תודה רבה! מהמם!חידון על לראות בטוב
לגבי השאלה הזאת:
"אני מקווה שעכשיו ברור לך שאת לא חוזרת לשם"
יש רק אופציה אחת לבחירה
תודה רבה! מהמם!חידון על לראות בטוב
לא ,זה היה אחרי שחוי הלכהחידון מהמם
יותר ממוקד
לגבי השאלה על יואל והניה
הוא לא אמר את זה גם לחוי?
סדרתיתודה רבה! מהמם!
לגבי השאלה הזאת:
יש רק אופציה אחת לבחירה
צודקת.אז רק חלקן יקבלו את הקובץ הזה כך שיוצא שמי שעוקבת פה לא צריכה את זה ומי שצריכה את זה לא תדע על האפשרות הזאת.
פילוסופיה...
וגם מקבלים ניקוד על השאלה האחרונה.תודה רבה! מהמם!
לגבי השאלה הזאת:
יש רק אופציה אחת לבחירה
איזה טעויות? הכל היה מעולה ולאחר המפלה בחידון של @קומקום חשמלי קיבלתי 90 (מתוך 100!) {ולא 110}אני רואה שיש כמה טעויות
חכו שניה...
אני לא אכתוב פה את הטעותאיזה טעויות? הכל היה מעולה ולאחר המפלה בחידון של @קומקום חשמלי קיבלתי 90
בעיקרון זה מתעדכן אוטומטית בקישורים ששלחת.
חחחח נכון, אז הריני לבשר קיבלתי 100 (זה היה לי מוזר אבל אמרתי לעצמי כנראה שאת לא עד כדי כך זוכרת טוב...)אני לא אכתוב פה את הטעות
שלא ידעו מה האמיתי
אבל כנראה שבזה נפלת...
בכוונה זה ככה , אחרת לא תכשלובעיקרון זה מתעדכן אוטומטית בקישורים ששלחת.
בכל אופן, קיצרת לי תהליכים כי רציתי לצטט את ההודעה שלך עכשיו...
חידון יפה מאד.
ממוקד הרבה יותר.
וממש נהניתי.
מה שאני שמתי לב, כששמים אופציות דומות זה קשה יותר.
לדוגמא: אסתי לברכי, אסתי לפייגא, אסתי לתמרה.
כי לפעמים אני זוכרת בוודאות מי אמר את המשפט אבל לא מי דיבר איתו באותו רגע.
כי יש שיחות משמעותיות יותר, שאין סיכוי לשכוח את המשתתפים, ויש שיחות של בין לבין....
הדבר הכי קשה ומעצבן בשבילי זה לעבור על החידון לפני שאני שולחת אותו ולבדוק ששיניתי את כל המשובים מהחידון הקודם....בכוונה זה ככה , אחרת לא תכשלו
אני אשתדל פעם הבאה בעז"ה
ע"ז נאמרהדבר הכי קשה ומעצבן בשבילי זה לעבור על החידון לפני שאני שולחת אותו ולבדוק ששיניתי את כל המשובים מהחידון הקודם....
וכבר היו איזה פעמיים שנפלתי בזה....
את לא פותחת כל פעם אחד חדש? אלא משכפלת את הקודם? איך?הדבר הכי קשה ומעצבן בשבילי זה לעבור על החידון לפני שאני שולחת אותו ולבדוק ששיניתי את כל המשובים מהחידון הקודם....
וכבר היו איזה פעמיים שנפלתי בזה....
זה מה שאני חשבתיאת לא פותחת כל פעם אחד חדש? אלא משכפלת את הקודם? איך?
בלי נדר, אני ממש לא מבטיחה, לא יודעת אם זה יסתדר לי, אבל אני ממש אשתדל לעשות את המקסימום מבחינתי כדי להצליח להכניס את המשפט הזה למשוב של אחד החידונים.ע"ז נאמר
אוי. אוי. אוי....
חחחבלי נדר, אני ממש לא מבטיחה, לא יודעת אם זה יסתדר לי, אבל אני ממש אשתדל לעשות את המקסימום מבחינתי כדי להצליח להכניס את המשפט הזה למשוב של אחד החידונים.
ממש אהבתי אותו.
וממש רואים שהוא נכתב תחת ההשראה של המקרה המצער שכתבתי.
תודה.
יש אפשרות בשלוש נקודות שליד המילה שליחה, בצד שמאל למעלה, ליצור עותק מהחידון הקיים.את לא פותחת כל פעם אחד חדש? אלא משכפלת את הקודם? איך?
לא ממש הבנתי מה התכוונת לומר.זה מה שאני חשבתי
הכוונה היא שהיא לא תחזור על אותו משוב
לא למחוק ולכתוב מחדש
אלא בחדש לכתוב משוב
לכן כתבתי אוי אוי אוי
כנ"ל, ממה שהבנתי זה שמה שכתבתי זה נכון אז @Reizily תעשי סדר...לא ממש הבנתי מה התכוונת לומר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: