אהלן,
אז אחרי הרבה עבודה אני מוציא בגרסה ראשונית את הספר האלקטרוני שלי על בניית אתרי אינטרנט בוורדפרס. בספר מרוכז הרבה מידע על בניית אתר אינטרנט בוורדפרס עם הסבר ספציפי על תבניות של פוגו.
תוכן הספר:
רכישת אחסון ודומיין
התקנת וורדפרס
הורדת תבנית עיצוב
התקנת תבנית עיצוב
שינוי הגדרות בסיסיות
עריכת דפים בעזרת התוסף page builder
עריכת תפריטים ווידגטים
תוסף גיבוי
תוסף אבטחה אינקפסולה
מדריך מפורט על הגדרת חנות וירטואלית
תוסף צור קשר
אני יודע שבפורום הזה יש הרבה אנשים שמבינים הרבה יותר ממני בבניית אתרים אבל אולי גם הם יוכלו ללמוד משהו חדש מהספר..
הספר עוד לא גמור ואני מוציא אותו קודם כל כאן כדי לשמוע תגובות/הערות והארות ולשפר את מה שצריך לשפר..
אני מתכנן למכור אותו באינטרנט בסביבות ה200 שח ובינתיים אני מפרסם את זה בחינם כדי ללמוד ולבדוק מה צריך לשפר ולשנות.
אשמח מאוד לכל תגובה והצעה לשיפור ולייעול!
את הספר אפשר לקבל כאן באימייל אבל אז תקבלו גם מידע למתחילים באימייל אז מי שרוצה שפשוט ישלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לו את הספר..
תודה..
נ.ב. כן הספר מפנה לאחסון דרכי ואני מרוויח על זה עמלה.. שלא תגידו שלא אמרתי
אז אחרי הרבה עבודה אני מוציא בגרסה ראשונית את הספר האלקטרוני שלי על בניית אתרי אינטרנט בוורדפרס. בספר מרוכז הרבה מידע על בניית אתר אינטרנט בוורדפרס עם הסבר ספציפי על תבניות של פוגו.
תוכן הספר:
רכישת אחסון ודומיין
התקנת וורדפרס
הורדת תבנית עיצוב
התקנת תבנית עיצוב
שינוי הגדרות בסיסיות
עריכת דפים בעזרת התוסף page builder
עריכת תפריטים ווידגטים
תוסף גיבוי
תוסף אבטחה אינקפסולה
מדריך מפורט על הגדרת חנות וירטואלית
תוסף צור קשר
אני יודע שבפורום הזה יש הרבה אנשים שמבינים הרבה יותר ממני בבניית אתרים אבל אולי גם הם יוכלו ללמוד משהו חדש מהספר..
הספר עוד לא גמור ואני מוציא אותו קודם כל כאן כדי לשמוע תגובות/הערות והארות ולשפר את מה שצריך לשפר..
אני מתכנן למכור אותו באינטרנט בסביבות ה200 שח ובינתיים אני מפרסם את זה בחינם כדי ללמוד ולבדוק מה צריך לשפר ולשנות.
אשמח מאוד לכל תגובה והצעה לשיפור ולייעול!
את הספר אפשר לקבל כאן באימייל אבל אז תקבלו גם מידע למתחילים באימייל אז מי שרוצה שפשוט ישלח לי הודעה פרטית ואני אשלח לו את הספר..
תודה..
נ.ב. כן הספר מפנה לאחסון דרכי ואני מרוויח על זה עמלה.. שלא תגידו שלא אמרתי