם.
ואגב את צריכה לרשום בכריכה, "אסור לקרא בשבת מברכים", כי ללכת לישון ב5 לפנות בוקר ולקום ב8 לסיים את התהילים... קשה! אבל היה שווה את זה!

yafit gal

משתמש פעיל
עיצוב ואדריכלות פנים
בס"ד
שלום לכולם, מקפיצה שירשור.
בהמשך למידע המשמח שיצא ספר חדש "מאין יבוא" אשמח לדעת האם כבר בחנויות ואפשר להתפנק לחג???
ליבי ליבי...כמה חיכנו להמשך.... מקוה שאת כבר התחלת את הבא כי ברור לך שזה ממכר... וכן עוד לפני שקראתי את החדש.

הר געש

משתמש מקצוען
בס"ד
שלום לכולם, מקפיצה שירשור.
בהמשך למידע המשמח שיצא ספר חדש "מאין יבוא" אשמח לדעת האם כבר בחנויות ואפשר להתפנק לחג???
ליבי ליבי...כמה חיכנו להמשך.... מקוה שאת כבר התחלת את הבא כי ברור לך שזה ממכר... וכן עוד לפני שקראתי את החדש.
עוקבת

מירי ה.

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@ליבי קליין
את יוצאת בספר חדש?
מחכה בכליון עיינים, פשוט להתמכר לספרים שלך.
את אשא עיני קראתי ברצף חמש פעמים אי אפשר להפסיק!!!
אני יכולה לצטט לך משם משפטים בע"פ מרוב שקראתי כ"כ הרבה פעמים..

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה