לצערי אין לנו דרך, מדובר בהרבה מאוד ספרים שאנחנו רוצים לפנותאפשר להעביר לב"ב?
השמחה קחו את זה לאן שאתם רוצים!התכוונתי אם אנחנו יכולים לקחת לב"ב
איזה ספרים יש? או איך ניתן ליצור איתכם קשר?
תודה, נתקשר בעז"ה מחר.השמחה קחו את זה לאן שאתם רוצים!
0504120718
העברתי את המידע לבית כנסת ידוע בי-םבשמחה קחו את זה לאן שאתם רוצים!
0504120718
גם אני שואל?מה עם זה?
נשמח אם תפרסמו את ההודעה באתר ספרים אונליין https://sfarim.online/יש לנו המון ספרי קודש ממש חדשים,
למי אפשר לתרום בירושלים?
גם אני שואל?
איזה ספרים?ישלנו עוד 150/200 ספרים, אם יש משהו שמעוניין, נשמח מאוד(בירושלים,שכונת רוממה)
אנו נשמח. מתי אפשר לבוא לראות ?ישלנו עוד 150/200 ספרים, אם יש משהו שמעוניין, נשמח מאוד(בירושלים,שכונת רוממה)
אולי תעלה לכאן תמונות של ארון הספרים עם הספרים.ישלנו עוד 150/200 ספרים, אם יש משהו שמעוניין, נשמח מאוד(בירושלים,שכונת רוממה)
עדיין רלוונטי? אנחנו מחפשים לתרום ספרי קודש בבני ברק. כל מידע יעזור לנו מאד. תזכו למצוות!אולי תעלה לכאן תמונות של ארון הספרים עם הספרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: