חידה ספרי ליבי קליין - חידונים

מצב
הנושא נעול.

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
ישר מתוך המציאות.
בחיי.
לא הבנת אותי.
זה ברור שזה נסיונות שקיימים, אחרת לא היה עניין לכתוב עליהם.
התכוונתי לומר שספציפית על אסון מירון, שמעתי מכמה וכמה שלא הבינו מה העניין לדוש בזה שוב ושוב. היה ונגמר וצריך לעבור הלאה. ליבי רצתה להראות שיש עוד אנשים שלא יכולים לעבור הלאה ולכן כתבה על זה ספר שלם.

הדס bh

משתמש פעיל
לא הבנת אותי.
התכוונתי לומר שספציפית על אסון מירון, שמעתי מכמה וכמה שלא הבינו מה העניין לדוש בזה שוב ושוב. היה ונגמר וצריך לעבור הלאה. ליבי רצתה להראות שיש עוד אנשים שלא יכולים לעבור הלאה ולכן כתבה על זה ספר שלם.
מסכימה לגמרי וגם אני באופן אישי פחות התחברתי לסדרה הראשונה הספר הראשון בעיני מרוח מאד ולגמרי רואים שהוא הראשון אם כי יש לו את היופי שלו אני בעז"ה יעלה מחר חידון, חשבתי לעשות על כל ספר 2 חידונים ב2 רמות - אחת קלה יותר והשנייה יותר מורכבת ויורדת לפרטים (ראיתי שרוב האנשים לא מסתדרים עם חידון קשה אולי 3 אנשים קיבלו בחידון שעשיתי 100 וכולם כתבו לי בתגובות שנהנו אבל היה קשה אז אולי אחד פשוט יותר ידבר לכולם) מה את אומרת @Reizily ?

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מסכימה לגמרי וגם אני באופן אישי פחות התחברתי לסדרה הראשונה הספר הראשון בעיני מרוח מאד ולגמרי רואים שהוא הראשון אם כי יש לו את היופי שלו אני בעז"ה יעלה מחר חידון, חשבתי לעשות על כל ספר 2 חידונים ב2 רמות - אחת קלה יותר והשנייה יותר מורכבת ויורדת לפרטים (ראיתי שרוב האנשים לא מסתדרים עם חידון קשה אולי 3 אנשים קיבלו בחידון שעשיתי 100 וכולם כתבו לי בתגובות שנהנו אבל היה קשה אז אולי אחד פשוט יותר ידבר לכולם) מה את אומרת @Reizily ?
מסכימה לחלוטין. נראלי שאני פשוט לא יודעת לעשות חידון קל יותר.
אולי כל מי שביקש לעשות חידון קל יתן לי שאלה לדוגמא קלה?
הבעיה שלי, שבתשובות אני תמיד מחפשת כאלו שיבלבלו מה התשובה הנכונה...
על איזה ספר את עושה בסוף?

הדס bh

משתמש פעיל
נראה, בשבת קראתי את לראות בטוב אז אולי עלייו אבל עוד לא החלטתי... יש לך הצעה למשהו?

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נראה, בשבת קראתי את לראות בטוב אז אולי עלייו אבל עוד לא החלטתי... יש לך הצעה למשהו?
פתוחה להכל.
אני כרגע לקחתי לידיי את אל תסתר.
אי אעשה על זה ואולי עד פסח נסיים את גם כי אלך ואוכל לעשות גם על זה (לכל מי שלא יסתפק בחידון שמישהו התנדב כאן לעשות)

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
מה הסיבה לביקוש הגדול לגם כי אלך?
כי יש הרבה שקראו אותו ואת החדשים פחות?
מעניין אותי.

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@הודיה בן חיים וואו! לא שמתי לב, יכול להיות שלא כתבת את שם הניק שלך?
קצת קשה לעקוב אחרי 4 חידונים...
גם @קרץ הגיע ל- 100%.
מוזמנות להוסיף חידות מהמבט שלכם!

הודיה בן חיים

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
@הודיה בן חיים וואו! לא שמתי לב, יכול להיות שלא כתבת את שם הניק שלך?
קצת קשה לעקוב אחרי 4 חידונים...
גם @קרץ הגיע ל- 100%.
מוזמנות להוסיף חידות מהמבט שלכם!
כן נכון...
בראשון שעשיתי לא כתבתי את השם..
[כתבתי שם A / ש]
עשיתי אותו לפני כמה דקות

ה_מעצבת

משתמש צעיר
תגידו רק אני זוכרת שחייקי בלוי היא אשתו של אבריימי בלוי- הבן של הניה (או אולי התבלבלתי בשם אבל מישהו שם מהבנים?)
או שאני לא זוכרת נכון
אז תזכירו לי
כבר קראתי את הספרים האלה די מזמן

אוראורית

משתמש מקצוען
לא הבנת אותי.
דווקא לי היה ממש קשה לקרוא ולהתחבר לספר בגלל שהוא הגיע היישר מן המציאות...
ובגלל שלקחתי מאוד קשה את אסון מירון ודשתי בו עד אינסוף, לא הצלחתי לחבר בין המציאות לדמויות בעלילה..
לא הבנתי איך פתאום נכנסות הדמויות המוכרות מהספרים לעולם האמיתי , הרגיש לי מבלבל.
אני חושבת שההנאה בספרים היא שיש הפרדה מסוימת ביו עולם הדמיון למציאות...
לפחות לא סיטואציות כל כך קרובות למציאות , בגלל זה כשהכניסה את נושא הקורונה לספר גם שם התחיל קצת להתבלבל לי משהו ..

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תגידו רק אני זוכרת שחייקי בלוי היא אשתו של אבריימי בלוי- הבן של הניה (או אולי התבלבלתי בשם אבל מישהו שם מהבנים?)
או שאני לא זוכרת נכון
אז תזכירו לי
כבר קראתי את הספרים האלה די מזמן
מי טען אחרת? זה באמת כך.
דווקא לי היה ממש קשה לקרוא ולהתחבר לספר בגלל שהוא הגיע היישר מן המציאות...
ובגלל שלקחתי מאוד קשה את אסון מירון ודשתי בו עד אינסוף, לא הצלחתי לחבר בין המציאות לדמויות בעלילה..
לא הבנתי איך פתאום נכנסות הדמויות המוכרות מהספרים לעולם האמיתי , הרגיש לי מבלבל.
אני חושבת שההנאה בספרים היא שיש הפרדה מסוימת ביו עולם הדמיון למציאות...
לפחות לא סיטואציות כל כך קרובות למציאות , בגלל זה כשהכניסה את נושא הקורונה לספר גם שם התחיל קצת להתבלבל לי משהו ..
יש בזה משהו, כיוון מעניין.
בהתחלה לא הרגשתי את זה. אחרי שקראתי הרבה פעמים את שים וארץ הרגיש לי כבר כאילו אסון מירון נהיה איזו עלילה מספר :oops:, התהפכו היוצרות....

שוקולד פרה

משתמש פעיל
הנדסת תוכנה
ואוווווווו מטורף
עשיתי עכשיו את כל החידונים רק באחד קיבלתי מאה :(
הייתי בטוחה שאני יודעת את הספרים ישר והפוך
תעלו עודדד

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה