חידה ספרי ליבי קליין - חידונים

מצב
הנושא נעול.

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
אני מנסה לעבוד
לא כ"כ מצליח
מהסיבה הפשוטה שאני עצלנית
אין לי כוח לפתוח ספרים ולאמת את התשובות

חוץ מזה חסר לי כמה ספרים (כל הסדרה האמצעית)
ודווקא עליהם בא לי חידון
אז אולי תעשי את...

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מנסה לעבוד
לא כ"כ מצליח
מהסיבה הפשוטה שאני עצלנית
אין לי כוח לפתוח ספרים ולאמת את התשובות

חוץ מזה חסר לי כמה ספרים (כל הסדרה האמצעית)
ודווקא עליהם בא לי חידון
אז אולי תעשי את...
אני ממליצה לך לעשות בלי לאמת תשובות.
העיקר שיהיה חידון.
מקסימום תתקני אח''כ.
אני רוצה לעשות אבל זה יהיה מאוחר יותר, לא עכשיו.

קומקום חשמלי

משתמש פעיל

הדס bh

משתמש פעיל
לא יודעת למה אבל בא לי לעשות חידון שאולי יזכיר את המבחנים בתורה ביסודי, בסגנון של מי אמר למי ובאיזה עניין - לצטט משפט ויהיו כמה אפשרויות לבחירה (מעבר לחידונים הרגילים שאולי היום אכתוב עוד אחד)
@Reizily מה דעתך?

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא יודעת למה אבל בא לי לעשות חידון שאולי יזכיר את המבחנים בתורה ביסודי, בסגנון של מי אמר למי ובאיזה עניין - לצטט משפט ויהיו כמה אפשרויות לבחירה (מעבר לחידונים הרגילים שאולי היום אכתוב עוד אחד)
@Reizily מה דעתך?
יואו!
היה לי את הרעיון הזה ופרח לי מהראש....
תעשי. זה אמור להיות ממש מעניין.
ויש לי עוד רעיון על סוג חידון טיפה שונה, צריכה לבדוק איך זה יוצא.

קומקום חשמלי

משתמש פעיל
@Reizily מה דעתך?
לא שאלת אותי
אבל אני אענה בכל זאת
זה ממש מגניב
נראה מי תצליח לזכור הכי הרבה פרטים

קרץ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עוד רעיון שכבר היה כאן ומאוד אהבתי אותו
השאלות הפתוחות של @קרץ (לא טעיתי, נכון?)
אולי כדאי לנסות עוד כמה בסגנון
אין לי בעיה לעשות חידון כזה, אבל רק העשר הראשונים שיתפסו את הזכות יקבלו ציון...
בכל מקרה בחידון הזה ספציפית היה כמה עשרות שאלות, ואולי אם היה רק עשר כמו בחידונים אחרים היה יותר קל. ועדיין, @תמנון, היה מהמם!

הדס bh

משתמש פעיל
אין לי בעיה לעשות חידון כזה, אבל רק העשר הראשונים שיתפסו את הזכות יקבלו ציון...
בכל מקרה בחידון הזה ספציפית היה כמה עשרות שאלות, ואולי אם היה רק עשר כמו בחידונים אחרים היה יותר קל. ועדיין, @תמנון, היה מהמם!
אין בעיה, רק תודיעי באיזה שעה את מתכננת להעלות אותו שנהיה בהיכון ;)

קרץ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
באמת בחידונים הקודמים היו כמה שאלות שירדו לי כי לא היה לי אפשרויות נוספות...

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לא דחוף לי לראות ציון כמו שמעניין מיד לראות את התשובות הנכונות. (בעצם זה אותו דבר :unsure:)
וזה יותר מסורבל כשזה לא כתוב מיד אלא סתם בהודעה באשכול.

שיבת ציון

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
@Reizily מה דעתך?
וואו, נשמע מעניין ומאתגר. כן, תעשי! נראה לי שאני אהיה המשתתפת הראשונה... (אבל תעשי גם מהראשונים. כלומר, הכל- לא כולל שמיים וארץ ודומי נפשי, עוד לא קראתי...) תודה!

קרץ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
בעצם עכשיו אני רואה שהדרך היחידה לתת ציון זה עם איסוף כתובות מייל, אז לעשות ככה, או פשוט להעלות את התשובות לכאן וכל אחת תתן ציון לעצמה?
ו @Reizily, אני יכולה להעלות את התשובות בספויילר ביחד עם החידון, ככה שזה יהיה מיד

Reizily

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
בעצם עכשיו אני רואה שהדרך היחידה לתת ציון זה עם איסוף כתובות מייל, אז לעשות ככה, או פשוט להעלות את התשובות לכאן וכל אחת תתן ציון לעצמה?
ו @Reizily, אני יכולה להעלות את התשובות בספויילר ביחד עם החידון, ככה שזה יהיה מיד
אולי תשימי את התשובות במשובים?
ואז נוכל לראות אותם מיד.
אני אישית מעדיפה ככה.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה